Micha Kat – Lees mee met vluchteling Micha Kat (69): William Sargent | Fukushima, Nucleair Disaster on the Ring of Fire

Toen de ramp met de kerncentrale van Fukushima in Japan plaatsvond in maart 2011 was ik in Laos. Ik herinner me de uitzendingen van CNN, waarin direct duidelijk werd, dat we hier te maken hadden met een ‘beslissend moment’ in de wereldgeschiedenis, een game changer, net als Tsjernobyl in 1986. De laatste jaren hebben we weinig meer vernomen over Fukushima en de nasleep van de ramp – zijn er inderdaad honderdduizenden Japanners gestorven aan kanker? – maar dat zou zomaar kunnen komen door de corrupte MSM en de omkoping van de media door de kernindustrie, waardoor deze info wordt onderdrukt. Een van de grootste misstanden, die aan het licht kwam in deze zaak was immers ook die van de ‘revolving doors’ tussen de nucleaire mafia en de politiek, waardoor er op geen enkel moment sprake was van een onbevooroordeeld assessment van de risico’s. Dat de media eveneens diep in dit complot zitten, werd mij duidelijk uit de misdadige rol van Elsevier journalist Simon Rozendaal, die voor, tijdens en na de ramp tegen beter weten in propaganda bleef bedrijven voor kerncentrales. Na enige ontluisterende internet confrontaties met mij is hij met pek en veren overladen met ‘vervroegd pensioen’ gestuurd. Kort na de ramp nam ik een video op (onderaan het stuk) waarin ik bij Marcel Gelauff en de NOS verhaal ging halen over hun corrupte berichtgeving over Fukushima. Op internet waren oekazes uitgelekt van kern spindoctors à la Jack de Vries aan de MSM en een daarvan luidde: ‘benadruk, dat deze ramp qua ernst op geen enkele wijze te vergelijken is met die in Tsjernobyl’. En ja hoor: de NOS volgde deze ‘aanbeveling’ met graagte en gretigheid op! De werkelijkheid was natuurlijk, dat deze ramp vele malen erger was dan Tsjernobyl.

Enige maanden voor de ramp was ik zelf in Japan. Mijn toenmalige vriendin Aline werkte voor een reis organistie en had een groep in Japan. Door de unieke geografische ligging als ‘eilandenrijk’ is Japan van alle gebieden op aarde cultureel het meest ‘stand alone’ gebleven en het minst ontvankelijk voor de NWO en de centrale globale machtsstructuren. Vanuit deze achtergrond wordt Fukushima in de ‘complotwereld’ vaak gezien als een poging van de NWO Japan ‘bij de les’ te brengen, net als in feite gebeurde met de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki, die het einde van de Tweede Wereldoorlog inluidden en het begin van Japan als onderdeel van de ‘westerse alliantie’ onder leiding van de VS. Fukushima zou in dit licht ‘noodzakelijk’ zijn om Japan duidelijk te maken, dat het niet te veel zijn eigen gang kan gaan. Wat hier ook van zij, zelf heb ik ervaren tot welke bizarre extremen de Japanse culturele monocultuur kan leiden, vooral bij de jeugd. Aan de ene kant heb je die parken, waar vaak zeer jonge meisjes lopen te paraderen uitgedost als sprookjesfiguren – dit wordt gezien als een wanhopige poging zichzelf een ‘eigen identiteit’ te geven in een samenleving, waarin alles is geregeld en georganiseerd zonder enige ruimte voor individualiteit – en aan de andere kant is er een ‘zelfmoord bos’ ten zuiden van Tokyo, waar ook vaak kinderen heen gaan om zich op te hangen aan hoge bomen (zie video). De verhalen over de vergrijzing en dat niemand meer seks wil hebben of nog alleen virtueel en of met robots (dat schijnt enorm groot te zijn in Japan, al is dat iets van na mijn bezoek) mogen bekend worden verondersteld, net als die over de ‘salarymen’ die de hele dag in pak in een coffeeshop zitten, omdat ze hun vrouwen niet durven vertellen, dat ze geen baan meer hebben – ik heb er meerdere gezien en er ook mee gesproken.

Terwijl Aline op stap was met haar klanten, besloot ik de heilige berg van Japan te beklimmen, de Fuji van 3776 meter. Dit is een tocht van twee dagen vanuit Tokyo en ik bracht de nacht door in een shelter, samen met tientallen andere Japanners, want deze tour wordt per dag door duizenden mensen gemaakt. Tussen de gillende en feestende Japanners zag ik zelfs enige mensen met een zuurstofmasker. De klim op de Fuji vond plaats op een cruciaal moment in mijn leven -ik wist, dat mijn periode in Azië ten einde liep net als de relatie met Aline. Wat zou ik gaan doen? Als leesvoer op de tocht had ik Mein Kampf bij me van Adolf Hitler in een Engelstalige versie, die een vriend van me uit India had meegenomen. Ik had me ooit voorgenomen het boek te lezen en dat heb ik ook gedaan op die berg, tot de laatste letter. Op de Fuji was niemand om mee te praten, ik kan me niet herinneren andere westerse toeristen tegen te zijn gekomen. Op de top tussen de velden met sneeuw en ijs stonden tientallen shops met eten en drinken en zelfs complete restaurants. Wat een gekkenhuis. Hoe kunnen Nederlanders hier ooit wonen en leven? Ik moest denken aan de pompeuze Nederlandse ambassade, waar ik ook even was gaan kijken in Tokyo en waar orgieën plaatsvonden, waar Joris Demmink ook aan meedeed. Misschien wel met die meisjes in die sprookjeskleren in die parken, waarna deze kinderen zelfmoord gingen plegen in het ‘zelfmoord bos’ tussen Tokyo en de Fuji. ‘Sargent puts the tragedy in useful context by exploring what led the Japanese to build 55 nuclear power plants on one of the most seismically active locations on Earth’ staat er over in het boek van deze aflevering op Bol.com. Dat laatste deel van het citaat slaat op de ‘ring of fire’, een zone rond de grote oceaan waar de meeste aardbevingen plaatsvinden. Er zijn ‘plotters’, die zeggen dat de NWO deze 55 kerncentrales met opzet bovenop deze ‘ring of fire’ heeft neergezet om ze elk gewenst moment te kunnen later exploderen via kunstmatige opgewekte aardbevingen – een leuke ‘insurance policy’ voor als het uitmoorden van de wereldbevolking via 5G en of vaccinaties en of chemtrails en of dodelijke virussen niet gaat lukken.

Na Fukushima zou ik het nog een jaar uithouden in Azië, in Laos. Ik denk. dat ik in deze periode bewust of onbewust definitief heb gekozen voor het bestaan als ‘complotdenker’. In die zin, dat ik begon in te zien, dat ik elke aansluiting met de gevestigde orde had verloren en helemaal mijn eigen weg moest gaan. Misschien speelde het boek van Hitler hier ook wel een bepaalde rol bij. In deze periode pleegde ik via Skype de telefoontjes met het Ministerie van Justitie en het advocatenkantoor Pels Rijcken, waaraan ze me een jaar later, toen ik landde op Schiphol, zouden opknopen. Ik ben nooit meer in Azië terug geweest.

JDTV – JDTV (101): NOS

Gepubliceerd op 10 jul. 2011

Tijdens een bezoek aan de NOS studio’s op het mediapark kreeg het JDTV team een onverwacht warm welkom van de politie. Zou dit iets te maken kunnen hebben met de bizarre complotverhalen van onze ‘onderzoeksjournalist’ over de betrokkenheid van NOS verslaggevers bij het onderzoek naar Joris Demmink? Helaas mochten we geen verdere vragen stellen bij de NOS!

Lees meer op:
http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/

Meer zien? Abonneer jezelf op ons nieuwe YouTube kanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ

Volg ons op Twitter
https://twitter.com/JDTVproducties

Bezoek het blog
https://www.jdtv.nl

Reacties:
https://youtu.be/hJtXvJWdiSM

VICE – Suicide Forest in Japan

Gepubliceerd op 9 mei 2012

Like VICE News? Subscribe to our news channel: http://bit.ly/Subscribe-to-VICE-News

The Aokigahara Forest is the most popular site for suicides in Japan. After the novel Kuroi Jukai was published, in which a young lover commits suicide in the forest, people started taking their own lives there at a rate of 50 to 100 deaths a year. The site holds so many bodies that the Yakuza pays homeless people to sneak into the forest and rob the corpses. The authorities sweep for bodies only on an annual basis, as the forest sits at the base of Mt. Fuji and is too dense to patrol more frequently.

Originally released in 2011 at http://vice.com

Need help? In the U.S., call 1-800-273-8255 for the National Suicide Prevention Lifeline.

Watch the last VICE Presents here: http://bit.ly/VICE-Presents-011

Subscribe for videos that are actually good: http://bit.ly/Subscribe-to-VICE
Check out our full video catalog: http://www.youtube.com/user/vice/videos
Videos, daily editorial and more: http://vice.com
Like VICE on Facebook: http://fb.com/vice
Follow VICE on Twitter: http://twitter.com/vice
Read our tumblr: http://vicemag.tumblr.com
Auteurs ondertiteling (Russisch)
Stabilizator
Kapitanskoe
LEXX LEXX
Auteurs ondertiteling (Italiaans)
Matteo Galletti
Irene Savese
Auteur ondertiteling (Hongaars)
James Miller
Auteur ondertiteling (Duits)
Nobody Knowes
Auteurs ondertiteling (Frans)
Marie GLOU
Rédax de Cool
Auteur ondertiteling (Arabisch)
8meshal8
Categorie
Amusement
Bronvideo’s
Toeschrijvingen bekijken:
https://www.youtube.com/attribution?v=4FDSdg09df8

Reacties:
https://youtu.be/4FDSdg09df8

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://mijnlevenin100boeken.com/
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fukushima

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image