Nicole Hao – 21 Million Fewer Cell phone Users in China May Suggest a High Corona Virus Death Toll + World of Meters – Nederland | Italië + @YasinB_40 + Valentijn Bartels – RIVM koopt Chloroquine

België sluit grenzen met Nederland vanwege het slappe Nederlandse Corona Virus crisis beleid (foto Twitter)

21 Million Fewer Cellphone Users in China May Suggest a High CCP Corona Virus Death Toll

The number of Chinese cellphone users dropped by 21 million in the past three months, Beijing authorities announced on March 19. Deaths due to the Chinese Communist Party Corona Virus may have contributed to the high number of account closings.

Cellphones are an indispensable part of life in China.

The digitization level is very high in China. People can’t survive without a cellphone,” Tang Jingyuan, a US based China affairs commentator, told The Epoch Times on March 21. “Dealing with the government for pensions and social security, buying train tickets, shopping (…) no matter what people want to do, they are required to use cellphones.”

More at Jennifer Zeng’s Twitter on how they are studying the drop in cellphone accounts in relation to the Corona Virus. There may be a multitude of reasons for this.

https://twitter.com/Jenniferatntd

Epoch Times, March 22, 2020 Updated: March 22, 2020

https://www.theepochtimes.com/the-closing-of-21million-cell-phone-accounts-in-China-may-suggest-a-high-CCPVirus-death-toll_3281291.html

Aantal besmettingen en doden Corona Virus: Nederland | Italië

Aantal besmettingen en doden Corona Virus Nederland | Italië (foto worldofmeters.info

Aantal besmettingen en doden Corona Virus Nederland | Italië (foto worldofmeters.info)

http://www.World of Meters.info

Yasin bıçAKcı @YasinB_40

WAT GAAN WE DOEN VANDAAG? 😎

#CoronaVirusNederland #CoronaVirusnl #CoronaVirusPandemie #CoronaVirusLockdown #LibertyUniversity #ReopenAmerica #HayatEveSığar

Twitter, 24 mrt. 2020 · 6:53 p.m.

https://twitter.com/Yasin B_40/status/1242509854889164803

RIVM koopt Chloroquine tegen Corona Virus

Den Haag – Het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft het medicijn Chloroquine ingekocht voor het geval, dat blijkt, dat het middel werkt tegen het Corona Virus.

Dat antwoordt een woordvoerder het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op vragen van De Telegraaf. Mocht het middel effectief blijken te zijn tegen COVID19 en in de toekomst niet meer op de markt beschikbaar zijn, dan kan het RIVM met de ingekochte Chloroquine ziekenhuizen bevoorraden.”

Dat is opmerkelijk, omdat nog niet duidelijk is, of dat het geval is, zo erkent de zegsman. “Er loopt momenteel nog onderzoek naar de werkzaamheid van Chloroquine tegen COVID19.” Het middel wordt gebruikt bij de bestrijding van Malaria.

Her en der werd beweerd, dat het RIVM zelfs partijen Chloroquine in beslag zou nemen voor als zou blijken, dat het middel effectief werkt tegen het Corona Virus. Daar is volgens de woordvoerder geen sprake van. “Het RIVM heeft geen Chloroquine in beslag genomen. Het middel is gewoon op de markt verkrijgbaar. Het RIVM heeft dan ook Chloroquine ingekocht.”

Onduidelijk is hoeveel er van het middel is ingeslagen en voor welk bedrag. Specifieke medicijnen tegen het Corona Virus zijn nog niet voorhanden, maar artsen kunnen bij ernstige infecties eventueel drie bestaande middelen toedienen aan patiënten. Het RIVM heeft op basis van de schaarse informatie, die nu voorhanden is een voorlopig behandeladvies voor artsen uitgebracht. Een getest vaccin wordt pas in een jaar tot anderhalf jaar verwacht.

Van geen van de medicijnen is wetenschappelijk bewezen, dat ze goed werken tegen de ziekte COVID19, die door het Corona Virus wordt veroorzaakt. Het zijn middelen, die zijn ontwikkeld voor de bestrijding van andere ziekten en Virussen, zoals Malaria (Chloroquine), Ebola (het experimentele Remdesivir) en HIV (Lopinavir en Ritonavir).

Het middel Chloroquine staat zeer in de belangstelling. Medicijnfabriek Ace Pharmaceuticals in Zeewolde, dat het middel maakt, kreeg afgelopen dagen politiebewaking. Er was een ’verdachte situatie’ rond het pand in Zeewolde.

De Telegraaf, 25 maart 2020, 14:06, Updated 15:03,

https://www.telegraaf.nl/nieuws/545438865/RIVM-koopt-chloroquine-tegen-CoronaVirus

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=België
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus+Lockdown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus+Pandemie
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID19
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cellphone
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cellphone+Account
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cellphone+User
https://robscholtemuseum.nl/?s=China
https://robscholtemuseum.nl/?s=CCP
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chinese+Communist+Party
https://robscholtemuseum.nl/?s=Italië
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chloroquin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ace+Pharmaceuticals
https://robscholtemuseum.nl/?s=Malaria
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ebola
https://robscholtemuseum.nl/?s=HIV

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image