Maud Oortwijn – De voorpagina van de Telegraaf op 25 november 1994

Geplande aanslagen worden vooraf keurig ingekleed, zodat insiders genoeg begrijpen, of in ieder geval weten, in welke hoek ze het moeten zoeken. Het is daarom interessant om kranten te bestuderen op zoek naar hints, die we destijds niet zouden vermoeden.

We lezen over de aanslag op Rob Scholte. Direct daarnaast de meest vreemde foto, die ik ooit van prinses Juliana in de krant heb gezien: zwaaiend naar Bernhard, die richting een Academisch Ziekenhuis gaat (nee, niet die in Amsterdam, waar Rob ligt, maar in Utrecht).

Verder wordt er nog wat geschreven over ene Zeus in Zoetermeer (AIVD locatie), die graag wil vliegen, maar dat kan ie niet. En er wordt iets geschreven over Nederlandse Blauwhelmen. Het artikel over huizenbouw in de haven wordt ook groot gebracht.

Onderaan de pagina het bericht van de lustmoord op Felicita Oostdam. Deze vond plaats op ongeveer hetzelfde tijdstip als de bom in de Laurierstraat. Haar lichaam is gevonden naast het spoor in Volkstuinencomplex Loolaan in Den Haag. Ook een vreemd verhaal.

PS
Volgens het boek van Korterink “Bom in de Laurierstraat” is Rob Scholte van mening, dat hij een pleegkind is en eigenlijk een kind van prins Bernard en Koningin Elizabeth. Ik heb hem daar nooit over gehoord, maar het is een man, die sowieso maar half open is.

In de Vaatstra zaak bespeurde ik ook al zoiets. Ze willen dat complotters een bepaalde kant op denken en dat lukt dan vaak ook. Nu nog één denkstap.

Ik concludeer, dat alles nep is, wat gebracht wordt in de media, zeker alles rondom de zogenaamde Koninklijken en andere BNers. De berichten zijn nep en ook de verhalen erachter. Wat jammer, dat charlatans zoveel ruimte krijgen. En wat jammer, dat Felicita dood moest. In wat voor land leven we, als er niemand is, die daartegen op wil staan? Laat heel het volk applaudisseren voor de verwende kut kindjes, want middelmatige verwende kut kindjes hebben niets anders, dan het applaus van mensen, die niet eens weten wat ze waard zijn. Arme Juliana. Vormloze soepjurken. Het enige wat het smaakloze verdriet ooit heeft gehad, is het domme volk, dat langs huppelt, omdat inhoudsloze journalisten schreven in lege kranten, dat die Juliana met haar vele miljarden zélf bijzonder was. Laten wij alle luie smaakloze lieden op datzelfde podium aanbidden.

De Bovenkamer, posted on 27 February, 2016

Responses:

The Brewer says:
27 February, 2016 at 23:09
Sometimes, a lot happens on one day. So much even, you need to see a doctor after lunch :-)

Ad says:
1 March, 2016 at 18:23
Rob lijkt me ook een type dat helemaal in die vage scene zit van geheime clubjes, banen schuiven, bewondering voor Bernard, parasiteren, anderen niets gunnen etc….. Maar ik denk niet dat ie zelf zijn benen eraf heeft gewild. Het moet een complete shock zijn geweest. Omgekeerd zat het waarschijnlijk al lang in de planning. Beetje als Diana. Je doet mee met de illuminatie en profiteert van hun belangstelling in jou (mega carrière kreeg ie toegeworpen) en op een dag moet je een prijs betalen. Tot die dag doe je wat ze van je vragen en vertelt jezelf dat je zelfstandig bent en het allemaal zelf doet. Tja, dat komt ervan zou ik bijna zeggen. Kut dat je benen eraf zijn, maar jij hebt zelf de kruiwagens gekozen die ze eraf gereden hebben. Het was geen goed volk.

HKH says:
1 March, 2016 at 19:24
Lol 🙂 http://2.bp.blogspot.com/-U7GcUKSSCks/UXFOHJLVCEI/AAAAAAAAM48/zB9rzyuI9qs/s1600/Queen+Maxima.gif

Jimmy is Back says:
1 March, 2016 at 21:42
Die gast kan zelf toch ook een boek uitbrengen. Hij weet het toch allemaal? Of durft ie dat niet? Ik denk het niet. Zo lang hij braafjes doet wat ze willen gooien ze hem wel een been toe af en toe, zodat ie relevant blijft. Hij heeft toch een museum gekregen? Ja toch? Dat heeft ie echt niet zelf betaald, dus dat komt ergens vandaan. Dat snapt die jongen zelf ook wel. Hij heeft niet eens een anoniem boek uitgebracht, zelfs dat doet hij niet. Net als Edwin de Roy en die eenmotorige mug, beide van rondom het paleis. Ze zijn zielig, maar krijgen wel de media-aandacht en hebben toch geld. Natuurlijk, altijd problemen, maar nooit staan ze op straat altijd is er een mooie woning waar ze dan inkunnen. De Oranjes willen wat van die lui hebben die slachtoffer van hen zijn en in de media komen. Ze zorgen ervoor dat dit keurige aan de leiband lopende mannetjes zijn, dat valt me op.

Kaskaas says:
2 March, 2016 at 18:07
Of hij is controlled opposition of het is een man zonder ruggegraat. Hij krijgt een museum kado. Eén van de twee of misschien allebei. Maar ik denk niet dat ie heeft zien aankomen dat zijn benen eraf gingen. Dat zeker niet.

Ad says:
4 March, 2016 at 15:24
Bernard is natuurlijk een hele erge egoman, die vastbesloten was onsterfelijk te worden. Via Rob Scholte laat hij dan het verhaal brengen dat ie afstamt van het huis van David. Vaag. En hij hoeft dat dan zelf niet te ontkennen of bevestigen. Het geeft hem status bij christenen, Orangisten en Joden. Dus das een handige roddel. Zelf zegt hij er niets over, dus niemand kan hem erop aanvallen. Indirect wordt het gebracht.
En Rob? Als hij een bastaardkindje van Bernard is, dan moet ook daar een verhaal om zijn leven heen gemaakt worden. Ook bastaardkindje mogen wat bereiken, maar het moet wel een verhaal worden dat terug komt bij Bernard. Je kan er de donder op zeggen dat Bernard die hele carriere van Scholte geregeld heeft. Maar om zeker te zijn dat Scholte echt wereldberoemd wordt, gaan zijn benen er dan af. Zo is hij over het paard getild en tegelijk in de aap gelogeerd. Gelukkig willen de Oranjes dat deze bastaard naam gaat maken, zodat hij stiekem geholpen wordt. Voor de Buhne nog steeds veel gedoe over museum afpakken enzo maar in de praktijk heeft de man een museum gekregen met zijn eigen naam erop. Hij had geen nagel om aan zijn kont te krabben, maakte amper nog kunst, was niet eens meer in het nieuws… maar voila. Het Rob Scholte museum. Dat is een luxepositie. Om het verhaal smeuig te maken, moet er een ruzie met de autoriteiten gefingeerd worden.
Heeft hij met een kunstenaaarsloopbaan zijn ziel aan de duivel verkocht? Ik denk niet dat Rob wist dat zijn benen eraf zouden gaan. Eeuwige roem en een eeuwige stoel. Wie wil dat?

maudoortwijn says:
4 March, 2016 at 15:27
Dat werk in Nagasaki is wel er mooi hoor. Wat we ervan online kunnen zien.

Ad says:
4 March, 2016 at 19:21
Hij heeft in feite geen keus. Zijn hele leven en identiteit is gebaseerd op geschenken vanuit het systeem aan hem. Carrière in kunst, geld, luxe, bekendheid. Dan blazen diezelfde lui zijn benen op. Dan wordt ie boos. Maar dan heeft ie helemaal niets meer. Als hij weer netjes in gareel loopt en doet wat de satanische kliek wil, krijgt hij tenminste de geschenken weer. Wat anders? Zelfstandig geld gaan verdienen? Dat is hard werken en dat moet je wel geleerd hebben.

Vogeltje says:
4 March, 2016 at 19:24
Zijn werk is toch behoorlijk wat waard? Dan kan je toch meer dan bedelen?

Jimmy is Back says:
12 March, 2016 at 22:01
Jimmy zegt, Rob is Vrijmetselaar himself. Moet wel. Kijk maar naar dat schaakpatroon en die kleuren. De Illuminati had al lang voor hem bedacht dat zijn benen eraf zouden gaan, want die kennen de waarde van een puppet in de slachtofferrol. Robs hele carriere is aan hem kado gegeven vanuit de vrije metselaars, want anders was ie nooit zover gekomen. Hij maar pochen over assistenten en zo. Als kunstenaar moet je zelf iets kunnen. Het is agenda geweest om hem een kunstheld te laten zijn, om hem daarna de benen eraf te schieten. Dat zegt Rob alleen niet. Mondje dicht. Hij blijft in de vrijmetselaars. Tuurlijk wilde hij zelf de benen er niet af. Hij moet ook direct gesnapt hebben, dat hem dit niet zomaar is overkomen. Als je hele leven uitgestippeld wordt, dan is het raar als er een complot als dit ongemerkt blijft voor de metselaars of beveiliging koningshuis, toch?

IrSlink says:
10 May, 2016 at 15:41
Veel kunstenaars zoeken aandacht. Veel geheim agenten/metselaars zoeken een keurig schijnheilige dekmantel voor eigen psycho gedrag. Ik weet het niet, maar ik moet telkens denken aan de uitspraak van Theo van Gogh: Of je hebt het zelf gedaan of je weet wie het gedaan heeft.
https://en.wikipedia.org/wiki/Body_integrity_identity_disorder

https://maudoortwijn.wordpress.com/2016/02/27/de-voorpagina-van-de-telegraaf-op-25-november-1994/