Media Courant – Mark Rutte schrijft brief terug aan Linda de Mol

Linda de Mol & Mark Rutte (foto RTL)

Mark Rutte schrijft brief terug aan Linda de Mol

Mark Rutte heeft interesse om aan het eind van het jaar aan te schuiven in Linda’s Wintermaand, de nieuwe wintervariant op haar vroegere talkshow Linda’s Zomerweek. Hij heeft alleen nog niet definitief toegezegd, vertelde Linda de Mol gisterenavond in Shownieuws. Linda zou het geweldig vinden. “Ik hoop natuurlijk heel erg, dat Mark Rutte te gast wil zijn, dat lijkt me fantastisch. Ik heb een brief geschreven en een keurige brief teruggekregen“, aldus de 56 jarige presentatrice.

Mark liet aan Linda weten dat hij er best zin in heeft. “We houden het zeker in gedachte, maar het is pas augustus en we weten natuurlijk niet hoe de wereld er uitziet in december“, schreef hij aan haar.

De premier doelt natuurlijk op de Corona Virus crisis. Linda “Maar ik heb goede hoop, dat hij komt. Dat zou ik echt heel erg leuk vinden.”

Een aantal andere gasten is al wel vastgelegd. “Ik heb al een aantal hele leuke grote namen, die ja gezegd hebben en waar ik heel blij mee ben, maar dat ga ik nog niet verraden. Pas als het hele rijtje compleet is zal ik zeggen wie er komen.”

Chocomel

Het is voor het eerst, dat Linda met een wintervariant van Linda’s Zomerweek komt. “Ik kan me er nu al op verheugen hoe dat eruit gaat zien met beren velletjes, chocomel, gepofte kastanjes en geweien aan de muur. Zo stel ik me het een beetje voor.”

Waarom heeft ze dit jaar geen Linda’s Zomerweek gedaan? “Ik deed altijd de zomerweek, maar nu was dat middenin de lockdown fase, toen ik het op had moeten nemen, dus dat hebben we verschoven naar de winter. Daar verheug ik me heel erg op, ik heb al een paar leuke namen.”

Media Courant, dinsdag 25 aug 2020 om 8:35

Reacties

Actries van Houten
di 25 aug 2020 om 8:37
Ik hoop
Peter Jan Rens
Britt Dekker
Michella Cox
Donny Roelvink
Zanger Rinus
Viola Holt

Amanda
di 25 aug 2020 om 8:39
Wat leuk! Sinds Linda bij Talpa zit ben ik positief over alles wat ze maakt en doet!

jan
di 25 aug 2020 om 8:42
Alles voor de verkiezingen. Zo nep.

Amanda
di 25 aug 2020 om 8:42
Rutte een paar maanden voor de verkiezingen zal zeker op de uitnodiging ingaan.
Top Molletjes.

MolTalk
di 25 aug 2020 om 8:50
Wat een slappe hap om met Linda’s Winterweek te komen en dan in de kleine lettertjes van zo’n persbericht even te melden, dat Ladies Night nooit meer terugkomt, wat logisch is en iedereen al voorspelde, omdat het een tergende flop was, Merel trekt dagelijks nog de haren uit haar hoofd. Ze zal binnenkort wel ingezet worden op Funniest Home videos.

q8
di 25 aug 2020 om 8:53
dit mietje past prima bij Linda’s ZWEEF teven show
Kijkt toch geen hond naar.

Koe Man
di 25 aug 2020 om 8:58
Ver kie zin gen.

Patty Fart
di 25 aug 2020 om 9:04
Een dreigbrief zeker.

Smulpaap
di 25 aug 2020 om 9:06
Oh ja, maar ‘de leuke Grote Namen’ niet verklappen… Djeeez.

Hoer
di 25 aug 2020 om 9:12
Ah, wat lief, dat Mark ook even bij Moeke op de bank mag komen.
Fijn joh!

Sender
di 25 aug 2020 om 9:14
Het programma in een notendop.
Een ontspannen Mark Rutte in jeans en casual overhemd.
Vriendelijke antwoorden, de lach op het goede moment inbouwen. Wat een aardige man toch, denkt men in de huiskamer.
Bezorgde blikken bij de komende jaren. ‘Wij staan voor een gigantische klus.
Toch vooral dezelfde aanrakende man presenteren, die zo is het gesteld op een van de goedkoopste, maar lekkerste koekjes volgens hem. Bastogne.
Kortom de slimme man nog een keer presenteren, die hij al tien jaar presenteerde.
Innemend misschien, maar vooral een man, die zo ongeveer alles heeft afgebroken in Nederland, dat nog een beetje zekerheid gaf.
Maar de drie kijkers van deze zender zien een aimabele man, charmant, met een nieuwe (aangepaste) blik, visie op de komende x jaren.
En die drie kijkers denken dan.
‘Het was toch een goed man en dito leider eigenlijk, daar moeten we in maart 2021 vooral aan blijven denken’
In werkelijkheid zijn we veelal belogen, zijn zaken onder het tapijt geveegd en heeft rijk Nederland zich steeds meer verrijkt.
Schande. Ga stemmen, maar denk goed na dus.

By the way
di 25 aug 2020 om 9:17
Ja, Rutte bij Linda de Mol. Dat zal me een kritisch gesprek worden.

Chiel
di 25 aug 2020 om 9:21
Laat ik maar wat positiefs zeggen dan, Linda zag er gister goed uit bij Shownieuws. Doet ze goed!

Klaas Castercom
di 25 aug 2020 om 9:29
Hopen, dat de kijkcijfers enigzins acceptabel zijn en niet <50.000, zoals gemiddeld! Dan moet de Baas er weer meer geld tegen aan gooien. Zoals alles daar wordt opgelost door met geld te strooien!

Huismaker
di 25 aug 2020 om 9:41
Gisteravond (via YouTube) gekeken naar de rechtszaak Coronawaanzin versus De Staat. (uitspraak 9 september). Duurt ongeveer 2 uur, maar waanzinnig interessant.
En hoor alles over de leugens van de Staat, RIVM en het Mediakartel. Eén grote “samenwerking”. Want: Hoeveel griepdoden zijn er nu? In 2018 6.444.
Of, nog erger? Hoeveel pure Corona Virus doden zijn er nu?
Of wat houden nu echt “besmettingen”in? Tot nu toe hebben zij de status van een licht griepvirus.
De talloze WOB verzoeken. Immers ons land heeft te maken met zelfdodingen, faillissementen, werkloosheid, eenzaamheid enzovoort, we worden gewoon niet gehonoreerd. Wij mogen niets weten!
En het ergste: de media doet helemaal niets! Totaal geen kritiek. Alleen maar de staatspropaganda uitstralen. NPO | Radio1 | RTL | SBS | AD | Telegraaf | NU | Volkskrant.
Wel nog een kijker tip met heel positief nieuws.
Een oorlog reeds verloren” met Mr Hulleman.
YouTube meldt
Artsen en Juristen pikken het niet meer. Ze gaan zich verenigen tegen de grootse naoorlogse zwendel. Deze experts werden immers kalt gesteld door het RIVM en mochten uitsluitend hun “waarheid” spreken. Maar er komt nu eindelijk tegenstand.
Het is ook onbegrijpelijk, dat we ons laten leiden door Het hoofd Personeelszaken van Cora van Mora (Rutte) en een schoolmeester derde klas lagere school (De Jonge), die alleen maar “RIVM” kunnen roepen. Of ongekozen (dus vriendjes) burgemeestertjes, zoals Bruls, alle vrijheid geven
Het lijkt hier wel Wit Rusland. Tegenspraak is verboden. Hoezo vrijheid?
En de trollen kunnen alleen maar “Gekkies” roepen, omdat de echte argumenten ontbreken.

Zomaar
di 25 aug 2020 om 10:06
We kennen het concept van Linda’s Zomerweek al jaren, toen AT5 zo’n soortgelijk programma in een tuin achtige omgeving bracht.
Dus gestolen.
En Mark zal wel in meer programma’s zijn porem laten zien, de verkiezingen komen.

Sender
di 25 aug 2020 om 10:06
@Huismaker,
Het lijkt hier wel Wit Rusland. Tegenspraak is verboden. Hoezo vrijheid?
En de trollen kunnen alleen maar “Gekkies” roepen, omdat de echte argumenten ontbreken.’
Maar beste man, Nederland slaapt rustig verder en volgt het establishment geduldig en als een mak schaap.
In feite is de situatie erger en nijpender dan in Wit Rusland. Daar weet je tenminste nog, dat je van doen hebt met een dictator als Loekasjenko, die kost wat kost zijn leer er al sinds 1994 doordrukt.
Nederland (en andere landen) zou een democratie moeten zijn, open en transparant.
In werkelijkheid worden mensen voor de gek gehouden, klein gehouden, kapot gemaakt. omdat er een plan (zoals afgesproken) moet worden doorgeduwd. waardoor alle macht naar Europa gaat en waar ruim 400 miljoen inwoners worden getest en terug bij af zijn als in als in Monopoly.
Ik verwacht overigens niets van de uitspraak op 9 september.
Ook rechters zijn betrokken, worden door overheden betaald en zullen het woord moeten spreken, wiens brood men dagelijks eet.

Sender
di 25 aug 2020 om 10:33
Gerest = gereset.

Henk
di 25 aug 2020 om 10:37
Ik kijk nooit naar leugenaars.
Groet Henk

Master Beer
di 25 aug 2020 om 11:21
Mooi moment voor Rutte om weer de good guy uit te hangen op TV vlak voor de verkiezingen. En het bank hangende grafvolk trapt er gewoon weer in en kleuren het rondje rood bij Rutte. Dit land moet helemaal kapot.

Bart
di 25 aug 2020 om 11:23
@Sender Helemaal mee eens! Zo zal dat interview gaan. Het gros van kijkers zal er weer intrappen.

Mark
di 25 aug 2020 om 11:31
Wintermaand? Doet vermoeden, dat het dus een maand gaat duren, en dat je het waarschijnlijk op vijf zaterdagen in december gaat krijgen, avondvullend. Soort van Zomergasten. Lijkt me niet. dat SBS 6 zoiets vijf werkdagen achter elkaar gaat doen. In de zomer zou zoiets wel werken, dan is het programma schema toch leeg.

leon
di 25 aug 2020 om 12:21
Wow, is Linda nog maar 56?? Dacht, dat ze veel ouder was.

Poehee
di 25 aug 2020 om 12:34
Grote namen? Jeroen van Koningsbrugge, Guus Meeuwis en Gordon zeker. En alles van tevoren opnemen, zodat alle spanning er uit is en mevrouw geen misstappen begaat of lelijk in beeld komt. Bah, wat is het toch een doorzichtige trien.

AlexF
di 25 aug 2020 om 12:45
Zal wel een coming out worden

@12:34
di 25 aug 2020 om 13:11
inderdaad altijd dezelfde figuren om Linda heen, die haar toch niet tegen durven te spreken. Anders mogen ze niet meer mee naar Portugal met oma Linda. ;))

Teuntje
di 25 aug 2020 om 13:22
Komt de plastic pop weer op TV. Wanneer rot ze eens op met haar zeikverhalen, dat ze geen vakantie had door Corona. Ze ging toch met haar eigen vliegtuig naar haar huis in Portugal. Dat mens leeft onder een steen en denkt, dat ze nog wat voorstelt

Sender
di 25 aug 2020 om 14:31
Ik kwam vandaag de open brief van Rutte weer eens tegen. Er bekroop mij een gemengd gevoel, ik kreeg teiltjesneigingen en moest hard lachen.
De man heeft het over compromissen sluiten. Welke compromissen? Hij heeft het ook over samen problemen oplossen. Wat lost hij samen op en met wie?
Vooralsnog is het gemiddeld genomen een Corona Virus dictaat eens per maand, waar hij de bedenkelijke stand van zaken ( op dat moment) en de eveneens zeer bedenkelijke oplossingen uiteen zet met een onderwijzer op rechterzijde voor ‘know how’.
In werkelijkheid weet de Jonge zo goed als niets van virussen bij zijn broer Martien de Jong, die binnen het Radboud UMC dit als aandachtsgebied heeft.
Maar Rutte wil zo graag, dat we (wie is we?) er samen uitkomen en de geschiedenis ingaan als Redder van dit land op alle vlakken. Bijvoorbeeld gezondheid en economie.
De werkelijkheid is dat in 10 jaar tijd de verzorgingsstaat is afgebroken tot onder nul en rijken steeds rijker werden. En de komende jaren zal dat beleid worden voortgezet.
Op Twitter schreef destijds iemand (in de tijd van het vaasje). ’Ik zie Nederland meer als de porselein kast en de Rutte als de olifant
Wat mij betreft de winnaar van de dag.
Nee, deze man moet zeker niet zijn karwei afmaken, dat is onzin. De eerste kolom op het stemformulier kun je al negeren.
https://www.vvd.nl/brief-van-mark-rutte-aan-alle-nederlanders/

Fred Weetveel
di 25 aug 2020 om 16:21
Ach wat leuk. Een ietwat verlepte vraagstelster, die Mark de belangrijke vragen stelt, waar iedereen het antwoord al op weet!

HBaz
di 25 aug 2020 om 18:17
Linda kan misschien ook eens bij de Wit Russische TV solliciteren.

Beste paard van stal
di 25 aug 2020 om 19:34
Hmmm, weer vooraf opgenomen en dus hopeloos achterhaald op moment van uitzenden. 🤔

Robbie van Haarlem
di 25 aug 2020 om 20:00
Dit is dan zogenaamd de eerste keer zijn, dat Mark R Een brief aan een meisje schrijft.

Bart
di 25 aug 2020 om 20:16
@Poehoe En natuurlijk een grote stapel kaartjes op schoot.

https://www.mediacourant.nl/2020/08/mark-rutte-schrijft-brief-terug-aan-linda-de-mol/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte