Michael van der Galien – Leon de Winter ontmaskert Kabinet ‘Het gaat Niet om Stik Stof, Ander Plan Gaande’ + Café Weltschmerz – “Geloof is Interessante Mythe” Esther van Fenema met De Winter

Jessica Durlacher & Leon de Winter (foto Chaan Liphshiz)

Jessica & Leon op de Anne Premiere in Amsterdam (foto Zimbio)

Leon de Winter & Jessica Durlacher (foto jonet.nl)

Jessica Durlacher & Leon de Winter (foto Edwin Janssen | BNN News)

Leon de Winter & Jessica Durlachter met Links Hun Dochter Moon un 2012 (foto Edwin Janssen)

Leon de Winter & Jessica Durlacher met hun Hond (foto Nouveau)

Leon de Winter ontmaskert het KabinetHet gaat ze Niet om Stik Stof, er is een Ander Plan Gaande

De Telegraaf Columnist Leon de Winter gelooft er Onder Hand Niets Meer van, dat het Stik Stof Beleid Daad Werkelijk over Stik Stof gaat. Er is een Heel Ander Doel, waar de Boven Ons Gestelden naar toe werken. De Boeren moeten Kapot. De Land Bouw moet Verdwijnen om dát Doel te Realiseren.

Nog Niet Zo Heel Lang Geleden werden wij “WappiesGenoemd. Toen we Vol Hielden, dat de Oorlog tegen de Boeren Niet om Stik Stof gaat, maar om Iets Heel Anders, om Grond aan te schaffen voor Woningen, Met Name voor Immigranten, en voor Zaken als, ik noem maar Iets, het Europese Project om Productie en Diensten te Verdelen over Europa, met Elk Land met een EigenExpertise.’

Nou, Goed Nieuws, deze ‘Wappie Theorie‘ is Nu MainStream. De Telegraaf Columnist Leon de Winter schrijft namelijk, dat hij Ook Wel Klaar is met het Stik Stof Sprookje.

Op Twitter verwoordt hij Het Zo. “Er zijn Op Lossingen voor het Stik Stof Probleem. Maar het Kabinet wil Geen Op Lossing. Het Stik Stof Probleem is Niet Meer dan een Aan Leiding. Waar gaat Het dan Wel om? Daar over Zwijgen Onze Leiders. Maar Één Ding is Zeker. Op Lossingen zijn Taboe.”

Hou Op Ons te Piepelen

In zijn Telegraaf Column is hij Uit Gebreider, Niet Zo Gek, daar is in Zo N Opinie Stuk Natuurlijk Meer Ruimte voor.

Ik ben op deze Plek Al Weken Bezig met de Vraag Waar Om de Op Lossingen, die de Land Bouw in Essentie kunnen Behouden door de Elites worden Gemeden,” stelt hij in zijn Column van Vandaag. “Zal ik het Antwoord Geven? Die Op Lossingen worden Gemeden, Let Op!, om dat de Elites de Land Bouw Niet Wíllen Behouden. Dus Zwijgen ze over de Innovatieve Op Lossingen ()

We door gronden In Middels Wat dat Theater Stuk beoogt. het Stik Stof Probleem wordt gebruikt voor Andere Doel Einden dan het ’Gezond Maken van de Natuur’. Het gaat om Doel Einden, die de Elites Niet benoemen uit Onzekerheid over Onze Weer Stand,” schrijft hij ook. MetOnze Weer Stand‘ bedoelt hij dus, dat de Boven Ons Gestelden, het Partij Kartel, denken, dat we dan Gewoon Weg gaan Rebelleren. Dat we die Andere Doelen Niet Píkken (), maar dat we Wél Het Één en Ander over hebben voor ‘De Natuur‘ en dat Dit Dus een Beter Excuus is voor Al Die Belachelijke Maat Regelen.”

De Winter sluit zijn Column af met de Gevleugelde Uit Spraak. “Hou Op Ons te Piepelen, Speel Open Kaart met Ons. Geloof Me, We Weten Het. De Stik Stof Crisis gaat Niet over Stik Stof.”

Lees Ook
FVD geeft Achter Kamertjes Politiek Kabinet Veeg uit de Pan, ‘De Burger komt bij jullie op de Laatste Plaats

Michael van der Galien

Michael van der Galien

Een Op Roep van de Redactie

Door de Corona Crisis heeft De Dagelijkse Standaard Het, Net als Veel Andere Web Sites, Ontzettend Lastig. Wij willen Alles Gratis Leesbaar houden voor Iedereen, Waar Door we voor Onze In Komsten Af Hankelijk zijn van Reclame. Maar Bedrijven hebben Financiële Zorgen, en hebben Dus Niet Veel te Makken. Daar merken wij de Gevolgen Ook Van. Van Daar Onze Op Roep aan U, Onze Lezers, Steun Ons, Als Je Blieft! Via het Betrouwbare Nederlandse BackMe Systeem kunt U Maandelijks óf Één Malig Doneren. Doe Dat, Als T U Blieft, en Help DDS in de Lucht te Blijven!

Volgens mij is Het voor het Eerst, dat een Landelijke Wekelijkse Columnist in een Oude Krant deze Zeep Bel Door Prikt, Hoe Wel hij Nog Niet Hard Op Zegt, of Durft te Zeggen, wat volgens hem die Ándere Agenda is. Want dan zou hij Zo Maar een Politicus Gelijk moeten geven, die hij Geen Gelijk wíl geven, een Politicus en Zijn Partij, die Systematisch Af Gekraakt worden door De Winter S Krant. Maar Dat Geheel Ter Zijde.

Lees Meer
Great Reset Stik Stof Boeren Agri Cultuur Stik Stof Crisis Leon de Winter

De Dagelijkse Standaard, 17 augustus 2022, 09:37

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/leon-de-winter-ontmaskert-het-kabinet-het-gaat-ze-niet-om-stikstof-er-is-een-ander-plan-gaande

Geloof is een Interessante Mythe” Esther van Fenema met Leon de Winter

Gepubliceerd 7 dec. 2017

Een Gesprek over de Joodse identiteit.

Het Joodse Volk is Zo Vermengd, dat er Geen Joods Ras bestaat.”
De Ontstaan Geschiedenis, de Traditie en het Besef van Bepaalde Ideeën heeft daar Binnen Gemeen Schappelijke Waarde”.

Schrijver Leon de Winter met Esther van Fenema over de Joodse Identiteit. Beiden hebben een Joodse Achtergrond. De Winter beseft, dat het Bijzonder is om een een Deel te zijn van een Eeuwen Lange Tijd Lijn, dat een Ander Besef creëert over het Begin en het Einde. Hij voelt zich Solidair met de Geschiedenis van het Joodse Volk, maar is Zeker Niet Gelovig. Geloof is volgens De Winter een Interessante Religieuze Mythe.

Help Café Weltschmerz en onze Toekomst met een Donatie of Adopteer een Af Levering NL23 TRIO 0390 4379 13. Doneren kan ook via Crypto Currencies. Ga naar https://cafeweltschmerz.nl/doneer/

Reacties
https://youtu.be/OyIQuUAHu4U

Paoia van de Velde – Leon de Winter | Opstand in Brabant (foto De Telegraaf)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+van+der+Galien
https://robscholtemuseum.nl/?s=DDS
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Dagelijkse+Standaard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Esther+van+Fenema
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leon+de+Winter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jessica+Durlacher
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moon+de+Winter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joodse+Achtergrond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joodse+Identiteit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joods+Ras
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joodse+Volk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image