Micha Kat – BREAKING: TOTALE COLLAPSE ‘NEDERLANDSE BELLINGCAT’ MARCEL VAN DEN BERG

‘MH 17 BLOGGER’ REAGEERT FURIEUS EN HYSTERISCH OP EXPOSURE ALS DEEP STATE OORLOGSHITSER * MICHA EN ANDEREN DIRECT GEBLOKKEERD VAN ZIJN TWITTER EN ROB SCHOLTE ZOU ‘TIK’ HEBBEN GEKREGEN VAN DE BOMAANSLAG * LEES OP DE SITE VAN ROB SCHOLTE HET HELE VERHAAL: https://robscholtemuseum.nl/marcel-van-den-berg-an-overview-of-websites-which-copied-eric-zuesses-nonsense-story-on-mh17-micha-kat-totale-paniek-rond-mh-17/ * MET VAN DEN BERG WORDT OOK GEENSTIJL EXPOSED, DAT HEM IN OPDRACHT VAN DE ‘ONDERSTE STENERS’ GELOOFWAARDIGHEID PROBEERDE TE GEVEN: https://www.geenstijl.nl/5144807/kan-iemand-de-broek-van-die-jongens-omhoog-trekken/.
Tsjonge, dat is snel gegaan! 24 uur, nadat de ‘Nederlandse Bellingcat’ Marcel van den Berg zijn collega deep stater bij De Groene Coen van de Ven probeerde op te zetten tegen Rob Scholte ligt de ‘MH 17 blogger’ kermend in de berm! Tsja, dat krijg je met staatsleugenaars en door de pedofielen betaalde oorlogshitsers! Kijk eens wat er is gebeurd met Olaf ‘MH 17’ Koens, die alle prijzen kreeg, die er in de journalistiek bestaan voor zijn staats leugens over de ‘schuld’ van Poetin! Waar is hij nu? Hij ligt naast Van den Berg te janken op de mestvaalt van de Nederlandse geschiedenis tussen landverraders als Anton Mussert en Max Blokzijl. Als een bezetene is hij mensen aan het ‘bannen’ van zijn Twitter en het felle licht van de waarheid heeft hem zo verblind, dat hij is genoodzaakt ongekend smerige onder de gordel ‘aanvallen’ uit te voeren op Rob Scholte: Marcel van den Berg☁ op Twitter: “Bijzondere post op Rob Scholte museum over mij en @CoenvdVen #MH17 #DeepState #betrapt Iemand heeft daar een enorme tik van de molen (bom?) gekregen. https://t.co/9IPZYvvq1w” Maar we moeten hier niet te veel grappen over maken, want wat hier werkelijk speelt is natuurlijk te crimineel voor woorden en nog nooit voorgekomen in de Nederlandse geschiedenis: een kabinet (Rutte), dat in samenwerking met en in opdracht van buitenlandse mogendheden (VS en Oekraine) bijna 200 landgenoten offert om een derde wereldoorlog te kunnen ontketenen, waarbij nog honderdduizenden doden zouden kunnen gaan vallen. Van den Berg werd dus ‘ingehuurd’ om dit alles verborgen te houden voor het volk. Maar not anymore. Opnieuw wint de waarheid!

Olaf Koens – Journalist van het jaar

Gepubliceerd op 18 dec. 2014

Olaf Koens is door Villamedia uitgeroepen als journalist van het jaar 2014

Reacties:
https://youtu.be/dqtlji3HGes

‘Journalist van het jaar’ Olaf Koens (hij kreeg nog talloze andere prijzen) bleek al net zo’n oplichter als Marcel van den Berg. Kijk in bovenstaande video naar het t shirt ‘I love Amsterdam’ en de Nederlandse tijdschriften, die hij zelf op de rampplek heeft neergelegd.

Revolutionair Online, 7 januari 2018

https://revolutionaironline.com/breaking-totale-collapse-nederlandse-bellingcat-marcel-van-den-berg/

Reacties:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH17
https://robscholtemuseum.nl/marcel-van-den-berg-an-overview-of-websites-which-copied-eric-zuesses-nonsense-story-on-mh17-micha-kat-totale-paniek-rond-mh-17/
https://robscholtemuseum.nl/eric-zuesse-mh17-turnabout-ukraines-guilt-now-proven/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image