Marthijn Uittenbogaard – Is Mark Rutte een Pedofiel?

Pedo Huis (foto Nieuwe Revu)

Is Mark Rutte een Pedofiel?

MARTHIJN UITTENBOGAARD HEEFT EEN PRIMEUR OVER DE PREMIER

In Ons Land bestaat Veel Speculatie over de Seksuele Oriëntatie van onze Premier Mark Rutte. Veel Mensen denken, dat Mark een Homo in de Kast is. De Reden, dat Mensen Dit Denken is het Ontbreken van een Vriendin in Mark S Leven. Hij is Nooit Getrouwd, en hij is Single. Zo Lang als we hem kennen. Wanneer Mark Rutte gevraagd wordt naar zijn Persoonlijke Relaties blijft hij zeggen, dat hij Hetero Seksueel is, maar dat hij de Juiste Nog Niet tegen het Lijf is gelopen. Hij zegt NooitIk wil Graag Single blijven, ik vind het Juist Prima Zo.’

Is het Moeilijk om een Partner te vinden? Dat hangt er van af. Als je Erg Lelijk bent, is het Uiteraard Veel Moeilijker. Mark Rutte is Niet Erg Lelijk, waar bij ik moet vermelden, dat hij Niet Mijn Type is. Wanneer je in een Leidende Positie verkeert, zoals Mark als Premier, is het Veel Makkelijker om een Partner aan de Haak te slaan. Als die Aantrekking Kracht Zo Sterk is, waarom heeft hij dan Nog Nooit een Partner gevonden.

In 2016 werd Mark Geïnterviewd op Televisie. Hij zei voor de Zo Veelste Keer, dat hij Geen Homo Seksueel was. Hij vertelde Ook over een Concert, waar hij Ooit naar toe ging. Dit was een Concert met Muziek van Johann Sebastian Bach. Mark was Toen Nog een Op Groeiende Student. De Interviewer zei een Beetje Plagend ‘In mijn Studenten Tijd ging ik achter de Meisjes aan.’ Rutte reageerde snel. ‘Ja, dat deed ik ook, Na het Concert.’ Hij gaf daar Geen Verdere Informatie over. Waar hij Heen ging, Hoe hij Precies een Meisje probeerde te Versieren. Het kwam op mij over als een Snelle Uit Weg Zoeken uit een Moeilijke Situatie.

Dus Waarom heeft hij Nog Geen Vriendin? Is hij Te Verlegen om met Meisjes te praten? Nee, dat is het Niet. Heeft hij een Micro Penis en is hij daar Beschaamd over? Zo Iets is Mogelijk, maar Niet Heel Erg Waarschijnlijk. Zou het een Probleem zijn als hij uit de Kast zou komen als Homo Seksueel? Nee, zijn Familie is Niet Ultra Conservatief en zijn Partij (de VVD) is Ook Helemaal Niet tegen Homo Seksualiteit. Wanneer hij Echter tot Kinderen Aan Getrokken zou zijn, zou dat een Totaal Ander Verhaal zijn. De VVD was Voor Stander van een Verbod op de Vereniging Martijn. Mark Rutte zei Ooit, dat Pedo Seksuelen Geen Enkele Recht verdienen. Hij zou Niet de Eerste Persoon zijn, die Openlijk Flink tegen Pedo Seksuelen te Keer gaat en Later Hypocriet blijkt te zijn. Ik geloof, dat het Heel Wel Mogelijk is, dat Mark Rutte een Pedofiel is.

Is het Seks Leven van een Politicus Belangrijk voor het Publiek? Ja, want het Persoonlijke Leven zegt Veel over de Politicus. Hoe Donald Trump Vrouwen behandelt, is Belangrijk, omdat je de Man Beter leert kennen. Het Liegen, onder Ede van Bill Clinton. ‘I did not have Sexual Relations with that Woman’ is Ook Erg Belangrijk. Bill is een Leugenaar, Zelfs onder Ede. Wanneer Iemand S Basis een Leugen is, dan is het Makkelijker om Telkens te Liegen en een Leven te Leiden, dat een Grote Leugen is.

https://marthijn.nl/pdf/Propria Cures 6 mei 2021.pdf

PDF
Propria Cures, 131e Jaargang N° 20, 6 mei 2021, Pedofilie Special

Over Marthijn Uitttenbogaard (1) (foto marthijn.nl)

Over Marthijn Uitttenbogaard (2) (foto marthijn.nl)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hpcomebackkk

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marthijn+Uittenbogaard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johann+Sebastian+Bach

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

 

 

1 Comment

  1. Jacques van Velzen 21 augustus 2022 op 08:18

    Rob, ik heb met veel interesse je website lees: kunstwerk langdurig uitgeplozen. Dit artikel is het slotstuk voor mij. Dit soort walging trekt mijn tere kinderziel slecht.

    Ik wens jullie veel succes en sterkte voor alles waarmee jullie moeten dealen.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.