Media Courant – Mark Rutte vindt Drift Buien Matthijs van Nieuwkerk Best Herkenbaar

Matthijs & Mark (foto Media Courant)

Mark Rutte vindt Drift Buien Matthijs van Nieuwkerk Best Herkenbaar

Minister President Mark Rutte vindt de Drift Buiten, die Matthijs van Nieuwkerk heeft Vertoond op de Redactie van DWDD Best Herkenbaar. “Alle Grote Intendanten hebben Dit Soort Uit Barstingen.”

Mark Rutte heeft met zijn Goede Vriend Jort Kelder Gebabbeld over de Controverse, die is Ontstaan rondom Matthijs van Nieuwkerk. De Premier van ons Land was Namelijk Benieuwd Wat er Nou Precies is Gebeurd op de Redactie van De Wereld Draait Door en Wat de Consequenties Daar Van Zijn. “Hoe zit Dat met die Van Nieuwkerk?

Publieke Executie

Het is volgens Jort een Grove Schande Hoe Matthijs Bij het Grof Vuil is Gezet. De Presentator stelt Zelfs, dat zijn TV Collega is Vermoord. “Dat vind ik Echt de Grootste Publieke Executie sinds Johan en Cornelis de Witt. 1672, het Ramp Jaar”, voegt hij Daar Nu Aan Toe in in het NPO 3 ProgrammaDat zijn Geen Grappen‘.

Jort vindt, dat Het Te Veel wordt Op Geblazen. “Ik wist, dat Matthijs Wel een Beetje Humeurig kon zijn en Er Klapte Wel Eens een Deur in het Slot na de Uit Zending als de Redactie Toe Gesproken werd, maar Wat je in De Volkskrant las () Ja, maar Goed, dat is Natuurlijk een Samen Vatting van Vijftien Jaar Tege Slag voor Sommigen.”

Wat vindt Rutte?

Ook Premier Rutte heeft de Controverse dus Mee Gekregen. JortIk besprak Het Even met Rutte. Die belde mij Er Over en zei ‘Hoe zit Dat met die Van Nieuwkerk?’ Want hij was Daar Natuurlijk Ook Wel Eens Geweest. Nou, Even over Gepraat.”

Wat vindt Rutte Er Van?Hij zei ‘Ja, Ja, Ja, maar Goed, Alle Grote Intendanten in de Kunst, in de () Die hebben Dit Soort Woede Uit Barstingen Ook. Sterker, ik heb Het Zelf Nog Heel Vaak Gehad.’ Dat is Algemeen Bekend. Rutte heeft Wel Eens een Drift Buitje.”

Quitte

Er is Één Groot Verschil, vindt Rutte. “Hij zegt ‘Het Verschil is Natuurlijk Wel, Maak het Goed, Kom Daar Na Terug en ZegJoh, Sorry, Dat had ik Niet Moeten Doen.’ Dan sta je Volgens mij Weer Quitte.’”

Jort vraagt zich af, of Matthijs Niet Wat Meer Reflectie had moeten Tonen. “Ik weet Niet, of Matthijs Dat Vaak Genoeg Gedaan heeft, maar Het Laat Onverlet Dat () Die PrijzenKast staat Niet voor Niets Zo Vol.”

Over Gevoelig

Wel meent Jort, dat Veel Jonge Omroep Medewerkers Tegen Woordig Over Gevoelig Zijn. “Je ziet Ook Wel in die Omroep Conflicten, dat die Twintigers Zó Gevoelig zijn.”

Hij vervolgt “Ze zijn Door hun Ouders Op Gevoed met Louter Complimenten en Medaille Uitreikingen en Dan komt Er een Keer een Functionerings Gesprek en Dan zegt Iemand ‘Ja, maar dat was Niet Zo Goed.’ Dan komen de Tranen en de Dag er na de Burn Out. Dat is de Samen Leving, Waar wij Nu in Beland zijn.”

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image