Mark Koster & Stijn van Wonderen – Adam Curry, een Gold Digger? + Dit zijn de 6 Grootste Af Gedankte Gold Diggers van Nederland

De Piemel van Adam Curry (foto Het Parool/WTF.nl)

Adam Curry, een Gold Digger?

Micky Hoogendijk moet Even Grinniken

Op een Vernissage zoemde het Verhaal Wel Heel Na Drukkelijk Rond.

Heeft Adam Curry Micky Hoogendijk Belazerd Toen ze Trouwden?

Hoogendijk kan er Voor Al Om Lachen.

Haar Expositie, http://mickyhoogendijk.com/portfolio/, is Nu te Zien in Naarden. Fotografe en Ex Model Micky Hoogendijk showt haar Nieuwste Werk, Samen met Judith Wiersema, Ook Wel Bekend als de Ex van Herman Heinsbroek. Een Deel van haar Collectie was Vorig Jaar Al te Zien in de Amsterdamse Galerie Eduard Planting. De Kunst Fotografe trekt met haar Werk de Wereld over en Landt Af en Toe in de Lage Landen.

Met een Foto Camera, die ze van haar Moeder kreeg, toen ze in 2009 naar Austin in Texas vertrok, heeft Hoogendijk een Florerende Handel Op Gebouwd als Kunst Zinnig Portret Fotograaf. ‘Ik kan er al Drie Jaar van Leven.’ Ze exposeerde in Amsterdam (KunstRai en PAN), Rotterdam (RAW), Los Angeles, Istanbul, Japan en Recent Nog in Mexico City.

De Foto’s werden gemaakt in haar Studio, in haar Zwem Bad en Un en Rond haar Huis en tonen volgens Hoogendijk ‘de Andere Kant van Amerika’. Zo trok ze ‘de Mooiste Man op Aarde’, een Knappe Donkere Jongen, van Straat om een Statement te maken tegen Zwart Wit denken. ‘Ik zei Gewoon ‘Hi, I’m Micky. I’d like to Photograph You in the Nude.’ Toen ik het vroeg, werd ik er Zelf Verlegen van.’ In de Studio poseerde deze Michael Jordan Look a Like tegen een Zwart Wit Vlak. De Suggestie was, dat hij van Zwart naar Wit liep. ‘Goh, dat is een Racistische Foto, zeiden ze Hier. Terwijl ik er Juist zijn Weg naar Voor Uit Gang in zag.’

Amerikanen zijn Geobsedeerd door Regels en Burgerlijke Moraal, merkte Hoogendijk Al Eerder op tegen Quote (€), maar de Jeugd is in Verzet. Zo maakte ze een Foto van een Androgyne Jongen, die zich had Verkleed als Bruidje. ‘Je ziet dat bij Jongeren de Grenzen tussen Mannelijk en Vrouwelijk Vervagen.’

Ze liet bij een Vriendin bij Volle Maan naakt in het Zwem Bad Duiken en legde dat Onder Water vast. ‘Dat is het Glazen Plafond, waar we door heen moeten’, grinnikt ze. Ondanks de Anarchistische Sfeer in Austin mist ze Amsterdam. ‘Hier zijn Seks en Drank Taboe tot je 21 bent, maar je kunt wel iemand doodrijden op je zestiende. Gelukkig begint Amerika dat een beetje te begrijpen.’

Tja, inmiddels is ze weer vrijgezel, want haar huwelijk met Adam Curry strandde. Hoogendijk, oud directeur van de Supper Club, ex vrouw van kunstschilder Rob Scholte en internet pionier Adam Curry, blijft voorlopig in de Texaanse tech stad Austin, waar ze neerstreek na omzwervingen in San Francisco en Los Angeles. Deze progressieve oase in het red neck land van de Bush clan heeft een zeker engagement bij haar opgewekt. ‘Ik ben geen vrouw die op de bank bonbons gaat zitten eten.’

Heeft ze alweer verkering? ‘Nee, er is op dit moment geen man in mijn leven. Ik zou dat best willen, maar op dit moment is het niet eens mogelijk. Ik ben veel te veel aan het werk en reis de hele wereld over. Een relatie aangaan met mij zou geen doen zijn‘, zegt ze (http://www.telegraaf.nl/prive/25851112/Micky ziet Verloren Liefde Rob Terug.html).

Ze wil niet praten over de echtscheiding en vooral niet over de financiële gevolgen van de breuk. Die schijnen nogal pijnlijk te zijn voor haar ex-man. Hoogendijk, zelf tamelijk vermogend, kwam er naar verluidt achter dat haar Adam in het geniep in gemeenschap van goederen met haar was getrouwd, een zaak die haar allerminst beviel. ‘Ik vind het niet aan mij om de reden met de wereld te delen’, zegt Hoogendijk vandaag tegen De Telegraaf.

Dat moet Adam zelf maar doen als en wanneer hij dat wil. Hoe ons contact nu is? De waarheid: ik spreek hem niet meer.’ Waar of niet, toen Adam als gevolg van deze verhalen op een pesterig rijtje van golddiggers (http://www.quotenet.nl/Nieuws/Dit-zijn-de-6-grootste-afgedankte-golddiggers-van-Nederland-170609) kwam te staan, moest ze daar wel om lachen. ‘Ik zag het ook en dat vond ik wel om te lachen‘, reageert ze tegen Quote.

Quote, 24 mei 2016 om 15:05

http://www.quotenet.nl/Nieuws/Adam-Curry-een-golddigger-Micky-Hoogendijk-moet-even-grinniken-178807

Dit zijn de 6 Grootste Af Gedankte Gold Diggers van Nederland

Zo ben je in alle weelde een succesvol golddigger, en zo heb je niets. Op een bepaald moment ontkomt zelfs de knapste trophy wife niet aan het verstrijken van de tijd. En dan word je opeens ingeruild. Dat weten ook deze postmoderne Medea’s. En Adam Curry sinds kort.

(1) Sabia Engizek: Arme Sabia, dacht ze eerst nog een royale levensverzekering te hebben afgesloten met haar (al dan niet geveinsde) zwangerschap van Raf, zit ze nu zonder Van der Vaart telg, zonder vent, zónder villa (http://www.quotenet.nl/Nieuws/Ai!-Sabia-Engizek-moet-villa-verlaten-nu-ex-Rafael-van-der-Vaart-huur-opzegt-177944) en mét een mislukte tv-carrière in haar maag. Tijd om die meid eens even op te peppen met een lijstje gelijkgestemden, want gedeelde smart is halve smart, nietwaar? Kop op Saab, de volgende meiden zitten in hetzelfde schuitje als jij.

(2) Rebecca Loos Kent u haar nog? Ze is de voormalige PA van de fortuinlijke voetballer David Beckham, die hem niet alleen op zakelijk gebied assisteerde. Haar talent bleek zich voornamelijk tussen de lakens te manifesteren en haar avontuurtje met de voetballer deelde ze vervolgens maar wát graag met de media. En Beckham? Die bleef natuurlijk gewoon bij zijn vrouw Victoria, die het slippertje door de vingers zag. Toch valt het bij Loos nog te overzien, want als Rebecca Al Qaida was, is Sabia IS.

(3) Hind Laroussi Dit nachtegaaltje had het goed geregeld door een romance te beginnen Marcel Boekhoorn, de ondernemer met een vermogen van €1,3 miljard. Helaas kwam aan dit duizend en één-nacht sprookje na twee jaar een einde, zoals wij eerder berichtten (http://www.quotenet.nl/Nieuws/Marcel-Boekhoorn-en-Hind-uit-elkaar-170363). Goed nieuws voor liefhebbers van haar muziek is dat wel, omdat de schoorsteen toch moet roken vermoeden wij, dat zij binnenkort weer te boeken is als zangeres op al uw feesten en partijen.

(4) Sylvana Simons Dit ‘multitalent’, dat nergens écht in uitblonk, gooide het over een andere boeg en stelde haar financiële toekomst veilig door het aan te leggen met Coolcat boegbeeld Roland Kahn, die goed is voor € 250 miljoen. Maar u raadt het al: de relatie strandde en Sylvana is inmiddels aan het schnabbelen geslagen door deelname aan programma’s als Dance Dance Dance. Ook leuk.

(5) Tatjana Simic Haar relatie met de dertig jaar oudere – en zoals we van haar gewend zijn, zeer vermogende – Lex van Hessen mag dan nog wel in stand zijn, maar Tat is de 50 al even gepasseerd en de kans, dat ze ooit nog moeder wordt, is nihil. Net als in de middeleeuwen is het hebben van een kind bij de juiste man een voorwaarde om verder te komen in het leven. Een kind heeft ze dus niet en getrouwd is ze ook al niet. Dit plaatst Tatjana in een gemakkelijker positie om afgedankt te worden door Lex. Net zoals Ronny Rosenbaum (http://www.quotenet.nl/Nieuws/Ronny-Rosenbaum-en-Tatjana-hebben-soort-van-break-26731) dat met haar deed.

U denkt, dat Gold Diggers Alleen Maar Vrouwen Zijn? U bent een Seksist

(6) Adam Curry is er ook een. Hij werd – vertelt Micky Hoogendijk aan De Telegraaf – gedumpt, nadat Hoogendijk erachter kwam, dat hij op haar familiekapitaal aasde. Hoogendijk was verliefd op de lange blonde internet ondernemer en trouwde in Las Vegas. In Nederland deed ze dat nog een keer, maar daar kwam deze telg uit een gefortuneerd kunsthandelaarsgeslacht erachter, dat ze ineens financieel aan Curry vastzat. Ze wilde in Nederland onder huwelijkse voorwaarden trouwen, maar dat bleek niet meer te kunnen. De Voor Malige Miljonair bleek Ridder te Voet‘, aldus de Krant van Wakker Nederland. Quote van Hoogendijk: ‘Toen Dat in Één Keer boven Water kwam, is er Iets Geknapt http://www.quotenet.nl/Nieuws/Nieuwsoverzicht-Adam-Curry-aasde-op-familiekapitaal-Micky-Hoogendijk-174641.’

Quote, 05 mei 2016 om 19:01

http://www.quotenet.nl/Nieuws/Dit-zijn-de-6-grootste-afgedankte-golddiggers-van-Nederland-170609