Michiel Lieuwma | Boze Geesten – (19) Post Woke met Stefan Ruitenbeek + Zihni Ozdil | Zihnigasten – (30) Michiel Lieuwma over Lukkassen + (8) Jini Jane Beschuldigd van Verkrachting

Jini Jane, Honeypot at Keeping It Real Art Critics (KIRAC) (foto Twitter)
Stefan Ruitenbeek van Keeping It Real Art Critics (foto Twitter)

(19) Post Woke met Stefan Ruitenbeek

Gepubliceerd 21 oktober 2021

Michiel Lieuwma

2 Uur 41 Minuten

Volgende Week gaat de Nieuwe Film van KIRAC, Keeping It Real Art Critics, in Première. De Film vangt aan met een Oproep van Jini Jane op GeenStijl Om als Links Universiteit van Amsterdam Meisje Seks te Hebben Met Rechtse Mannen. Een Reactie komt van Sid Lukkassen, Één van de Intellectuelen uit de Stal van Forum voor Democratie. De Film van KIRAC is de Door Gedraaide Registratie van deze Absurde Afspraak en de Onvermijdelijke Val.

Ruim een Week voor de Daad Werkelijke Première is de Verwarring Compleet. Activisten proberen met Comments, Kots Emoticons, Pamfletten, Filmpjes en Petities de Première in De Balie te Verhinderen. Deze Activisten Schijnen te Denken, dat de Film gaat over de Gecancelde Kunstenaar Julian Andeweg, die In deze Film In zijn Geheel Niet Voor Komt. Andeweg is Onderwerp van een Toe Komstig Film Project. Ook het Onderwerp van deze Film, Sid Lukkassen, is Controversieel Ruim Voor Dat Mensen de Film Werkelijk hebben Gezien. Twitteraars maken zich Grote Zorgen om zijn Wel Zijn en noemen hem Op Eens Ontoerekenings Vatbaar. Dit zijn Veel Al de Zelfde Mensen, die Lukkassen Graag Af Schilderden als Levens Gevaarlijke Nazi, Waar Bij zijn Vermeende Ontoerekenings Vatbaarheid Geen Over Weging was.

Mag je wel een Portret Maken over Iemand, die Gecanceld is? Mag je een Niet Fictief Figuur Gebruiken in een Spraak Makende Film? We zijn Op Gegroeid in een Vrije Open Samen Leving, waar in deze Vorm van Kunstenaarschap Niet Alleen Hoog werd Gewaardeerd, maar Zelfs werd Toe Gejuicht. Vandaag de Dag Echter, vinden wij ons Terug in een Wereld, waar in deze Artistieke Van Zelf Sprekendheden Meer en Meer Onder Vuur Komen te Liggen. Zelfs bij De Balie is In Middels een Fractie Gezwicht voor het Agressieve Activisme en heeft de Première Veranderd in een Debat óver deze Film.

Keer op Keer Gebeurt Het Zelfde Rond Om de Films van KIRAC. Met een Onbevangen Blik plaatst KIRAC deze Films in het Midden van de Sociale Verwarring, waar bij de Film als Prisma Functioneert die het Licht naar alle Kanten Weer Kaatst en Zo de Wilde Gedragingen Er Om Heen Zichtbaar Maakt. Op Balzaciaanse Wijze verwordt de Samen Leving Zo tot Bombastische Lach Spiegel, waar in Iedereen Met Zichzelf wordt Geconfronteerd en Zich van Zijn Lelijkste Kanten Laat Zien.

De Films van Stefan Ruitenbeek, Kate Sinha en Tarik Sadouma Vormen een Frisse Mix van Door Wrochte Intelligentie en Grote Moed. Gedrieën zijn zij Weg Bereiders van een Nieuwe Avant Garde. De Films van KIRAC vormen een Baken van Hoop voor Iedereen, die wil Na Denken, Voor Bij de Heersende Chaos, Gekte en Zombificatie, Over Wat een Post Woke Wereld Kan Zijn.

PATREON https://www.patreon.com/bozegeestenpodcast

https://open.spotify.com/episode/25b3CV3HFDgZWnRBcAcajl

(30) Michiel Lieuwma over KIRAC, Sid Lukkassen en Porno

Zinhigasten (30) (foto YouTube)

Gepubliceerd 11 okt. 2021

Zihni Ozdil

Uit Zihnigasten (30) https://youtu.be/HVL7pqUvwpI

Reacties
https://youtu.be/41ZIyZSHHmM

Jini Jane (1) (foto Twitter)

Jini Jane (2 ) (foto Twitter)

Jini Jane (3) (foto Twitter)

Jini Jane (1) (foto Boze Geesten)

Jini Jane (2) (foto Boze Geesten)

(8) Jini Jane Vals Beschuldigd van Verkrachting

Published July 2021

Michiel Lieuwma

2 Hours 20 Minutes

In de Nasleep van de #MeToo Beweging wordt Jini Jane op haar Studenten Vereniging van de Universiteit van Amsterdam (UVA) aan de Af Deling Filosofie Valselijk Beschuldigd van Seksueel Grens Over Schrijdend Gedrag en of Verkrachting. Ze Mag Niet Weten Wie de Beschuldiging heeft Geuit en Ook Niet Waar Van ze Precies wordt Beschuldigd. Daar Mee komt zij in een Kafkaësk Dool Hof Te Recht. De Filosofie Af Deling blijkt Op Geen Enkel Niveau in Staat om Zich Tot de Situatie te Verhouden, wil Zich Er Niet In Houdelijk over Uit Spreken en is Niet Geïnteresseerd in het Socratische Gesprek, dat je Na een Beschuldiging zou Verwachten.

In deze Af Levering Bespreken we de Kwestie Uit Gebreid Na. Ook Bespreken we Hoe je Grens Over Schrijdend Gedrag zou Moeten Interpreteren in een Vrije, Open Samen Leving, Wat Zo Problematisch is aan Alle Nieuwe Voor Stellen om trent Consent en Hoe een Ideologische Blik sinds #MeToo het In Houdelijke Gesprek over Seks Onder Mijnt, Onder Graaft en Onmogelijk Maakt.

PATREON
https://www.patreon.com/bozegeestenpodcast

https://open.spotify.com/episode/3I9lrh93NcGjVjm9DLEuSa?si=XnPTivc5Tz-pK95XZQUmiA

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lara Verheijden (@laraverheijden)

https://www.instagram.com/p/BERVnOxON-H/

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lara Verheijden (@laraverheijden)

https://www.instagram.com/p/BD0Q8_IuN5W/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michiel+Lieuwma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boze+Geesten+Podcast
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zihni+Ozdil
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zihnigasten
https://robscholtemuseum.nl/?s=KIRAC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Keeping+It+Real+Art+Critics
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stefan+Ruitenbeek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kate+Sinha
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tarik+Sadouma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jini+van+Rooijen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jini+Jane
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lara+Verheijden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sid+Lukassen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Julian+Andeweg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Honoré+de+Balzac
https://robscholtemuseum.nl/?s=Franz+Kafka
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linkse+Studente
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rechtse+Mannen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Honey+Pot

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image