NautaDutilh – Mail aan Benno Friedberg, 1 september 2017 + Antwoord van Benno Friedberg aan NautaDutilh, 7 september 2017

Van: “Ee, David van” <David.vanEe@nautadutilh.com>
Datum: vrijdag, 1 september 2017 10:40
Aan: Benno Friedberg <Friedberg@thelawyers.nl>
CC: “Strijen, Jorieke van” <Jorieke.vanStrijen@nautadutilh.com>
Onderwerp: Gemeente Den Helder/Scholte

Geachte confrère,

De gemeente heeft besloten de datum voor de inschrijving voor de openbare verkoopprocedure van het voormalig postkantoor uit te stellen tot 1 november a.s.

Hierbij verzoek ik u om uw cliënt te vragen medewerking te laten verlenen aan twee kijkdagen. De gemeente zou één kijkdag in de week van 25 september willen organiseren en een tweede kijkdag in de week van 9 oktober, telkens op een werkdag van 10:00 tot 12:00. Graag verneem ik welke twee data in de genoemde weken de voorkeur van uw cliënt hebben om deze twee kijkdagen te laten plaatsvinden.

Ik zou het zeer op prijs stellen indien u mij op korte termijn zou kunnen berichten.

Groet, David

David van Ee
NautaDutilh N.V.
Advocaat | Partner

Amsterdam | Brussels | London | Luxembourg | New York | Rotterdam
Legal partner of KidsRights

NautaDutilh N.V.
Advocaten Notarissen Belastingadviseurs
Lawyers Civil law notaries Tax advisers

———————————————————————————————————

Van: Benno Friedberg <Friedberg@thelawyers.nl>
Datum: donderdag, 7 september 2017, 11:51
Aan: Ee David van <David.vanEe@nautadutilh.com>, Strijen Jorieke van <Jorieke.vanStrijen@nautadutilh.com>, Judith Mahn <mahn@thelawyers.nl>
Onderwerp: RE: Gemeente Den Helder/Scholte

Betreft: RE: Gemeente Den Helder/Scholte

Geachte confrere,

Gezien de reeds verleende medewerking alsmede gezien de ontwikkelingen van gisteren en gezien de uitgebrachte dagvaarding ziet cliënt geen aanleiding om inhoudelijk te reageren op uw mail.

Het is thans aan de rechter.

Met vriendelijke groet,

Benno Friedberg
advocaat
Friedberg & Mahn advocaten.mediators

2 Comments

  1. Hoezeer Lolke Kuipers dit bord misbruikt als strijdmiddel, blijkt wel uit het feit dat hij het rustig zelfs voor de ramen hangt van het Rob Scholtemuseum. En zo zucht Scholte jaar in jaar uit onde grote en kleine pesterijen van Schuiling, Kuipers en Den Boer.

  2. Bouke Niggendijker 9 september 2017 op 19:15

    geachte heer Scholten, afgelopen woensdag was ik aanwezig tijdens de raadsvergadering. Ik wil mijn complimenten uitspreken voor uw inbreng. Naar mijn mening een heldere weergave van het proces betreffende het postkantoor. Ik kan uiteraard niet oordelen of uw bijdrage in zijn geheel op waarheid is berust maar dat kan ik ook niet wat betreft de rol van de gemeente Den Helder. Ik heb mij alleen niet aan de indruk kunnen onttrekken dat mijn Burgemeester niet echt boven de partijen staat en dat de heer Lolke Kuipers net zoals in eerdere dossiers mijn inziens een tunnelvisie e totaal geen inleving gevoel heeft.Wat ik mij wel afvraag in dit dossier is of u nu officieel ( dus in de tender) een bod zal doen richting de gemeente Den Helder. Ik wens u veel wijsheid,moed ,geduld maar het allermeest een lang bestaan in Den Helder.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.