Martin Vrijland – Yolanthe Cabau en de politieserie DNA, een prachtige John de Mol productie, net als het ANP nieuws

De vraag houdt me al een tijdje bezig: is John de Mol de grootste oplichter van Nederland? John de Mol is eigenaar van het ANP, het Algemeen Nederlands Persbureau en tevens van Talpa Network, waardoor je je af begint te vragen, of hij niet dezelfde middelen voor de productie van nep nieuws in kan zetten als die hij gebruikt om politieseries als DNA te produceren. Yolanthe Cabau mag een hoofdrol vervullen in deze kakelverse politieserie, die weer aan alle gewenste propaganda doelen lijkt te voldoen.

Al jaren schrijf ik, dat DNA als toverwoord wordt ingezet om de indruk te wekken, dat je daar moordzaken mee op kunt lossen, maar dat deze propaganda heimelijk bedoeld is om landelijke databases op te kunnen zetten, waardoor in de nabije toekomst onder meer genetische manipulatie van de bevolking via 5G netwerken mogelijk wordt (zie hier: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/5g-en-de-transhumanisering-van-de-mens/). Daarom moet propaganda rondom ‘DNA als tovermiddel’ tot zulke grote hoogten worden opgevoerd. Een politieserie, die de indruk wekt, dat je moordzaken met DNA op kunt lossen is al net zo propagandistisch als bijvoorbeeld de Jos Brech zaak, waarin ineens na 20 jaar DNA op de onderbroek van Nicky Verstappen gevonden werd. Het woord DNA moet in uw onderbewustzijn geprogrammeerd worden en wat is er nu beter dan dat je daarvoor een sterretje als Yolanthe inzet? DNA vinden bewijst helemaal niets en als uw DNA eenmaal in een database zit, kan Justitie zelfs DNA op het plaats delict aanbrengen om u veroordeeld te krijgen. Uw DNA kan namelijk eenvoudig in een lab worden nagemaakt (zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=-H1tUMRJoeo).

Een andere vraag, die ik me wel eens stel is: zou John de Mol zijn miljarden echt alleen met tv producties verdiend hebben, of heeft de familie de Mol al jaren de hoofdrol in nep nieuws producties? Ze beschikken tenslotte over alle mogelijke middelen, dus het lijkt niet onmogelijk om een Heineken ontvoering op te kunnen tuigen met Peter R. de Vries (http://ontvoeringheineken.nl/vanhoutvertelt/) in de hoofdrol als “misdaadverslaggever” en de vriendjes Cor van Hout, Willem Holleeder, Frans Meijer en Jan Boellaard als goed gecaste acteurs.

Gelooft u, dat het meest recente proces van Willem Holleeder met zijn zus Astrid als nieuwste actrice op het firmament draaide om de verschrikkelijke moorden, die gepleegd zijn? Wat als het allemaal gewoon soap is en u compleet in de maling genomen bent. Heeft Holleeder niet een belangrijke bijdrage geleverd in een groot showproces, waarin de term ‘kroongetuige’ genormaliseerd is? Weet u wat dat inhoudt? Het woord zegt het al. De kroon (Justitie namens de kroon) mag zelf een getuige naar voren schuiven. Die getuige mag zelfs anoniem blijven (https://www.parool.nl/nieuws/anonieme-getuigen-maken-van-kroongetuige-beroepsleugenaar~b4485477/?referer=https%3A%2F%2Fwww.martinvrijland.nl%2Fnieuws-analyses%2Fyolanthe-cabau-en-de-politieserie-dna-een-prachtige-john-de-mol-productie-net-als-het-anp-nieuws%2F).

Het zou mij niets verbazen als de familie de Mol haar meeste geld verdiend heeft met nep nieuws producties, betaald uit de belastingpot en dat Peter R. de Vries de PsyOp (psychologische operatie) presentator is, die het er allemaal bij het volk in mag masseren. Het zou me ook niets verbazen, dat vele zaken, die groots in de media zijn geweest, simpelweg nep nieuws producties waren. Tenslotte zijn alle middelen beschikbaar in de studio’s van John de Mol (en dat al decennia lang).

Vindt u het raar als ik zeg, dat ik nooit iets van de ontvoering van Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer geloofd heb? Heeft dat het merk Heineken wereldwijd niet enorm op de kaart gezet? Betere marketing is er waarschijnlijk niet geweest. De hele zogenaamde Amsterdamse maffia scene heeft mijns inziens nooit bestaan. Het zijn vermoedelijk simpelweg romantische verhalen in het kader van ‘Problem, Reaction, Solution‘. Je hebt altijd een paar grote boeven nodig om meer politiestaat door te kunnen voeren. Alles wat we ervan weten komt uit de media. U weet wel, van zo’n persbureau als dat van John de Mol. En er zijn natuurlijk boeken over geschreven en films of theaterproducties over gemaakt. Of waren het altijd al tv producties en was het altijd al theater?

Het Holleeder proces heeft bijvoorbeeld laten zien hoe trial bij media werkt en hoe er steeds minder (of eigenlijk helemaal geen) bewijs nodig is voor een vervolging. De introductie en definitieve bezegeling van veroordeling op basis van kroongetuigen en het verraad van familie (zonder hard aantoonbaar fysiek bewijs) schept de ruimte voor Justitie om iedereen levenslang achter de tralies te kunnen krijgen. Justitie hoeft alleen maar te zeggen een anonieme kroongetuige te hebben of Justitie hoeft alleen maar een verhaal van een zus te geloven en daarmee is de veroordeling rond. Willem Holleeder en Peter R. de Vries hebben daarom een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van dergelijke nieuwe wetgeving en jurisprudentie. Is het Holleeder proces daarom zo’n langdradig en over jaren uitgesmeerd proces geweest? Dat zorgt wel voor gewenning en het zorgt er tevens voor, dat we in het imago van ‘de zware jongens’ zijn gaan geloven. Wat zei Joseph Goebbels ook al weer? “Als je een leugen groots optuigt en het maar vaak genoeg herhaalt, gaat iedereen het geloven“.

Net zo min geloof ik bijvoorbeeld iets van de aanslag op kunstenaar Rob Scholte, die (volgens een anonieme bron) kort voor die aanslag in aanmerking kwam voor beenamputaties als gevolg van ziekte. Zou dit moment kunnen zijn gebruikt om een aanslag in scene te zetten? Hoe kan een autobom ontploffen en kunnen de benen van Scholte zijn weggerukt, terwijl “zijn vriendin” Micky Hoogendijk, die op de bijrijders stoel zat, er zonder schrammetjes vanaf kwam, maar wel een miskraam kreeg?
Als je het even goed laat bezinken lijken het soms best wel ongeloofwaardige verhalen te zijn. Ze spreken echter wel tot onze verbeelding, omdat een serieuze NOS nieuwslezer het vertelt in een keurig pak en omdat u er beelden bij ziet. Maar ja, John de Mol heeft camera’s mensen en middelen genoeg om zoiets in elkaar te draaien.

Peter R. de Vries heeft eigenlijk altijd de hoofdrol in handen, waar het gaat om grote moordzaken. Hij is de man, die de Marianne Vaatstra moordzaak met het tovermiddel DNA heeft opgelost. Hij is de man, die de Nicky Verstappen zaak er bij het volk in gemasseerd heeft met het tovermiddel DNA. Hij is eigenlijk de man achter al die grote PsyOp (?) zaken: van Anne Faber tot de Romy en Savannah zaak en alle DNA producties, die we in de media konden volgen. Ik noem het maar even producties, want tenslotte komt het gros van het nieuws van een persbureau, dat in handen is van onze miljardair en tv producent John de Mol. Wie vertelt ons dan met 100% stelligheid, dat we al deze verhalen kunnen vertrouwen? Wie vertelt ons, dat we niet al jaren getuige zijn van nep nieuws? Ah, wacht! De media zullen het u vertellen. Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek, Jeroen Pauw en vele andere opiniemakers. Zij maken tenslotte uw opinie. “Vertrouw ons en alle nep nieuws komt uit Rusland.
Ik zie Willem Holleeder heerlijk aan een cocktail lurkend met Cor van Hout, Willem Endstra en Theo van Gogh (http://www.martinvrijland.nl/archief/alles/de-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog/) op de Waikiki eilanden. We denken te weten wat er in de wereld gebeurt, want ons wereldbeeld is volledig ingekleurd door krant, radio en tv. Sociale media discussies worden ondertussen bewaakt door het perceptiemanagers trollenleger van de staat, dat de discussie de gewenste kant op moet sturen. Hiervoor kunnen eenvoudig deepfake nep profielen (inclusief geloofwaardig sociaal netwerk) worden opgetuigd. We weten helemaal niets. We denken te weten, maar dat denken is ingekleurd door een kleine groep, die de baas zijn over media en sociale media. De film ‘Wag the dog‘ (https://www.imdb.com/title/tt0120885/) is kinderspel vergeleken met wat wij dagelijks onder ogen krijgen.

Televisie Rewind – Ontvoering Heineken: NOS Journaal, 09 november 1983

Gepubliceerd op 18 nov. 2016

NOS Journaal over de ontvoering van Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer.
Uitgezonden op woensdagavond 9 november 1983.
Deze uitzending van het NOS Journaal was de eerste na de ontvoering eerder die avond.
De beelden van vlak na de ontvoering zijn gemaakt door cameraman Paul Hartendorf.
Presentatie was in handen van Joop van Zijl.
Bron: Sony Betamax

Reacties:
https://youtu.be/LredfCXGw6k

martinvrijland.nl, 28 augustus 2019

Reacties:

Patricia van Oosten schreef:
28 augustus 2019 om 15:23
Meesterlijk stuk weer! Dank!
Natuurlijk is dit zo… Ik wist niet eens dat die de Mol ook al eigenaar is van ANP.
In mijn eigen Ask the Noses onderzoek weet ik na heel veel pluizen dat dit toch wel de club is die overal achter zit. Heineken bijv. is behalve een bastaard van het vreemdgaan met opa Petersen, van zijn moeders kant Carla Breitenstein, een Ask the Nazi.
Nou mag je denken, so what, bah, wat flauw. Ware het niet dat ik zo ontzettend vaak uitkom bij deze verwantschappen als het gaat om duistere vreselijke zaken die het licht niet kunnen verdragen, dat het echt moet, dit onderzoek.
Heineken staat ook in het zwarte boekje van Epstein… hij kwam dus ook op het eiland..
De politieman Klaas Wilting is uiteraard ook een Ask the Nose. Moet ook wel, want dit soort leugens vertrouw je niemand toe, behalve de meest stiekeme club die de wereld ooit heeft gekend.
Holleeder staat natuurlijk al bekend om z’n neus.
Talpa heeft het symbool van de Kabbalah boom; het talmoedische heksenboek vol manipulaties dat deze club volledig omarmt. Je kunt ze ‘Luciferianen’ noemen, ‘Cabal’, of Sabbateans’.
Ik noem ze ‘fake jews’. Ben je gelijk van het antisemitisme gezeur af, dat zij overigens hebben afgedwongen.
Opa de Mol had overigens ook de neus. Maar Linda en John hebben wellicht, net als Bil Gates, deze ‘bijgewerkt’; valt het minder op.
De praktijken van deze club is zo verschrikkelijk, dat je er niet omheen kan.
In mijn onderzoek ben ik op al deze namen gestuit:
Epstein was the rabbithole of the Askhenazies.
Trotzky, Lenin, Stalin, Marx, Jeltsin, Putin, Bush, Clinton-Rodham, Obama (mother), Trump (ja, ja), Melanie, Netanyahu, Antony Weiner, WeinsteinBreitenstein, Durtoux case, Mossad, Issis, Cia, Mike Pompeo, Rothschilds, Hitler, Pope Francis, Zorreguieta, Windsors, Churchill, Beatrix and our ‘Alfred Henry (Freddy) Heineken’, his mother is an Ask. too, Carla, Feinstein, Soros, Einstein, Darwin, Steven Spielberg, Bill Gates, Glenn Close, Kissinger, Begin, Murdock, Dick Cheney, J.P. Morgan, Mussolini, Buzz Aldrin (Nasa fake moonlanding).
Trudeau, Aldous Huxley, Charles and Jared Kushner, Jacky Kennedy, Appelbaum fam. (who rewrote the false Bolshevik story after killing Solshenytsyn), Darwin, Queen Elizabeth, Al Gore, Maxwell (Robert of ‘The Mirror’, and Gishlaine), Zimbardo (false stand for treason experiment), Fam. Kravis, owners of Macron and Bilderberg, 5G pusher (FDA) Brad Gillen, Richard Branson, Boris Johnson, May, Thatcher, Sarkozy, Rockefellers, Julie Gerberding (CEO Merck), Robert Gallo, creator of AIDS.
Politicians in the Netherlands; Cohen, Asscher, Kok, Klaver, van Agt, Timmermans, Dijsselbloem, Schippers, Demmink, Hiddema, Peter R. de Vries, Juan Guaido (Venezuela) Jair Bolsonaro (Brasil), Zorreguieta (vader M.), Victoria Nuland (Kagan family, destroyed Ukraïne), Timmermans, Juncker (EU) Nixon, Rockefeller, the Bolsjeviks… etc. etc.
Kortom, genoeg om je heel ernstig zorgen over te maken. Heel lastig allemaal te onderbouwen, lukt uiteindelijk wel. Maar het zijn meesters in de kunst der manipulatie.
Binnen Talpa zie je Gordon, Albert Verlinde, CEO Peter de Mönnink, Jan Versteeghe, etc. en als laatste aanwinst Lil Kleine, die zijn dochter ‘Zion’ heeft genoemd.
Strekking is dat Cor van Hout en Theo van Gogh allebei eenzelfde koppie hebben. En zeker Theo heeft ook weer ‘de neus’. Overigens Rob Scholten ook. Het is me overduidelijk, dat er één ‘spirit’ achter de totale verkwanseling van de aarde staat op dit moment.
De bossen staan in de brand. Het is leuk geweest. Dit moet aan het licht komen.

Karel Reuterz
28 augustus 2019 om 17:08
Dank u wel Vrijland, maar vind het geen inkoppertje hoor, iedereen zag van verre wel dat de aanslag van Rob Scholte een luchtje had, maar er dienen dan wel wat acteurs ingehuurd te zijn door de staat. Starring Meneer Scholte zelf, collaboratie met de macht en naar buiten de gebeten hond spelen vanwege diezelfde macht(overheid), wat voor een ras is dat?
Het interview dat Heer Scholte op zijn eigen website toont vanuit de Balie , siert hem ook niet echt, hij heeft niets met het algemeen belang… maar de daders lopen gewoon rond…
Niet iedereen mag natuurlijk zo maar in het Koninklijke Huis schilderen al is het dan een replica.
En Micky Hoogendijks rol dan? Die is de transgender agenda aan het pushen d.m.v foto’s, de puzzelstukjes vallen op deze manier mooi in elkaar.
De media zorgt er vernuftig goed voor dat daadwerkelijke kritische mensen als Martin Vrijland niet in de kranten of tv gehonoreerd worden, De Mol blijft de Mol, wat een ras! ? Huiveringwekkend ras!
https://robscholtemuseum.nl/de-balie-operatie-interview-rob-scholte-2/

Camera 2
30 augustus 2019 om 12:15
Dat is nogal wat deze beweringen van vermoedens.
1 De ontvoering van Heineken een nep ontvoering is en in scene gezet is, dus nooit heeft plaats gevonden.
2. Rob Scholte “geen” bom (handgranaat) onder zijn stoel gehad heeft, wauw!
en :
3. Natuurlijk de DNA TV hersenspoeling tegen het volk m.b.v. …sterretjes
En niemand geeft een reactie, ook niet van de partij van Heineken en Rob Scholte ? Dan zou je bijna denken dat het geen vermoedens meer kunnen zijn.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/yolanthe-cabau-en-de-politieserie-dna-een-prachtige-john-de-mol-productie-net-als-het-anp-nieuws/

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Martin+Vrijland
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=DNA
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+R.+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Holleeder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freddy+Heineken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joseph+Goebbels
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+Hoogendijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matthijs+van+Nieuwkerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eva+Jinek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Pauw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Endstra

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image