Nine for News | Robin de Boer – Emails na Lang Getouw Trek Geopenbaard: Marion Koopmans ‘Door de Mand Gevallen’

Marion Koopmans (foto De Balie CC BY 3.0)

Emails Na Lang Getouw Trek Geopenbaard: Marion Koopmans ‘Door de Mand Gevallen

Photo of Robin de Boer

Robin de Boer

Op 31 januari 2020 kreeg Top Viroloog Anthony Fauci een Email van de Britse Onderzoeker Kristian Andersen, die zei, dat het er op leek. dat het Nieuwe Corona Virus door de Mens is Gemaakt en Niet in de Natuur is ontstaan.

Twee Uur, na dat Anthony Fauci deze Email had ontvangen, stuurde hij een Email naar zijn Top Medewerker Hugh Auchincloss. De Email bevatte een Bijlage met een Paper over Gain of Function Onderzoek geschreven door Ralph Baric en Shi Zhengli, de ‘Vleermuis Vrouw’ van het Wuhan Instituut voor Virologie.

In de Email, Getiteld ‘BELANGRIJK’, vraagt Fauci zijn Top Medewerker om het Onderzoek te lezen en om Bereikbaar te zijn. “We Moeten elkaar Spreken,” aldus de Immunoloog. Weer Twee Uur Later, Rond 3 Uur ’s Nachts, stuurde Fauci een Email naar Toen Malig Onder Minister van Volksgezondheid Robert Kadlec. Die Email bevatte een Bijlage met een Artikel, waar in valt te lezen. dat het Virus Af Komstig is van een Dier.

Marion Koopmans doet Duit in het Zakje

Op 1 februari, dus de Volgende Dag, belegde Fauci een Conference Call met 11 Virologen van over de Hele Wereld. Onder hen waren Christian Drosten, Hoog Leraar Virologie aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, Ron Fouchier, Viroloog, en OMT Lid Marion Koopmans en Patrick Vallance, de Wetenschappelijk Adviseur van Oud Premier Boris Johnson.

Wat gebeurde er Vier Dagen Later? Andersen draaide Op Eens 180 Graden en zei, dat de Complot Theorieën, dat het Corona Virus door de Mens is Gemaakt Aantoonbaar Onjuist zijn. Het wordt Nog Beter. Enkele Weken Later schreef Andersen samen met Drie Mensen, die Deel Namen aan de Conference Call een Artikel, waar in ze stellen, dat Corona Niet Uit een Lab komt.

Reporter Jimmy Tobias heeft na Lang Getouw Trek via een WOB Verzoek nog een Hele Reeks Emails boven Water Gehaald. In Één van de ¨^ doet Marion Koopmans een Duit in het Zakje, Hoe de Mogelijkheid van een Lab Leak Zo Veel Mogelijk te Vermijden. Gewoon Niet naar Kijken, en Alleen in de ‘DiscussionEven Benoemen. Als Zijnde Onwaarschijnlijk, merkt Neuroloog Jan Bonte op.

Wat voel ik me Belazerd

Zo, Marion. We hebben je Niet Meer Nodig om te Weten Wat jouw Rol en die van Ron Fouchier was in de Tele Conferentie van 1 februari 2020. Die weten we Nu. Wetenschap noem je dit. Door de Mand Gevallen, noem ik het,” stelt Bonte.

Dus Marion Koopmans wist in februari 2020. dat het Virus uit het Lab in Wuhan was Gelekt en Hielp Mee, dat Gegeven onder het Tapijt teMoffelen. En schoof in maart 2020 met Droge Ogen aan bij een Landelijke Na Scholing van Huis Artsen. Wat voel ik me Belazerd,” zegt Huis Arts Els van Veen.

Hoe Veel Ellende, Overlijdens, Suïcides, Kapotte Vriendschappen en Carrières door Framing als ‘Complot Denker’ waren er Niet Voorkomen als de Media Wel hun Werk hadden gedaan met De Volkskrant en Maarten Keulemans voor op?” vraagt ze.

Rechtstreeks Betrokken

WOW. Dit zet het Glossy Steun Pilaar Artikel met Koopmans in De Volkskrant ook Weer in Perspectief,” reageert Data Analist Cees van den Bos.

Bonte “Ja, dit is wel een Dingetje: het toont aan, dat Zo Wel Koopmans als Fouchier Recht Streeks Betrokken was Bij de Eerste Poging om de Lab Leak Theorie in Diskrediet te brengen.”

Nine or News, 23 november 2022 11:40

https://www.ninefornews.nl/e-mails-na-lang-getouwtrek-geopenbaard-marion-koopmans-door-de-mand-gevallen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nine+for+News
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robin+de+Boer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nine+for+News+|+Robin+de+Boer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ron+Fouchier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marion+Koopmans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anthony+Fauci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kristian+Andersen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugh+Auchincloss
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erasmus+Medisch+Centrum+Rotterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erasmus+Medical+Centre+Rotterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wuhan+Instituut+voor+Virologie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wuhan+Institute+for+Virology
https://robscholtemuseum.nl/?s=OMT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Outbreak+Management+Team
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ralph+Baric
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shi+Zhengli
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christian+Drosten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+Kadlec
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patrick+Vallance
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boris+Johnson
https://robscholtemuseum.nl/?s=Virologie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Virology
https://robscholtemuseum.nl/?s=Immunology
https://robscholtemuseum.nl/?s=WOB+Verzoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gain+of+Function
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gain+of+Function+Onderzoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Door+Mens+Gemaakt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niet+uit+Lab
https://robscholtemuseum.nl/?s=Afkomstig+van+Dier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Afkomstig+uit+Lab