Niburu – Dodelijke Malaria Parasieten roeien de Bevolking uit

Mug (gif Wetenschap on Beeld)
Helicopter Released Deadly Mosquitoes in Baltimore (video Twitter)

Bill Gates investeert miljoenen in Muggen Programma’s (foto Twitter)

Dringend om te Verspreiden (foto Telegram)

Dodelijke Malaria Parasieten roeien de Bevolking uit

 coronavaccins bevatten malaria parasieten

Dodelijke Genetisch Gemanipuleerde Malaria Parasieten in de Vaccins (foto Niburu)

Onderzoeken van Dr Robert O Young, Karen Kingston en Ariyana Love wijzen uit, dat de Vaccins Dodelijke Genetisch Gemanipuleerde Malaria Parasieten bevatten.

De Parasieten zijn Gepatenteerd door het Pirbright Institute, dat Eigendom is van Bill & Melinda Gates. Het Patent stelt Expliciet, dat het de Volgende Dodelijke Malaria Parasieten bevat. Toxoplasma Gondii, Eimeria, Plasmodium, en Theileria. Dit Patent is te vinden in de Patenten van Pfizer, Moderna, Novavax, J&J, Oxford en anderen.

De Wereld Gezondheids Organisatie heeft de Malaria Parasieten ontwikkeld als Vectoren.

Een Vector is een Instrument, dat wordt gebruikt om Genetisch Materiaal (mRNA) in de Cellen te brengen.

Patent Onderzoek van Karin Kingston laat zien, dat de Parasieten, in Combinatie met op Grafeen Oxide Gebaseerde Quantum Dots, tevens functioneren als een Bio Sensor om Signalen van onze Hersenen te Meten, waarmee ze een Integraal Onderdeel uit maken van de Technologie om ons Aan te Sluiten op het Internet. De Parasieten reageren namelijk Sterk op hun Omgeving, Lichaams Chemicaliën en Enzymen, Wat Parasieten Geschikt maakt voor Sensorische Doel Einden.

Via de Quantum Dots, het 5G Netwerk en Satellieten worden de Signalen van het Lichaam, Inclusief Hersen Golven, Door Gegeven aan Externe Super Computers, die kunnen Interpreteren Wat een Persoon Denkt, Ziet, Hoort en Voelt.

Deze Uitvinding kan Werkelijk Alles in je Lichaam Meten en Aanpassen. Het kan je DNA op Elk Moment Gewenst Moment Wijzigen en kan Gedachten en Dromen bij je in brengen. Het Griezeligst is Wel, dat Je zou kunnen zeggen, dat we te maken hebben met ‘Zelf BewusteAI Malaria Parasieten. Het Nano Bio Wapen is dus Gedeeltelijk Biologie en Gedeeltelijk Technologie.

Al binnen 30 Minuten na de COVID Injectie passeren de Parasieten de Bloed Hersen Barrière en wordt het Zenuw Stelsel Gekaapt.

Dr Young levert Bewijs Materiaal dat het Covid 19 Draadloze Biometrische Implantaat door de Rothschilds is Gepatenteerd. De Voorlopige Aanvraag werd voor het Eerst In Gediend in 2015, daarna in 2016, op Nieuw in 2017, daar na in 2019 en uiteindelijk Goed Gekeurd op 3 september 2020. Precies op Tijd voor de Implantatie via de Griep en Corona Vaccins.

Het Bio Wapen wordt Niet Alleen via de Vaccins Toe Gediend, maar ook via Andere Medische Behandelingen, Bloed Onderzoek, Griep Vaccinaties, Operaties, de PCR Test, Voedsel, Drink Water, Aerosolen, Condooms, Maand Verband, et cetera.

De Medische Gemeenschap injecteert Niets Vermoedende Slachtoffers tijdens Medische Behandelingen, Net zo als Nazi Mede Werkers, dat deden!

Al Meer dan 40 Jaar Lichaams Vloeistoffen met Behulp van Gespecialiseerde Laboratorium Apparatuur. Hij heeft Ongekende Parasitaire Plagen in het Bloed van Mensen Aan Getroffen, wat hij in zijn Hele Leven Nog Niet Eerder heeft gezien. De Parasieten verschijnen Nu in het Bloed van 90% van de Mensen, zo wel in het Bloed van Gevaccineerden als van Ongevaccineerden.

De Parasieten veroorzaken Hart Aanvallen, Hart Ritme Stoornissen, Beroertes, Ontstekingen aan Ogen, Lever, Longen en Andere Organen.

Dat Mensen Over Al ter Wereld Dood Neer Vallen, wijdt Dr Young aan de Parasieten. De Parasieten vallen in het Bijzonder het Hart aan. Het is Waarschijnlijk Niet Myocarditis, Ontsteking Hart Spier, of Pericarditis, Ontstoken Hart Spier Zakje, waardoor Mensen overlijden na de Vaccinatie, maar een Aanval van Parasieten op het Hart.

Dr Young heeft Duizenden Flesjes van de Vaccins Geëvalueerd. Bij de Eerste Vaccinatie Ronde vond hij Parasieten in 1 op 200 Flesjes. Bij de Tweede Shot was de Verhouding 1 op 4. De Booster was 2 op 4 en de Daar Op Volgende Booster 3 op 4.

De Kans is dus Groot, dat een Persoon, die Alle Vier de Shots heeft gehad, is Geïnjecteerd met een Giftige Cocktail en is Besmet met Malaria Parasieten.

 coronavaccins, malaria parasieten

Een Afbeelding van een Bloed Vernietigende, Bloed Stollende Trypanosoma Cruzi Parasiet in het Pfizer Vaccin, door Dr Young Geïdentificeerd met een Scanning Elektronen Microscoop (foto Niburu)

 coronavaccins, malaria parasieten

Deze Afbeelding toont de Trypanosoma Cruzi Parasiet bij Microscopisch Bloed Onderzoek (foto Niburu)

Zoals we Eerder hebben kunnen lezen, trof Robin Goffe Parasieten Eieren aan in de Vaccins. Ze vertelde, dat de Eieren Overal in het Lichaam Terecht komen. Als Te Veel Eieren in de Lever Te Recht komen, overlijdt de Persoon binnen Twee Weken.

Nu begrijp ik Waarom de Anti Malaria Middelen Ivermectine en Hydrcholoquine Zo Effectief waren in het Bestrijden van het Corona Virus. COVID 19 is Geen Virus, maar een Parasieten Plaag!

Wat zit er in de Vaccins?

Het Patent Onderzoek van Karen Kingston en Ariyana Love, als mede het Microscopisch Onderzoek, dat is Uit Gevoerd door Dr Young en La Quinta Columna, maakt Duidelijk Wat de Ongrediënten zijn van het Vaccin en Welke Functie het dient.

De Nano Technologie in het Vaccin is een Hydrogel bestaande uit

  • Lipide Omhulsels, die het mRNA Beschermen tegen Afbraak.
  • GMO Malaria Parasieten.
  • Programmeerbare quantumdots van Gereduceerd Grafeen Oxide.
  • CRISPR Cas9 Enzymen, die de Genen door snijden.
  • Fluorescerende DNA Sondes (FISCH).
  • Metallische Nanoprobe Sondes (SERS) Gemaakt van Metaal Legeringen, zoals Goud, Koper, Platina, Aluminium, Zilver, Palladium, en Zo Voort.
  • Gemanipuleerd Genetisch Materiaal van Dieren, mRNA
  • Slangen Gif
  • Grafeen Oxide

Het Cel Membraan wordt Gescheurd door Middel van

 coronavaccins, malaria parasieten

Via de Gescheurde Gaten in het Membraan gaan de Parasieten de Cellen in, de Parasieten zijn de Bruine Kronkelige Lijnen met een Ronde Kop (foto Niburu)

Quantum Dots voeren Gen Bewerking uit in onze Cellen. Ze verwijderen Genen en voegen Nieuwe Genen in met Behulp van CRISPR CAS9 Enzymen, FISCH en SERS Sondes.

Het Gemanipuleerd Genetisch Materiaal, mRNA, dat wordt In Gevoegd, is Af Komstig van Dieren en codeert onze Genen om Giftige Dierlijke Eiwitten te Produceren. Dit worden Adeno Virussen en Lenti Virussen genoemd, die Op hun Beurt Weer zijn Onder te verdelen in SARS, MERS, HIV 1 3 en SRV 1, AIDS, Marburg, Ebola en Monkey Pox.

De Parasieten zijn Ook Betrokken bij de Opbouw van Zachte ActuatorenZachte Actuatoren zijn Synthetische Weefsels, die het Menselijk Weefsel Na Bootsten. De Vreemde Rubber Achtige Strengen, die door Richard Hirschman zijn Gevonden in de Aders van Gevaccineerde Mensen, zijn Zachte Actuatoren.

Wie bedient het Systeem?

Ongetwijfeld kunnen we de Rothschild Maffia aanwijzen als de Verantwoordelijke voor dit Systeem, maar het is de Vraag Wie in de Praktijk aan de Knoppen Draaien bij het Bedienen van de Trans Humane Mens. Ik krijg de Indruk, dat de Geheime Diensten hier een Hoofd Rol in spelen. Er werken Miljoenen Psychopaten bij de Geheime Diensten, die van ons Belastinggeld in Dure Auto’s Rijden en Betaald Jrijgen om Burgers te Terroriseren. Ze passen Gangs Stalking toe op Burgers, waar onder Elektronische Marteling via Stille Wapens.

Volgens Dr Young is in de Verenigde Staten het Ministerie van Justitie de Organisatie, die dit Systeem aan stuurt en gebruiken ze Zo GenaamdeFusion Centersom Aanvallen op Burgers te Coördineren. De Meeste Stalkers behoren tot Infragard (Stalkers Werkzaam voor Bedrijven) of Vrijwilligers Organisaties. Onderdeel van deze Operatie zijn Nieuwe Technologieën om Zonder Lawaai Huizen binnen te gaan, terwijl Mensen Slapen.

Voordat we het weten, staat de Hele Mensheid onder deze Elektronische Bewaking. Dan leven we voort in een Fascistische Wereld, waarin Seksueel Sadistische Psychopaten ons Op Afstand Verkrachten en Martelen, terwijl ze ons Bespieden via hun Camera Systeem. De Psychopaten zijn Al Her en Der hun Nieuwe Speeltjes aan het Testen.

Het Bewijs

Het valt me op dat de veel alternatieve media nog steeds gelooft in het spike-proteïne verhaal van de autoriteiten. Waarom zouden we dat nog geloven als het de patenten en het microscopisch onderzoek tegenspreekt? De autoriteiten hebben echt niet per ongeluk in de patenten opgenomen dat ze ons omvormen tot trans humane mensen. Bovendien is er 100% bewijs geleverd dat een virus je niet kan besmetten.

Hoe veel meer bewijs willen we nog hebben?

Kunnen we de Mensheid Nog Redden?

Als je het voorgaande leest, klinkt het behoorlijk dramatisch en uitzichtloos, maar er is licht in de duisternis.

Het plan van de Rothschildmaffia is zo sterk als de zwakste schakel.

Het trans humane systeem berust hoofdzakelijk op grafeenoxide en parasieten en werkt dus niet zonder parasieten en grafeenoxide. Grafeenoxide kunnen we afbreken en parasieten kunnen we doden.

Vandaar dat de autoriteiten artsen beboeten die de malariamiddelen Ivermectine en Hydrochloroquine voorschrijven.

Waarom denk je dat er een zogenaamde “lezer” reageerde om ons bang te maken voor waterstofperoxide nadat jullie het artikel over waterstofperoxidepubliceerden? Omdat waterstofperoxide malariaparasieten doodt, grafeenoxide afbreekt en het in staat is vrijwel elke denkbare ziekte te genezen. Waterstofperoxide kan het trans humane systeem ontmantelen!

Veel mensen die leden aan ‘ongeneeslijke’ of ernstige ziekten, zoals AIDS, kanker, hartaandoeningen, diabetes, Alzheimer, artritis, Parkinson, hepatitis en andere ziekten, zijn op wonderbaarlijke wijze, binnen een paar dagen of weken, genezen door gebruik te maken van waterstofperoxide.

Er is nog een Andere Remedie die Vele Ziekten geneest en dat is OZON Therapie. Waarom is OZON Zo Effectief? Omdat OZON in het Lichaam wordt Om Gezet in Waterstof Peroxide.

Bijna Elke Ziekte, die we kennen, is niet wat we denken dat het is. De Farmaceutische Industrie verzint de Ene na de Andere Ziekte om te Verhullen, dat hun Vaccinaties en Medicijnen Ziekte veroorzaken. Willen we de waarheid weten, dan zullen we elke ziekte opnieuw moeten onderzoeken.

Zo wordt ook de werkelijke oorzaak van de ziekte kanker gecensureerd, omdat de farmaceuten onvoorstelbaar veel verdienen aan anti-kanker therapie. In mijn ogen is kanker geen ziekte, maar een beschermingsmechanisme van het lichaam om gif in te kapselen. Het voorkomt dat het gif niet door het lichaam wordt verspreid. Heb je uitzaaiingen, dan betekent dit dat het gif zich overal in het lichaam heeft verspreid. Mensen gaan dood door het gif, niet door de kanker. Verwijder je het gif, dan verdwijnt de kanker.

Daarom is waterstofperoxide zo effectief tegen kanker: het is het sterkste DETOX-middel, wat het heeft te danken aan de FENTON reactie. Het kan zelfs kunststoffen vernietigen. Wellicht kan het ook de kunstmatige weefsels in de aders van gevaccineerden afbreken. Het zal in elk geval de groei van deze weefsels remmen en het zal mij niet verbazen als het ook genetisch gemanipuleerde cellen kan opruimen. Het ruimt tenslotte zieke en beschadigde cellen op. Wellicht is dit de reden dat waterstofperoxide erom bekend staat dat het AIDS geneest.

Er zijn twee interessante boeken over waterstofperoxide die je gratis kunt downloaden, zie hier en hier. Het bevat ook een gebruiksaanwijzing.

Een van de boeken is van cardioloog Thomas E. Levy. Zijn boek bevat meer dan 600 citaten uit peer-reviewed medische tijdschriften om zijn beweringen over waterstofperoxide te ondersteunen. Download dit boek voordat het van internet wordt verbannen, omdat de protocollen die erin worden beschreven nu illegaal zijn verklaard.

Houd er rekening mee dat als je gevaccineerd bent, je vanwege de grote hoeveelheid gif, wel een grote dosis waterstofperoxide nodig hebt. Bouw het langzaam op, omdat je een Herzheimer reactie krijgt als het ontgiften te snel gaat. Voor het reinigen van de hersenen, ogen en longen is een vernevelaar de beste methode. Ik raad aan om te vernevelen met een 3% oplossing.

Veel websites claimen dat watervasten de beste methode is om parasieten kwijt te raken. Na 4 of 5 dagen watervasten zouden de parasieten uitgehongerd zijn. Daarnaast heeft watervasten veel andere gezondheidsvoordelen. Er zijn ook aanwijzingen dat je malariaparasieten kunt uithongeren door alleen fruit en vet te eten, omdat parasieten zich zouden voeden met zetmeel, suiker en eiwitten.

Er zijn medicijnen en kruiden die parasieten doden, maar het nadeel daarvan is dat deze middelen giftig zijn en daarom schadelijke bijwerkingen hebben. Ze doden niet alleen de parasieten, maar vernietigen ook je gezonde cellen.

De Meeste Malaria Medicijnen kun je Beter Mijden als de Pest. Deze Medicijnen zijn Neuro Toxisch. Lariam, het Meest Voor Geschreven Malaria Medicijn, zet aan tot Zelf Moord en veroorzaakt Geweld Dadig Gedrag, Depersonalisatie en Dwang naar Gevaarlijke Objecten. Malaria Medicijnen verhogen het Sterfte Cijfer met 100% en putten Belangrijke Vitamines uit, zoals Vitamine A, Vitamine D, Vitamine K, Vitamine C en Zink, terwijl deze Vitamines Juist helpen om Malaria te bestrijden

Niburu, maandag, 31 oktober 2022, 12:00

https://www.niburu.co/lezersbrieven/17938-dodelijke-malariaparasieten-roeien-de-bevolking-uit

RIVMChemische Veiligheid Mond Kapjes

Het RIVM heeft Onderzoek gedaan naar de Schadelijke Stoffen in Mond Kapjes (ook Op Genomen in de Absurde Corona Wet) waar uit blijkt dat er Reden voor Zorg is, in Verband met Gebruik van Grafeen en Zilver Oxide.

Geen Enkele Media publiceert dit Rapport, terwijl je het zo kunt downloaden.

https://www.rivm.nl/bibliotheek/rapporten/2021-0139.pdf

PDF
RIVMChemische Veiligheid Mond Kapjes

Mail aan R, 2 november 2022, 16:33

The Truth about Corona 19 Plain Sight on National Institutes of Health (NIH) Site (video Telegram)
Julie Powell dies at 49 (foto Twitter)

World Economic Forum – Population Reduction (video Telegram)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niburu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Malaria
https://robscholtemuseum.nl/?s=Malaria+Parasieten