Maxime Segers – Kritische Katja Schuurman nu Zelf Geveld door Corona Virus: ‘Vind het een Kut Virus!’

Katja Schuurman (foto Instagram)

Kritische Katja Schuurman nu Zelf Geveld door Corona Virus: ‘Vind het een Kut Virus

Katja Schuurman uitte vorig jaar nog stevige Kritiek op het Beleid rond de Corona Maatregelen, maar is nu zélf geveld door het Virus. Dat valt haar vies tegen, blijkt uit een Bericht, dat ze op Instagram deelt. ‘Oké. Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind het nogal een Kut Virus!’, aldus Schuurman.

Met een oog dichtgeknepen en een voorzichtig glimlachje, liet Schuurman gisteren weten dat het Corona Virus ook haar te pakken heeft gekregen. ‘Dag 723 nu. Zo voelt het. En het valt niet mee’, schreef de brunette. Hoogstwaarschijnlijk is Schuurman geveld door de Delta Variant, zo lijkt op te maken uit de Hashtag #kutvariant.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Schuurman zette vorig jaar nog haar Vraagtekens bij alle Corona Virus Maatregelen. Zo stelde ze, dat je ziek kon worden van ‘Werkloos’ zijn, ‘Eenzaamheid’, ‘Spanning Thuis’, ‘omdat je Bedrijf naar de Klote gaat’  of ‘omdat je Depressief bent’. ‘Maar niet door Corona. En dat is wat telt’, waren haar Woorden destijds.

Later verwijderde ze die Berichten alsnog. ‘Niet omdat ik er niet achter sta, maar omdat… Ik zal proberen niet teveel Woorden te gebruiken, want de Reacties van sommige Media én Politie hebben laten zien, dat al die Woorden daadwerkelijk lezen hun eigen Stukjes of Verweer maar vervelend in de weg stonden.’ Schuurman benadrukte daarna, dat het belangrijk is om het Corona Virus uit te bannen. ‘Samenvatting: Laten we er de komende maand serieus voor gaan! Ik sluit af met de Leus van het Team van All Stars: ‘Samen is niet alleen!

Hoewel de Presentatrice dus eerder Kritiek had op het Beleid en het Virus, lijkt ze daar nu op terug te komen. ‘Oké. Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind het nogal een Kut Virus!’ bekent Schuurman, die zegt voor altijd dankbaar te zijn als ze weer gezond is. ‘Niets is Vanzelfsprekend’, maakt ze nog eens duidelijk.

In oktober vorig jaar kreeg haar Echtgenoot Freek, met wie ze dit jaar Dochtertje Coco kreeg, een Corona Virus Waarschuwing omdat zijn Horecazaak enkele minuten later sloot dan de Bedoeling was. ‘Lieve Overheid, dit is beleid voor de Bühne, Bureaucratie en Willekeur. En lees voor dinsdag AUB ook die brandbrief van artsen nog even goed door’, sneerde ze toen.

AD, update 15:57

https://www.ad.nl/show/kritische-katja-schuurman-nu-zelf-geveld-door-corona-vind-het-een-kutvirus~a59365ed/

Idiots be like | it’s only 3.000 coincidences (foto Twitter)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Katja+Schuurman
https://robscholtemuseum.nl/?s=All+Seeing+Eye