Maud Oortwijn – Welke percentage van zelfmoord is echt?

Dan heb ik het niet eens over mensen in Nederland, die daadwerkelijk zelfmoord plegen, puur omdat de staat hen een normaal leven onmogelijk maakt. Ik heb echt vragen over zelfmoorden die wellicht helemaal geen zelfmoord zijn. Ik noem enkele voorbeelden.

Tante Kumral Bagci (1995), Haagse politiecel
Herman Brood (2001), Amsterdam
Maarten Driehuis (2001), (geen afscheidsbriefje)
Loe van Sint Fiet (2001), (geen afscheidsbriefje)
Lesley Timmer (2010), Delft (geen afscheidsbriefje)
Sjors van Ooij (2011), Tilburg (geen afscheidsbriefje)
Talitha Snelders (2013), Amsterdam (geen afscheidsbriefje)
Anass Aouragh (2013), Wassenaar (geen afscheidsbriefje)
Iris van den Hooff (2014), Groningen (geen afscheidsbriefje)
Joost Zwagerman (2015), Amsterdam (geen afscheidsbriefje)

De politie zal deze zaken in ieder geval niet onderzoeken.

De Bovenkamer – Het kan ook anders, Posted on 22 February, 2016

Responses:

Vogeltje wat zing je laat says:
22 February, 2016 at 07:37
Dascha Graafsma?
Antonie Kamerlingh?

Kaskaas says:
22 February, 2016 at 18:35
Van die jonge mensen. Allemaal mooie meisjes. Ik vertrouw dat niet. Je zou bijna zeggen, die ouders moeten mekaar gaan helpen. De wrede werkelijkheid is, dat de staat overal trollen op af stuurt. Dus je bent altijd beter alleen als je vecht met je eigen gezin (behalve jij Maud, die van jou deugen niet).

The Brewer says:
23 February, 2016 at 20:41
Learn how to make it look like suicide, or not: You choose and so does the Judge in Court, or should I say Cord 🙂 http://www.rtlxl.nl/#!/editie-nl-216694/fb4d58b0-2c4d-4343-b8ac-f48be72548af

https://maudoortwijn.wordpress.com/2016/02/22/welke-percentage-van-zelfmoord-is-echt/

3 Comments

  1. Roberto Calvi -destijds de belangrijkste bankier van het Vaticaan- werd in 1982 hangend aan een flink stuk touw gevonden aan een Londense brug. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. Als je aan zo’n lang stuk touw van een brug springt, dan ontstaat er altijd zeer forse schade aan je nekwervels, maar die was er dus niet bij Calvi. De enige verklaring is dan ook, dat iemand het lijk van Calvi aan een touw heeft laten vieren om het op zelfmoord te laten lijken.

    En zo zijn er tientallen voorbeelden van mensen die gezelfmoord zijn. Wat me daaraan nog het meeste verontrust, is de onvoorstelbare domheid van de massa. Wie bij Wikipedia naar Roberto Calvi kijkt, krijgt te lezen dat er wat complot verhalen zijn rondom zijn dood…..Heel even door zoeken op internet en u ziet dat de complottheorie weer eens complotpraktijk is. En mocht u nog tijd over hebben; de gezelfmoorde Britse wapendeskundige Kelly is ook een interessant geval. Vooral ook omdat zelfs de top van de Britse rechterlijke macht via een fake onderzoek meewerkte om de moord op Kelly op zelfmoord te laten lijken.

  2. Sjors van ooij is nooit uitgesloten dat het zelfmoord was dat maak jij er nu van. Ze hebben de zaak dicht gegooid en niet meer onderzocht. Het was denk ik persoonlijk geen zelfmoord. Helaas zal ik nooit te weten komen wat er is gebeurd die nacht..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image