Nico van den Ham – Gemeentebestuur Den Helder dom, lomp en harteloos!

Kort geding

Gisteren diende het kort geding dat de Den Helder tegen de wereldberoemde kunstenaar Rob Scholte had aangespannen. Na jaren strijd met de gemeente moet Scholte, zijn vrouw Lijsje en hun 2 kinderen het museum uit. Het gezin woont ook in het museum. Veel meer hierover op de website van het Rob Scholte Museum: https://robscholtemuseum.nl/. Nico van den Ham nam die zitting in beeld en geluid op. Hierover later meer. Eerst een kort interview na de zitting. Luister vooral aan het eind van het interview. Dat geldt vooral voor burgemeester en wethouders van Den Helder. Lees verder onder de video!

Gepubliceerd op 2 okt. 2017

Reacties:
https://www.youtube.com/watch?v=a_34WoKA8RI

Vrienden

Hoe dom kan een gemeente zijn om te trachten deze mooie mensen Den Helder uit te jagen? Beter -betrokken- volk in je gemeente dan de Scholtens kun je je niet wensen. Rob Scholte zet Den Helder met zijn museum weer op de kaart. Dat vinden ook al deze >>> mensen: https://robscholtemuseum.nl/open-brief-aan-het-college-van-b-w-den-helder-over-het-rob-scholte-museum/. De rechtszaal van de Alkmaarse rechtbank was gisteren te klein voor de vele vrienden van de familie Scholte, die naar de zitting waren gekomen. Daarom werd snel een grotere zaal geregeld. Die grotere zaal zat stampvol met meest hele aardige mensen. Soort zoekt soort gold ook gisteren in de Alkmaarse rechtbank.

Gemist

Niet alleen het museum, maar ook het zeer sociale gezin Scholte, zal door de Helderse bevolking worden gemist als de gemeente van de rechter haar zin krijgt! Burgemeester en Wethouders van Den Helder, schaamt u! Denk na en komt alsnog tot bezinning! Voor Den Helder en voor heel kunstminnend Nederland!

NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, dinsdag 3 oktober 2017

http://nicovandenham2.blogspot.nl/2017/10/gemeentebestuur-den-helder-dom-lomp-en.html

4 Comments

  1. Als ik me inleef in de rol van de rechter, dan zou ik denken; juridisch ingewikkeld, hier moet ik goed naar kijken. Maar als ik dan de eis in de dagvaarding zou lezen, dat Rob Scholte het enorme museum vol kunst waaraan hij meer dan tien jaar werkte -en in die periode grotendeels met instemming van de gemeente- in slechts 48 uur dient te ontruimen, dan zou ik denken: Dit moeten gewoon maffiosi zijn….

  2. Ans Bisselink 6 oktober 2017 op 10:44

    Nico van den Ham heeft jullie Lijsje en Rob prachtig verwoord, daar valt geen woord aan toe te voegen!!!!!!! Ans Bisselink

  3. een eerlijk interview, een hele klus voor de rechter maar hij komt er wel uit en hopelijk in het voordeel van Rob en zijn familie.
    We weten allemaal hoe het in deze gemeente is met dit bestuur, het rommelt nu dus ook binnen de eigen gelederen.

  4. Wil je echt weten hoe de vlag op het schip staat? Bel HTD.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.