Natural News | Health Ranger | Mike Adams – How 5G alters blood cell permeability, amplifying Corona Virus fatalities

5G (foto Brighteon)

Reacties

Did anyone see this today.
Does smoking PROTECT against Corona Virus? That was the amazing claim from David Hockney but multiple scientific studies now suggest he might be on to something. https://www.dailymail.co.uk/news/article-8214749/DavidHockney-claims-smokingcigarettesPROTECTagainstCoronaVirus.html

Jason Miller
Great report Mr. Adams. 

1 Comment

  1. Martin Roberscheuten 11 mei 2020 op 08:05

    Ik heb vele jaren wereldwijd gewerkt in de telecom omgeving. Bij de opkomst van de mobile telefonie was voor mij persoonlijk een geweldige ontwikkeling welke in mijn werk een enorme stap voorwaarts. Ik Werkte voor een vooraanstaande Bank en met name in de Dealingroom omgeving dat financieel de aorta van elke Bank was / is. Ik wil niet terug denken aan de honderden rapporten van overal uit de wereld waar mensen opriepen om het niet te gebruiken omdat het je hersens zou koken door de straling. Naar mate ik de rapporten las en tegen elkaar hield , war is er alleen van overtuigd dat veel van de rapport makers inderdaad gekookte hersens moesten hebben maar dat dit weinig te maken had met de telefoon en ze waren, ondanks alle waarschuwingen die ze uitzonden, allemaal per GSM bereikbaar.

    Ik ben er van overtuigd dat dezelfde situatie aan de gang is met het 5G netwerk. Een hele hoop onzin die ze alleen maar op de mark krijgen door zeer belangrijke zendmasten voor onze hulpdiensten met betrekking tot onze veiligheid in Nederland. Heel snel zorgen dat de masten beter beveiligd worden wat niet de meest ingewikkelde klus is en de mafdazen welke denken oppakken en snel opnieuw laten beginnen met hersentraining, maak het echter niet te moeilijk want ze hebben al moeite met het jeugdjournaal en de tafels 1 tot 10. Het bewijs daarvoor is wel dat ze in het donker opereren en dat de weg naar huis weer proberen te vinden.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.