Micha Kat – Lees mee met vluchteling Micha Kat (68): Aldous Huxley | Brave New World

Mijn beide websites, KlokkenluiderOnLine en RevolutionairOnLine, hebben in de kern tot doel ons te waarschuwen voor de toekomst, voor de noodlottige en tyranieke samenleving, die ons te wachten staat als we niet ingrijpen. De eerste site had tot doel aan te tonen hoe verrot en mislukt de huidige samenleving is, terwijl de tweede het proces van de ‘grote omwenteling’ zou moeten beschrijven, een proces, dat thans met de gele hesjes (zie aflevering 66 van deze serie: https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-66-niek-pas-macron-en-de-nieuwe-franse-revolutie/) en de ‘populisten’ behoorlijk op gang is gekomen. De visioenen van deze horror samenleving van de toekomst vervullen mij vaak met een diepe, existentiële angst. Ik heb het dan over martelingen, die zelfs de meest sadistische schurken uit de wereldgeschiedenis – mensen als Hitler, Stalin, Mao en Pol Pot – nooit bij elkaar bedacht hadden kunnen krijgen. Het gedwongen vol spuiten van de bevolking met gif, dat de meest afzichtelijke syndromen en ziektes veroorzaakt, zoals autisme, narcolepsie en Guillain-Barré. Het verwoesten van het DNA en het immuunsysteem via 5G. Het aan stukken snijden van baby’s, vlak na de geboorte, om hun organen te verkopen aan de farmaceutische industrie en voedselbedrijven, die de babystoffen stiekem in hun producten stoppen. Het ‘overnemen’ van de hersenen van de burgers via smartphones en mind control, het 24/7 bespioneren van iedereen, waarbij alles wat je doet, schrijft en zegt wordt opgeslagen op gigantische servers in ‘data centra’, die met enorme hekken zijn afgeschermd en worden bewaakt door tot de tanden toe bewapende figuren, het vergiftigen van de burgers via chemtrails, e-nummers en fluoride… Het is slechts een beperkte selectie uit de gruwel keuken van de NWO, waaruit ons thans het ene ‘gerecht’ na het andere wordt opgediend – verkocht en gepusht door de media en de politiek als ‘heerlijke hapjes’, die ons leven ‘beter en gelukkiger’ zullen maken… Zelfs Aldous Huxley zou nooit hebben kunnen bevroeden, dat de wereld er slechts 90 jaar na het verschijnen van zijn Brave New World aldus aan toe zou zijn. Opnieuw een bewijs voor een van mijn belangrijkste stellingen: de waarheid en de werkelijkheid zijn altijd gruwelijker dan de menselijk geest ooit bij elkaar verzonnen kan krijgen.

Het boek beschrijft een samenleving, waarin de New World Order reeds volledig is geïmplementeerd. Wij zijn – gelukkig – nog niet zo ver, maar de vraag, die mijn leven nu overheerst is: gaan ook wij de NWO eindfase bereiken en zo ja, hoe lang hebben we dan nog? In the meantime zet ik alles op alles om de krachten, die deze totalitaire wereldstaat – die bij Huxley onder leiding staat van tien ‘world controllers’- willen implementeren tegen te houden en uit te schakelen. Wie gaat winnen? De NWO of de vrijheidsstrijders, de patriots, de populisten, de ‘whitehats’ of de ‘complotdenkers’ – allemaal namen voor de groep mensen, de ‘gewone’ en ‘echte’ mensen, die in het boek worden vertegenwoordigd door Bernhard Marx en John en Linda Savage? De laatstgenoemden hebben geen kans meer – de NWO is immers al gevestigd – en hun verzet eindigt dan ook met dood en verderf: John eindigt als een ’toeristische attractie’ op het platteland en pleegt zelfmoord, Linda sterft in het ziekenhuis aan een overdosis ‘Soma’ – de ‘geluksdrug’ van de Brave New World en Bernhard wordt verbannen naar een eiland wegens zijn ‘niet conformistische’ gedrag. Wij hebben nog wel kans. De time to act is nu. Als ‘we’ erin slagen mensen als Macron, de Clintons, Mark Rutte en Jean-Claude Juncker (enkele van de beoogde ‘world controllers’ uit het boek) uit te schakelen, hebben we nog een kans op een menswaardige toekomst.

Wat mijn eigen leven betreft zie ik mijn lot als we verliezen in een keuze tussen dat van John (de dood, ofwel door de Demmink squads of door zelfmoord), van Linda (drank en drugs) of dat van Bernhard (uit de samenleving worden verwijderd). Niemand kan zich er iets bij voorstellen, dat er voor mij een plaats zou zijn in de NWO van Rutte en Macron. Ik denk nu al vaak: in hoeverre word ik bespied en gevolgd? Zouden de Demmink squads ieder moment, dat ze willen kunnen toeslaan? Kunnen ze 5G style stralingswapens tegen me inzetten, zodat ik mijn verstand verlies of in een afgrond spring? Het is gelukkig niet zo, dat ik er wakker van lig. Dat zou misschien wel zo zijn als ik 25 of 35 was. Nu ben ik, zoals ik het noem, ‘above fear’. Dat is anders dan ‘beyond fear’. Ik voel de angst nog wel, maar wordt er niet (meer) door verlamd. Het ‘systeem’ kan mij ook niet meer intimideren: ik heb alles (arrestaties, rechtszaken, detentie) tenslotte al tot in den treure meegemaakt. Als ik terecht kom in een concentratiekamp vind ik wel een manier om mezelf van kant te maken, bijvoorbeeld door me te laten doodschieten door een bewaker. Eigenlijk is mijn grootste angst, dat ik wordt gedwongen me te laten vaccineren. Ik heb nu zo’n goed en uitgebalanceerd contact met mijn eigen lichaam via sport en voeding (zie aflevering 59 van deze serie: https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-59-thomas-mann-de-toverberg/), dat ik niet zou kunnen leven in de wetenschap, dat er allerlei gifstoffen in mijn lijf zitten, die mijn fysieke en mentale gesteldheid kunnen beïnvloeden.

Het is werkelijk verbijsterend hoe dicht de gruwelen, die Huxley beschrijft in de buurt komen van wat we nu meemaken. Dat is eigenlijk pas de laatste jaren duidelijk geworden. Ik noemde al de tien ‘world controllers’; parallel daaraan staat de dominantie van de ‘elite’ (in het boek de ‘Alfa’s’), die precies overeenkomt met de ‘heersende klasse’ van nu – politici, rechters, corporate gespuis – die in elk opzicht boven de wet staat en overal mee weg komt, zelfs met het misbruiken en vermoorden van kinderen. De wijze, waarop in het boek de voortplanting plaatsvindt met de manipulatie van embryo’s, lijkt heel erg op wat we nu meemaken met abortus en de moord op pas geboren baby’s. Het taboe op gezinsleven, het propageren van promiscuïteit (‘iedereen behoort toe aan ieder ander’), het verbod op het gebruik van de woorden ‘vader’ en ‘moeder’: het is allemaal letterlijk uitgekomen. Kunst en religie zijn in de Brave New World verboden en uitgebannen: bij ons is het bijna ook zo ver. Zelfs de massale zelfmedicatie van de bevolking met antidepressiva en drugs wordt letterlijk aangekondigd, want in het boek heeft iedereen de drug Soma nodig om een ‘geluksgevoel’ te bereiken. Maar Huxley laat voor mensen als ik in zijn boek een escape: eilanden als IJsland en de Falklands zijn ‘uitwijklocaties’ voor mensen, die niet willen of kunnen leven in de Brave New World. Ik ben bang, dat die mogelijkheid in de NWO van Macron en Rutte niet wordt geboden. Daarom hebben we in feite geen enkele keus: het is victory or death.

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://mijnlevenin100boeken.com/

2 Comments

  1. Misschien kan Micha Kat ook even uitleggen waarom een van zijn sites deze week offline is gehaald. Dat was namelijk omdat er afbeeldingen van kinderporno op waren gevonden.

  2. Het enige dat Kat ooit heeft kunnen aantonen is hoe verrot en mislukt hij zelf is. Dat hij de samenleving hiervan de schuld wil geven toont aan met wat voor persoonlijkheid we hier te maken hebben. Kat is bovendien een misbruiker die er van geniet om anderen leed toe te brengen en openlijk te fantaseren over moord en verkrachting. Ik weet niet of het verstandig is om dit soort jankverhalen van een pedo toe te laten op je site! #KARMA

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.