Media Courant – ‘Kijker walgt van💈Marco in Voice Kids’ + Privé:💈Marco Borsato serie vreemdganger + Tanja Brouwer – ‘💈Marco affaire vriendin Leontine’ + De Telegraaf -💈Marco nóg een minnares

Kijker walgt van vreemdganger💈 Marco in Voice Kids

Dromen zijn bedrog, Privé, Nr. 7, 2020

Dromen zijn bedrog, Privé, Nr. 7, februari 2020

Het Gooise matras is voor TV bedrijven een beetje wat de koffieautomaat is voor andere bedrijven: de plek, waar collega’s samenkomen. Of samen komen dus. Het is in de showbizz zó gemeengoed geworden, dat men er daar raar van op kijkt als ze door het gewone volk worden afgerekend op hun vrije omgangsvormen. Humberto Tan verloor er zijn talkshow door, Bridget Maaslands imago probleem veranderde in een imago catastrofe en zelfs💈Marco Borsato komt er niet ongeschonden uit.

Aan roem en rijkdom verslaafde vrouwen als Ineke en Monique sluiten hun vreemdgaande mannen juichend weer in de armen, maar Mien uit Assen schreeuwt haar man naar het tuinhuisje als hij, in Hazes terminologie, een ‘zijweg’ heeft genomen. En Mien uit Assen staat al helemaal niet met haar slipje op de enkels op het huwelijksfeest van Patty Brard.

De gewone kijker op de bank vindt vreemdgaande en ordinaire BN’ers dus helemaal niet zo leuk. Daarom is men gek op gezinsmannen als Robert ten Brink en Frans Bauer, maar worden BN’ers als Tan afgestraft met lage kijkcijfers.

Verschuift nu ook💈Marco Borsato van het rijtje sympathieke BN’ers naar het rijtje schuinsmarcheerders? Volgens Shownieuws wel. ‘💈Marco Borsato onder vuur na terugkeer in The Voice Kids, kopt de show rubriek.

Shownieuws wijst op 💈Borsato’s affaire met de ondeugende Iris Hond: “Een blik op Twitter leert, dat veel mensen de voormalig publiekslieveling door zijn affaire en scheiding toch met andere ogen bekijken…

Het programma heeft een hoop reacties op een rij gezet. “Waarom doet die vreemdganger mee aan een onschuldig kinderprogramma? Verkeerd voorbeeld! Wat moeten die onschuldige kindertjes hier wel niet van denken? Dat het heel normaal is om buiten de deur te pissen? Weg met die door de mand gevallen,💈Mr. Nice Guy!“, klinkt het bijvoorbeeld.

Het maakt maar weer eens duidelijk, dat amuserende BN’ers het in hun carrière vooral moeten hebben van likeability. De gun factor is cruciaal voor TV sterren in Hilversum.

Media Courant, za 07 mrt 2020 om 12:00

https://www.mediacourant.nl/2020/03/kijker-walgt-van-vreemdganger-💈-Marco-in-voice-kids/

Onthulling in Privé: 💈 Marco Borsato serie vreemdganger

Lekker vreemdgaan (foto tenor.com)
Lekker vreemdgaan (foto tenor.com)

Marco is een stiekemerd (foto Privé)

💈Marco is een stiekemerd (foto Privé)

Na Humberto Tan heeft RTL 4 nu nóg een mannelijke TV ster in huis met een fout imago: zanger 💈Marco Borsato, coach in The Voice. En het wordt alleen maar erger. Na de onthulling over zijn affaire met Iris Hond en zijn brutale slippertje met een andere vrouw, waar zijn Leontine bij toeval (https://www.mediacourant.nl/2020/02/💈Marco-Borsato-blijkt-tien-keer-zo-erg-als-humberto-tan/) achter kwam, brengt de Privé vandaag opnieuw een grote onthulling: een goede vriend van💈Borsato onthult daar vandaag, dat de zanger ook regelmatig met zijn vrouw in bed lag.

Deze meneer en zijn vrouw, een dame, die werkt bij de vakbond, waren bevriend met 💈Marco en Leontine. De meneer en Leontine wisten echter niet, dat 💈Marco en de dame elkaar ook zónder aanhang zagen. En tot voor kort: de laatste ontmoeting was in december.

Deze vakbondsvrouw heeft haar affaire opgebiecht aan haar partner en hij klapt nu uit de school in de media: “Ik zei 💈Marco:Ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft.’ Hij wist daar niets anders tegenin te brengen, dan dat hij het allemaal anders zag. Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was.

Hij hoeft niets meer te weten van 💈Borsato: “Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens thuis gebracht als hij te veel had gedronken. Nu weet ik: in die tijd speelde er ook gewoon wat tussen die twee!

Al met al lijkt 💈Borsato een notoire schuinsmarcheerder en van dat soort types walgt de gewone kijker thuis (https://www.mediacourant.nl/2020/03/kijker-walgt-van-vreemdganger-💈-Marco-in-voice-kids/). Het leidde er bijvoorbeeld toe, dat Humberto Tan zijn talkshow verloor.

Het Telegraaf artikel Werd vakbondsvrouw 💈Borsato huwelijk fataal?’ kunt u hier lezen
https://www.telegraaf.nl/entertainment/91331916/werd-vakbondsvrouw-💈-Borsato-huwelijk-fataal

Lees ook:
💈Marco Borsato blijkt tien keer zo erg als Humberto Tan (13 februari)
https://www.mediacourant.nl/2020/02/💈Marco-Borsato-blijkt-tien-keer-zo-erg-als-humberto-tan/

Mediacourant, wo 11 mrt 2020 om 8:25

https://www.mediacourant.nl/2020/03/onthulling-in-prive-💈-Marco-Borsato-serievreemdganger/

💈 Marco had affaire met vriendin van Leontine

Was zij de bom onder huwelijk? 'Marco had affaire met vriendin Leontine!' (foto DenD)

Was zij de bom onder huwelijk? ‘💈Marco had affaire met vriendin Leontine!‘ (foto DenD)

Geanonimiseerde opnames van Marco Borsato met minnares (foto YouTube)

Geanonimiseerde opnames van 💈Marco Borsato met minnares (foto YouTube)

Steeds meer mensen doen een boekje open over het leven van 💈Marco Borsato. De zanger, die lange tijd werd gezien als ideale schoonzoon, blijkt regelmatig naast de pot te pissen. Naast Iris Hond, Maan en een oud werkneemster van hem wordt er nu nóg een vrouw aan gelinkt.

Auto op oprit

Het zou dit keer niet gaan om een collega, maar om een vriendin van de familie💈Borsato! Weekblad Privé is er achter gekomen, dat 💈Marco het bed heeft gedeeld met een vriendin, waar ook Leontine erg goed mee omging. De partner van de desbetreffende vrouw doet zijn verhaal in het weekblad en vertelt wat er precies heeft plaatsgevonden de afgelopen maanden. Ook wordt bekend, dat het overspel tot afgelopen september heeft geduurd!

💈Marco en Leontine zouden samen met het koppel regelmatig avondjes uitgaan, maar wat Leontine nooit had kunnen raden is, dat 💈Marco en de vrouw elkaar naast die afspraken elkaar ook nog ontmoetten. Ze zouden dan uiteraard niet alleen ‘gezellig bijkletsen’. 💈Marco zou, volgens bewoners, die in dezelfde straat wonen als het koppel, meerdere keren per week zijn auto op de oprit van het paar parkeren. Uiteraard als de man niet thuis was.

Leven in stukken

De vriend van die vrouw kwam er afgelopen december pas achter wat zijn vriendin al die tijd heeft gedaan. “We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende💈 Marco ook. We waren bevriend, dacht ik, zegt de man tegen weekblad Privé. “Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd, maar gelukkig aangehouden. En nu zit ik hier weer, de relatie is voorbij.”

Als Leontine nog niets wist van deze affaire, zal dat voor haar als een flinke shock komen. Niet alleen is ze niet meer samen met💈Marco, maar ook raakt ze iemand kwijt van wie ze dacht, dat het een vriendin was.

DenD, 11 maart 2020

https://www.ditjesendatjes.nl/💈Marco-had-affaire-met-vriendin-van-Leontine/

💈 Marco had nóg een minnares: Gebeurde in het openbaar

Is deze hitzanger seks verslaafd? (foto Privé)

Is💈deze hit zanger seks verslaafd? (foto Privé)

Marco dancing (foto tenor.com)

💈Marco dancing (foto tenor.com)

Gepubliceerd op 11 mrt. 2020

Een vriend van💈Marco Borsato deelt een explosief verhaal in weekblad Privé.
De zanger bleek namelijk een affaire te hebben met zijn vriendin.
Hoofdredacteur Evert Santegoeds heeft de details.
Abonneer je hier http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website https://www.telegraaf.nl/
Facebook https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

Reacties
https://youtu.be/f3QGXVft4wk

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image