Neset Temirci – Naar aanleiding van Nico van den Ham

Facebook, 7 mei 2018, 20:46

https://www.facebook.com/nesettemirci/videos/1686176744791310/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/neset-temerci-rob-scholte-in-kampen-mail-aan-griffie-den-helder-23-april-2018-griffie-dh-mail-aan-temirci-23-april-2018-neset-temerci-live-uit-alkmaar-rt-dutch-arrestatiebevel-temir/
https://robscholtemuseum.nl/nico-van-der-ham-eerlijke-nieuwe-media-wordt-kapot-gemaakt-door-een-kleine-groep-volslagen-idioten/
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nico+van+den+Ham

3 Comments

 1. R.M. Stockmann 9 mei 2018 op 20:38

  De naam Neset Temirci komt in de tekst op nicovandenham2.blogspot.nl niet voor. Tevens wordt in de bewuste video https://www.youtube.com/watch?v=lL4hHBsOFpo door Nico jouw naam niet genoemd. Enkel door de posting hier kwam ik er achter dat Nico het over jou heeft. Het bezwaar van Nico is duidelijk. Als er iets wordt beweerd, over de Koning en andere zaken, wel eerst boter bij de vis qua bewijslast. Dat valt meestal niet mee. De wantoestanden in Den Helder worden in de tussentijd niet opgelost. Een remedie is om enkel te posten wanneer er echt iets te melden valt (inclusief bewijs aan toonder).

 2. R.M. Stockmann 9 mei 2018 op 20:55

  Ik doe geen zaken met `drol’ Mark Zuckerberg. Dus een flinke hoeveelheid bewijslast zal ik niet te zien krijgen.

 3. Ik heb Neset Temirci enige tijd gevolgd op Facebook, maar stopte hem te volgen vanwege zijn antisemitisme.

  En deze scheldpartij jegens meneer van Ham ga ook ook niet uit uitluisteren, want hoewel Nico mij geblockt heeft op Twitter, ik veel respect voor meneer van Ham, die veel belangrijke interviews gedaan heeft.

  Alternatieve media behoren samen te werken.
  De te verwachten infiltratie daar dient ook besproken te worden, maar dan wel met duidelijke aanwijzingen en zonder onbehoorlijk schelden.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.