Milo Lambers – Stelling van de Week: Rob Scholte mag de gemeente best wat geld kosten

DEN HELDER – Elke week schotelen Dichtbij.nl, Helders Weekblad en de Helderse Courant je een prikkelende stelling voor. Dit keer luidt die stelling: ‘Rob Scholte mag best wat geld kosten.’

De Stelling van de Week wordt iedere zaterdag opgeworpen aan de hand van een actuele kwestie op de opiniepagina’s van de Helderse Courant en de krantenwebsite. Stemmen – en het onderbouwen van die stem middels een reactie – kan vervolgens de hele week op dichtbij.nl. Donderdags publiceert het Helders Weekblad al een tussenstand. De einduitslag van de peiling en een paar van de leukste of meest prikkelende reacties van voor- of tegenstanders zijn weer terug te vinden op deze zelfde opiniepagina’s van het dagblad, gevolgd door een nieuwe Stelling van de Week.

Rob Scholte

Den Helder overweegt Rob Scholte te laten blijven in het oude postkantoor. Terecht, want de stadhuisplannen zijn van de baan en Den Helder mag in zijn handjes knijpen dat een artiest met de allure en het kaliber van Rob Scholte zich hier wil vestigen. Geef hem alle vrijheid in het oude postkantoor en vraag daar geen cent voor. Want Rob Scholte in Den Helder, dat mag best geld kosten.

Eens of oneens? Stem op http://www.dichtbij.nl/noordkop/