Media Courant | Woeste Sterren en Ophef – Britt Dekker gaat He Le Maal Los op Ali B ‘Hij is Ziek in zijn Hoofd!’ + Sjors van Damme – Ali B Nieuwe Lijsttrekker CDA

Britt Dekker en Ali B (foto SBS | RTL)

Britt Dekker gaat He Le Maal Los op Ali B ‘Hij is Ziek in zijn Hoofd!

Britt Dekker gaat He Le Maal Los op Ali B. Ze is ’Totaal in Shock’ van zijn Vermeende Misdragingen, die aan het Licht zijn Gekomen in het Programma BOOS. “Ali B vind ik heel Ranzig. Echt een Misbaksel.”

Ali B is volgens Onderzoek van het Tim Hofman Programma BOOS een Walgelijk Roofdier, dat op Slinkse Wijze Binnen weet te Dringen in de Privé Sfeer van Jonge Voice kandidates om Hen vervolgens te Misbruiken. Zelf ontkent hij Alles, maar Britt Dekker is Net als Vele Anderen Niet Overtuigd. Ze vertrouwt haar Oud Collega voor Geen Meter.

Misbaksel

Twee Dames uit de Reportage van Tim hebben Aangifte gedaan van Verkrachting door Ali. Britt: “Ik ben Totaal in Shock. We wisten dat het Erg zou worden, maar ik wist niet, dat het Zó Smerig zou worden van die Ali B. Ik ben Echt Helemaal Overdonderd. Alles heeft mij Geraakt, maar bij Ali B vond ik het Wel Heel Ranzig. Echt een Misbaksel.”

Ze heeft Vorig Jaar toch nog met Ali samengewerkt? “Klopt, ik heb We Want More gemaakt. Een Heel Groot Team van The Voice is meegegaan naar We Want More. Ik heb daar Met Hem Gewerkt en ik moet zeggen ,dat ik hem Altijd Al een Beetje Heftig vond, omdat hij Zichzelf Heel Tof Vond.”

Koning Ali

Zelf heeft Britt Nooit Iets van Ali’s Wangedrag Gezien. “Voor de Rest heb ik Nooit Grens Overschrijdend Gedrag met Hem Meegemaakt, maar omdat ik Hem Ken en Weet Hoe Heftig hij I,s vind ik het Nóg Erger voor de Meisjes, die dit hebben Meegemaakt, want wat moet je je Slecht Voelen Er Na.

Kan Britt zich voorstellen, dat Ali zich Grens Overschrijdend heeft gedragen? “Hij liep Altijd Wel als een Soort van: ik ben de Koning. Als je dan een Kandidaat bent. Ik ben Zelf Ooit als Kandidaat bij de Televisie Gekomen en je Kijkt Letterlijk tegen Iedereen Op.”

Helemaal Kapot

Kandidaten kijken ook op tegen Ali, wil Britt zeggen. “Iedereen, die bij Televisie werkt staat Boven Jou, dus moet je Nagaan als Ali B jouw Coach is en Dit Dan met je Doet. Dan voel je je Wel Echt een Loser .Als je Daarna nog In de Taxi naar Huis wordt Gestuurd of er wordt Geld naar je Toegegooid, dan begrijp ik, dat je daar Helemaal Kapot van Bent.”

Haar Mening in een Notendop?Hij is Ziek in zijn Hoofd en ik hoop, dat hij Gestraft wordt.”

Media Courant, 21 januari om 07:45

https://www.mediacourant.nl/2022/01/britt-dekker-gaat-he-le-maal-los-op-ali-b-hij-is-ziek-in-zijn-hoofd/

Ali B Nieuwe Lijsttrekker CDA

Ali B nieuwe lijsttrekker CDA from Sjors V damme on Vimeo.

Vimeo, Thursday, January 20, 2022 at 11:11 AM EST

https://vimeo.com/668283323

https://twitter.com/Aquarius4422/status/1484878176945856519

Reacties
https://robscholtemuseum.nl/?s=Media+Courant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sjors+van+Damme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Britt+Dekker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ali+B
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=CDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lijsttrekker+CDA