Marten Visser – Razend populaire YouTuber Dang Do neemt zijn honderdduizend volgers mee door Den Helder: ’Hé kijk, een mooie toren’ + Dang Do – Op Avontuur (16) Den Helder (1) +(2)

Dang Do bij de watertoren (foto YouTube)

Populaire YouTuber Dang Do doet rondje Den Helder, Helderse Courant, 4 mei 2021

Razend populaire YouTuber Dang Do neemt zijn honderdduizend Volgers mee door Den Helder: ’Hé kijk, een mooie Toren

Den Helder- Razend populaire YouTuber Dang Do doet een rondje door Den Helder en vindt het allemaal prachtig wat hij ziet.

,,Dit is het centrum. Mooi hè? Prachtige winkels.’’ Je kunt veel zeggen van YouTuber Dang Ho, maar niet dat hij een Zwartkijker is. De jonge Social Media Ster ziet allerlei mooie dingen tijdens een wandeling met de Camera door Den Helder.

Dang Ho heeft de complete Trip door de Marinestad in twee Delen op zijn YouTube Kanaal gezet. Dang wie? Zullen veel oudere lezers nu denken. Bij het grote Publiek is de jonge Vlogger uit Hoorn niet echt bekend, maar onder Jongeren heeft hij razendsnel naam gemaakt.

Dang Do (Ho Chi Minh stad, 30 september 1994) is een Noord Hollandse YouTuber van Vietnamese komaf, bekend door zijn klungelige stijl van vloggen. Sinds oktober 2020 heeft hij meer dan 100.000 Abonnees’, valt te lezen op Internet als je googelt op zijn naam.

 

Op zijn kanaal op YouTube Post Dang Do regelmatig filmpjes waarin hij op ’Ontdekkingsreis’ gaat in allerlei Steden, vaak op de Fiets. ’Ik wil laten zien aan jullie allemaal, dat ik In Het Echt Fantasie Wereld leeft’, schrijft hij er zelf over op zijn YouTube Kanaal.

Helderse Courant, 5 mei 2021, 15:08

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20210505_27944953

Op Avontuur (16) Den Helder (1)

Gepubliceerd 19 apr. 2021

Reacties
https://youtu.be/FvNOG9UL-48

Op Avontuur (16) Den Helder (2)

Gepubliceerd 19 apr. 2021

Reacties
https://youtu.be/7izB0t9yAoQ

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dang+Do
https://robscholtemuseum.nl/?s=Watertoren+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Postkantoor+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=V&D+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willemsoord+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seasaw+Den+Helder