Nieuwsblad | gjs – Van Verkrachting Beschuldigde Modellen Scout Jean Luc Brunel Dood Aangetroffen in Gevangenis Cel

Modellen Scout Jean Luc Brunel met Prooi (foto nieuwsblad.be)

Van Verkrachting Beschuldigde Modellen Scout Jean Luc Brunel Dood Aangetroffen in Gevangenis Cel

De Franse Modellen Scout Jean Luc Brunel, die In Opspraak Gekomen was in de Zaak rond Jeffrey Epstein, is zaterdag Dood Aangetroffen in zijn Cel in de Gevangenis. Hij zou Zichzelf het Leven Ontnomen hebben, zo meldt BFM TV.

Gewezen Modellen Scout Jean Luc Brunel (76) was een Voormalig Medewerker van de Overleden Amerikaanse Miljonair en Veroordeelde Zeden Delinquent Jeffrey Epstein. Hij zat Al sinds december 2020 in een Parijse Gevangenis, nadat hij in Twee Zaken Aangeklaagd werd. Hij werd Beschuldigd van “Verkrachting van een Minderjarige Ouder dan 15”, “Seksuele Intimidatie” en “Mensen Handel van Minderjarigen Met het Oog op Seksuele Uitbuiting”. Een Model had hem er Onder Meer van Beschuldigd haar in de Jaren 90 Verkracht te hebben toen ze nog maar 17 Jaar was. Hij heeft dat Zelf Altijd Ontkend.

Volgens de Informatie van BFM TV heeft Brunel het Verloop van de Zaken Niet Afgewacht en heeft hij zich in de Nacht van vrijdag op zaterdag Verhangen in zijn Gevangenis Cel, zoals Epstein dat eerder ook deed. De Cipiers troffen hem ’s ochtends Dood aan. Er is een Onderzoek Ingesteld.

Wie met Vragen zit over Zelf Doding, kan terecht bij de Zelfmoord Lijn op het Gratis Nummer 1813 en op https://www.zelfmoord1813.be.

Het Nieuwsblad, zaterdag 19 februari 2022 om 11:59

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20220219_94025500

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jean+Luc+Brunel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeffrey+Epstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Model
https://robscholtemuseum.nl/?s=Catwalk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fashion+Model
https://robscholtemuseum.nl/?s=Model+Scout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Model+Agency
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paris
https://robscholtemuseum.nl/?s=France