Mike Slagmolen – De Verpanding / Hoe de rabobank op de kunst van haar klanten jaagt!

Gepubliceerd op 18 mrt. 2015

Ik was er bij om de boekpresentatie te filmen, vanzelfsprekend!
Veel kijkplezier!

Reacties:
Jim vDoorn
Volgens mij probeert George van Houts hier om zijn zaaltjes vol te krijgen,dat loopt nog niet zo hard. Wim Koperberg wou de grote jongen uithangen en heeft een museum! gekocht met geleend geld, Tessa een mooie galerie vol met dure kunst. Als je dan niet terug kan betalen, tja… Lenen = terugbetalen, zowel in het privé leven als bij een bank.

Yes den Riet
+Jim vDoorn als u het boek had gelezen en pagina 33 had geraadpleegd (gesprek 7 januari met de heren H. en Van B. beiden van het hoofdkantoor Rabobank Utrecht) dan had u kunnen lezen dat deze 2 heren van het hoofdkantoor verbaasd waren over de interne praktijken. De overeenkomst met de voorwaarden van kwijting (die op zich al een bekentenis is) waarbij algehele geheimhouding van de Rabobank geëist wordt en tussenkomst van de rechtstaat uitgesloten wordt, is alles behalve correct te noemen. Het is de taak van DNB (en de politiek) de Rabobank ter verantwoording te roepen om deze financiële instelling te toetsen op ‘integere bedrijfsvoering’. De verhalen in het boek doen me denken aan de praktijken van de Nazi’s in WO2.

huub van leijsen
grof schandaal. hoe banken omgaan met ondernemers, zichzelf grote bonussen geven en met een stropdas aan net zo smerig handelen dan de IS in het midden oosten. in de tweede wereld oorlog zouden deze prima bij een bepaalde groepering passen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image