Nico van den Ham – Rechtszaken Joris Demmink/Nico van den Ham zinloos!

Vragen
Naar aanleiding van het opgenomen en gepubliceerde gesprek dat ik had met de in collusie gespecialiseerde advocaat >>> mr. Thijs Stapel (https://robscholtemuseum.nl/nico-van-den-ham-advocaat-thijs-stapel-dringt-zich-op-aan-nico-vd-ham/), krijg ik vragen over mijn rechtszaken die nog lopen in hoger beroep. Vragen zoals; of ik woensdagochtend 30 maart jl. om 09.30 u. nog naar het gerechtshof in Amsterdam ben gegaan om mijn zaak te voeren. Dat hoger beroep gaat over de 12 duizend euro boete die aan mij zijn opgelegd als zoveelste straf, voor het publiceren over de jarenlange beestachtige klokkenluidersvervolging die op mij is toegepast én het publiceren over de >>> (brandstichtings-belangen, http://nicovandenham2.blogspot.nl/2015/07/bewijs-nederland-is-geen-rechtsstaat_65.html) van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar >>> kliek (http://nicovandenham2.blogspot.nl/2014/03/na-politieman-jack-druppers-ook.html).

Dakloos
Ondertussen ben ik opnieuw en voor dezelfde feiten, ‘berecht’ en is mijn leven nog meer, op onherstelbare wijze, verwoest. Onherstelbaar verwoest, door mij op 63 jarige leeftijd voor straf dakloos te maken. Met mensen die op oudere leeftijd dakloos zijn gemaakt komt het meestal nooit meer goed en zij vallen van het ene onoplosbare probleem in het andere. Dat dakloos maken is gebeurd zonder dat daar een rechtszitting aan te pas is gekomen, dus zonder hoor en wederhoor!
Wél kwam er een kantonrechter mensenrechtenschender aan te pas en dat is staats-crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal (http://nicovandenham2.blogspot.nl/2016/03/open-brief-aan-rechter-mr-cljm-de-waal.html).

Alle rechtszaken in Nederland zouden door de Nederlandse bevolking moeten worden verstoord!*

Daklozen en Rechtszaken
Terug naar de hoger beroepszaak van afgelopen woensdag 30 maart. Voor daklozen is het vrijwel onmogelijk om rechtszaken te voeren. Bovendien staan de raadsheren staatscriminelen bij de een wel toe om je in hoger beroep zelf te verdedigen en bij de ander niet. Als dat zelf verdedigen inzake de vuile belangen van de grote kapitaalkrachtige tegenpartij niet zo van pas komt, eist De Toga Maffia procesvertegenwoordiging. Een advocaat zoals de Haarlemse staatstrol mr. Stapel, die dan een pleitnota schrijft op één A4 waar ter zitting de zaak mee kan worden afgeraffeld. Diegene waar de rechtszitting dan om gaat moet zijn mond houden en gedwee toehoren hoe het criminele Toga Tuig zijn/haar verdere leven, ten voordele van de grote tegenpartij, compleet verwoest. Allemaal in uw rechtsstaat Schurkenstaat der Nederlanden en in naam des Konings.

Wetten en Internationale Verdragen
In diverse nationale wetten en in internationale verdragen ligt verankerd, dat iedereen zichzelf mag verdedigen en, vooral in rechtszaken, recht heeft op gelijke behandeling!
In Schurkenstaten, zoals Nederland op een verkapte wijze is, vegen toga criminelen massaal, openlijk en schaamteloos de corrupte justitiële reet af met dergelijke bepalingen, als het in zo’n procedure om een Jan met de Pet gaat. We leven in een land waar dat ook gewoon kan. Niet alleen de reguliere gecensureerde volksverlakkende staatsmedia zwijgt hierover, ook de geïndoctrineerde bevolking vindt het allemaal wel best en komt hiertegen, op een enkele uitzondering na, niet in opstand. Het antwoord op de vraag of ik nog naar die zitting ben geweest ligt besloten in bovenstaande uitleg en is dus nee! Ik ben er niet heengegaan omdat dat volstrekt zinloos is.

Bart van Well/Demmink verhoren ook zinloos?**

Extreem criminele rechters
Ook ga ik niet meer naar de komende hoger beroepszaak die gaat over mijn woningontruiming. Veel bezoekers van deze site vinden dat dom van mij en zenden mij allerlei wetsartikelen toe met de mededeling dat ‘ze’, rechters dus, zich aan die nationale en internationale wetsartikelen moeten houden. Tot mijn grote verbijstering zitten daar dan ook mensen bij, waarvan ik weet dat die reeds door de rechtspraak d.m.v. list en bedrog volledig kapot zijn gemaakt. Ik bestudeer datgene wat mij wordt toegezonden niet meer, omdat ik dat zelf al honderd keer heb gedaan. Ik bezoek zeer veel rechtszittingen van anderen en constateer vrijwel uitsluitend een (vaak extreem) criminele werkwijze van rechters, als het om civiele zaken tussen ‘groot’ en ‘klein’ gaat. Het is dan voor mij ook absoluut niet realistisch meer om rechtszaken te voeren en zal dat dan ook niet meer doen.

Helemaal geen rechtszaken meer?
De mogelijkheid dat ik ondanks mijn voornemen toch binnenkort weer voor de rechter zal staan is niet denkbeeldig. Criminelen worden niet graag geconfronteerd met hun misdrijven. Confronteer je ze er toch mee, dan krijg je grote ruzie en hakken ze je -voormalige Woningcorporatie Stadgenoot- >>> kop van je romp (http://nicovandenham2.blogspot.nl/2016/03/woningcorporatie-stadgenoot-blij-met.html). Staatscriminelen doen het anders en pakken je aan >>> in naam des Konings (http://nicovandenham2.blogspot.nl/2015/05/noord-koreaanse-toestanden-aan-de-amstel.html). Een komende strafzaak is dus niet uitgesloten! Maar in een strafzaak zou ik mij dan wel zelf mogen verdedigen, ook in hoger beroep. ‘Zou ik mij’ zelf mogen verdedigen, want ook in strafzaken schijnt er massaal te worden gesjoemeld en de willekeur zou groot zijn. Zelf bezoek ik weinig strafzaken, dus weet ik dat niet uit eigen waarneming.

Demmink **
Ook zal ik nog (civiele) rechtszaken blijven bezoeken van anderen. Dit om die anderen daarmee een plezier te doen en om aan te kunnen blijven tonen, hoe door en door verrot de criminelen zijn die deel uit maken van de rechtspraak. Ook de zogenaamde Bart van Well/Demmink verhoren zal ik bijwonen. Niet omdat dat zinvol is in die zin dat ik verwacht dat de voormalige hoogste baas van justitie zal worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van weerloze kinderen. Maar omdat ik en de redactie van deze site o.a. de van te voren geregisseerde (onder ede) antwoorden van de VVD Staats-Schurken mr. Joris Demmink, mr. Ivo Opstelten en mr. Fred Teeven willen horen.

Rechtszittingen verstoren *
Eigenlijk zouden alle rechtszittingen die in Nederland plaatsvinden door de Nederlandse bevolking moeten worden verstoord. Niet door middel van het wraken van een rechter of meervoudige kamer, omdat dat alleen kan als het gaat om de schijn van partijdigheid. Bovendien worden al die wrakingen op een enkele uitzondering na afgewezen. Nee gewoon massaal rechtszaken verstoren met de mededeling, ‘wij laten ons niet berechten/bestraffen door van ons belastinggeld betaalde rechters en/of raadsheren, die deel uit maken van een criminele organisatie’. ‘Een grote criminele pedo organisatie, die een raadsheer gewoon door laat gaan met ons te berechten/bestraffen, terwijl er onder ede is verklaard dat hij zijn stijve >>> vieze justitiële snikkel in onze minderjarige kinderen propt’ (https://drive.google.com/file/d/0B7rF1HL8O8nwT3RBU1ZzSXA5YjA/view?pref=2&pli=1).

NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, zondag 3 april 2016

http://nicovandenham2.blogspot.nl/2016/04/rechtzaken-joris-demmink-nico-van-den.html

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image