MASTERS EXPO | The GYGS – Yves Gijrath & Erik de Vlieger: Briefje aan Mark Rutte

MASTERS EXPO | The GYGS | Yves Gijrath (foto YouTube)

Erik de Vlieger (foto Bussiness Insider)

Yves Gijrath & Erik de Vlieger: Briefje aan Mark Rutte

Gepubliceerd 12 feb. 2021

Er staat weer een enerverende aflevering van The GYGS klaar. Kompanen Gijrath & De Vlieger delen complimentjes uit, hunkeren naar de Elfstedentocht, maken gehakt van politici, winden zich op over angst zaaierij en de verborgen agenda van overheden, nodigen Femke Halsema uit voor een zuipfestijn in combinatie met een goed gesprek en morgen in het Parool een brief aan Mark Rutte van Gijrath en De Vlieger. Zal Mark terugschrijven?

Voor de trouwe fans van The GYGS staat er een speciaal podcast drieluik klaar op https://yvesgijrath.nl/the-gygs-special.
RESET MET ERIK & YVES.

ABONNEER je nu GRATIS op MASTERS EXPO https://bit.ly/2MXlajB​​​​

Meer MASTERS EXPO? Volg ons ook op sociale media.
Facebook https://www.facebook.com/mastersexpo​​​​
Instagram https://www.instagram.com/mastersexpo​​​​

Check onze website https://www.mastersexpo.com​​​​

MASTERS HQ is organisator van de beurs MASTERS EXPO, uitgever van MASTERS Magazine en MASTERSEXPO.COM. Op dit kanaal zie je video’s van MASTERS TV, uiteraard met reportages over MASTERS EXPO, culinaire tips van onze deelnemende Michelin chefs uit ons pop up restaurant M34, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over business en luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website https://www.mastersexpo.com.

Reacties
https://youtu.be/j1H-1MvYMWs