Maud Oortwijn – Het Hilton in Amsterdam: Lennon, Bruinsma, Brood en vele andere cases (kliekjes)

Waarom werd gekozen voor het Hilton in Amsterdam, dat vraag ik me al jaren af.

– John Lennon en Yoko Ono (25-31 maart 1969), de eerste openlijke globalisten.
– Klaas Bruinsma (27 juni 1991, mogelijk een hoax), zogezegd de eerste maffiabaas.
– Herman Brood (11 juli 2001, 117), de laatste waarvan je zelfmoord verwacht.

Ik kan over ieder van deze zaken enkele artikelen schrijven. Soms twijfel ik aan de dood van alle drie, maar misschien is dat ook wel overdreven. Laat ik eerst eens verkennen, de vraag, die vreemd genoeg als eerste bij me opkwam: waarom het Hilton in Amsterdam? Het is een prima hotel, maar er is wat mij betreft ook niet echt iets bijzonder aan.

Wat heeft het Hilton in Amsterdam?

Gelegen (https://www.google.nl/maps/place/Hilton+Amsterdam/@52.3515583,4.871289,18z/data=!4m5!3m4!1s0x47c609f9534e86b1:0x39689f5b4768cb5c!8m2!3d52.351388!4d4.872216) aan de Apollolaan, aan het eind van de Minervalaan. Geopend op 9 mei 1962. Het was de eerste grote internationale hotelketen met een vestiging in Nederland.
Het is gebouwd in een V vorm. Als de V ergens symbool voor staat, dan kan dat Vrede zijn, maar net zo goed Victorie, Vrijmetselaars of het duivelse getal 6.
Het Hilton heeft aan de achterzijde een jachthaven en dat maakt het uniek. De jachthaven ligt precies in een knik van het Noorderamstelkanaal, tussen twee bruggen (Willem Witsenstraat en Breitnerstraat).
Er gaan verhalen over de bar bij het Hilton hotel, omdat daar de penoze van Amsterdam regelmatig zou verpozen – toen het nog barretje Hilton heette – met Amsterdamse zakenlieden samen aan de bar.
Het Hilton in Amsterdam is sinds 2015 een Rijksmonument (dat verbaasde mij ook).

Netwerken in barretje Hilton

Volgens bepaalde bronnen was het barretje Hilton (1975-1995) een ontmoetingsplek, waar bepaalde lieden regelmatig kwamen, zoals Klaas Bruinsma (IRT affaire), Prins Bernhard senior (NWO agent in hart en nieren), Ed Maas (Pim Fortuyn), Cor van Zadelhoff (Vluchtelingencrisis), Jaap Kroonenberg (Max Hasveld, dus Rob Scholte), Freddy Heineken (https://demuren.wordpress.com/2016/07/23/heineken-zat-bovenop-de-onderdelen-van-het-royale-stalking-programma/, ontvoering en Sjoerd Kooistra), maar óók de Heineken ontvoerders. U denkt, dat dit soort mensen mekaar niet kent. U denkt, dat zij daarom nooit een geheim programma stiekem samen uitrollen, in opdracht van een internationale “New World Order”? U denkt, dat dit soort lieden sowieso niet stiekem 30 jaar vooruit zal plannen hoe zij: a) zich samen kunnen vermaken, b) veel gaan verdienen zonder werkelijk waarde toe te voegen en c) tegelijk een prachtig land even verkwanselen? Ondenkbaar is dat? Ja, ondenkbaar.

Anonymous - Apollo (foto tate.org)

Anonymous – Apollo (foto tate.org)

PS
Apollo was de god van het licht. Hij zou zogezegd iedere dag met een rij wagen met vier paarden de zon door de hemel voortslepen van zonsopgang tot zonsondergang. Apollo was tevens de god van de muziek, een schutter van zilveren pijl en boog, de god van de genezing, en de god van de waarheid. Daarnaast is hij de god achter het orakel van Delphi.

PPS
De god Apollo komt als symbolische verwijzing op indirecte wijze terug in een aantal andere onopgeloste zaken, zoals de Parnassia moorden in Den Haag (zeven doden tussen 2007-2014, https://demuren.wordpress.com/2016/05/11/zes-doden-en-de-rechter-beschermt-patientengegevens-100/) en de moord op Manuel Schadwald (1994, https://demuren.wordpress.com/2015/07/13/ad-vermissing-duitse-manuel-nooit-opgelost-ondanks-tips/). De naam Apollo (ook naam boot) was het codewoord in de Zandvoortse kinderporno zaak.

PPPS
Mogelijk is er nog een zelfdoding geweest in het Hilton hotel en wel op 30 april 2012 rond 23.00 uur. Er zijn die nacht (http://www.drimble.nl/112/amsterdam/313458/ambulance-met-spoed-naar-apollolaan-in-amsterdam.html) in ieder geval ambulance en politiewagens uitgerukt naar het Hilton. Ik noem dit, omdat het gaat om de Walpurgisnacht. Van de zaak zelf weet ik niets, helaas. De viering van de Walpurgisnacht gaat overigens over de vruchtbaarheid en over de dunne scheiding tussen leven en dood. Het is een voorchristelijk feest, wat vooral nog in Noord Europa wordt gevierd.

De Bovenkamer – Het kan ook anders, posted on 29 July, 2016

https://demuren.wordpress.com/2016/07/29/het-hilton-in-amsterdam-john-klaas-en-herman/

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maud+Oortwijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilton
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Lennon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Yoko+Ono
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaas+Bruinsma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herman+Brood
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prins+Bernhard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cor+van+Zadelhoff
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+Kroonenberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+Hasveld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freddy+Heineken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sjoerd+Kooistra
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+World+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=Apollo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Walpurgisnacht