Micha Kat – BREAKING: MICHA OPENT EEN NIEUWE BUSINESS! DE COMPLOT-KOPPEL-VAKANTIE!

COMPLOTDENKERS WORDEN MET DE WEEK VERDER GEMARGINALISEERD EN GECRIMINALISEERD * HET MAKEN VAN VRIENDEN EN HET AANGAAN VAN RELATIES IS VOOR COMPLOTTERS -BEDANKT, CHRIS KLOMP!- BIJNA ONMOGELIJK GEWORDEN * MICHA, DE ‘BEKENDSTE COMPLOTTER VAN NEDERLAND’ (BRON: C. KLOMP) GAAT DE COMPLOTTERS NU REDDEN EN GAAT EXCLUSIEVE ‘COMPLOT-KOPPEL-VAKANTIES’ AANBIEDEN IN IERLAND

Micha kent Ierland inmiddels als geen ander. De mooiste plekjes, de leuke backpackers-hotels, de goedkoopste outlet’s voor junk food, de beste pub’s, de crimineelste achterbuurten: been there, seen them, done it. Thans besluit Micha zijn opgedane kennis en ervaring te gelde te maken voor hemzelf en in te zetten voor het goede doel: het helpen van de Nederlandse complotter die met de week verder in de problemen komt. Micha merkt het zelf: het onderhouden van contacten met doofpotters is vrijwel niet meer mogelijk. De verschillen zijn te groot geworden. Ook de doofpot-vriendinnen van Micha rennen na verloop van tijd gillend van angst weg en duiken trillend weer de doofpot in: te bang voor de waarheid. Het kan zo niet langer doorgaan. Er moet iets gebeuren. Micha neemt het lot van complotdenkend Nederland in zijn eigen hand! Wat gaan we doen? Complot-vakanties organiseren voor tussen de 3-5 mannelijke en vrouwelijke single-complotters (in totaal dus voor 6-10 mensen). Micha regelt alles. De complotters kunnen kiezen uit de volgende opties die hij aanbiedt voor een week:

Backpacking (zo goedkoop mogelijk; 20-30 Euro per overnachting)
Low cost (25-50 euro per overnachting)
Upmarket (40-80 euro per overnachting)
Luxury (boven de 80 euro per overnachting)

De fee voor Micha bedraagt 250 Euro per persoon. Voor dat bedrag regelt hij dus alles en geeft de complotters ook nog eens elke avond complot-les in de kroeg. Wat gaan we doen? Dat doet er geen reet doe. Lachen grieren brullen wordt het so wie so want complotters hoef je niet te amuseren. We zien voor ons dat de eerste complot-koppel-vakantie zou kunnen plaatsvinden in augustus of september. Prachtige maanden in Ierland. Zelfs zwemmen in zee is mogelijk. Prachtige stranden, helemaal leeg, prive-standen voor complotters! Waar vind je dat? U kunt zich opgeven via de contact-functie van de site (http://revolutionaironline.com/) of via drsmkat@yahoo.com. Met een beetje mazzel beleven we samen de ondergang van de wereld of het uitbreken van de derde wereldoorlog. Micha geeft duiding. Be there!

Revolutionair Online, 10 juni 2015

http://revolutionaironline.com/breaking-micha-opent-een-nieuwe-business-de-complot-koppel-vakantie/