Mark Beunderman – Adieu aan Beleggers: Familie Rothschild haalt Bank van de Beurs

Adieu aan Beleggers: Familie Rothschild haalt Bank van de Beurs

Rothschild & Co

De Beroemde Bankiers Familie meent, dat haar Parijse Zaken Bank in Eigen Beheer in Betere Handen is, Beleggers krijgen Extra Dividend als Afscheids Cadeau

Portret van Mayer Amschel Rotschild (1744-1812), die als succesvol financier het begin inleidde van de bancaire familiedynastie. Geschilderd door William Hobday, jaartal onbekend.

William Hobday – Portret van Mayer Amschel Rotschild, 1744 – 1812, die als Succes Vol Financier het Begin in leidde van de Bancaire Familie Dynastie (foto Culture Club)

Beleggers, Bedankt. Jullie zijn Niet Meer Nodig, Voort Aan doen we het Liever zonder Jullie. Dat is de Strekking van een Communiqué, dat Concordia, de Holding van de Vermaarde Bankiers Familie Rothschild, maandag in Parijs deed uit gaan. De Familie Tak achter Zaken Bank Rothschild & Co, geleid door Alexandre de Rothschild, haalt de Bank van de Beurs.

Meer dan Twee Eeuwen, na dat Mayer Amschel Rothschild, de Zoon van een Joodse Handelaar in Frankfurt, een Succes Volle Carrière als Financier begon, versterken de Rothschilds de Zeggenschap over het Eigen Bedrijf. Rothschild & Co, in 2003 Ontstaan uit een Fusie tussen de Franse en Britse Bankiers Huizen van de Familie, heeft een Sterke Positie in het Begeleiden van Fusies en Overnames, Met Name op de Europese Markt. Daar naast is Rothschild & Co Steeds Actiever Geworden in Vermogens Beheer en Private Equity.

De Zaken gaan Zo Voor Spoedig, dat Geen van de Onder Delen van de BankToe Gang tot Kapitaal van de Aan Delen Markten Nodig Heeft,” aldus de Verklaring van Concordia. Daar Naast zijn „De Prestaties op de Lange TermijnBelangrijker dan „Korte Termijn Resultaten”. Privé Eigendom is Daar OmMeer Geschiktvoor de Zaak dan een Beurs Notering, stelt de Familie.

Aandeel Houders krijgen een Mooi Afscheids Cadeau. Concordia, dat 38,9 Procent van de Aan Delen bezit en 47,5 Procent van de Stem Rechten, biedt 48 Euro per Aan Deel Inclusief een Speciaal Dividend van 8 Euro per Aandeel en Inclusief Regulier Dividend van 1,40 Euro. Als Franse Toe Zicht Houders In Stemmen met de Exit van de Parijse Beurs, zullen Beleggers een Winst Maken van 19 Procent ten Op Zichte van de Beurs Koers van Rothschild & Co van Af Gelopen vrijdag. Vergeleken met de Koers van 180 Dagen Geleden gaat het om 36 Procent Winst.

Met Grote Beleggers zijn Onder Handelingen in een „Ver Gevorderd Stadium, al dus de Verklaring. In Reactie op het Nieuws van maandag ochtend steeg de Beurs Koers met 17 Procent, Tot Vrij Wel het Niveau van 48 Euro,dat Concordia biedt.

Bancaire Familie Geschiedenis

Rothschild & Co is een Creatie van David de Rothschild, de Vader van de Huidige Top Man Alexandre. Hij smeedde in 2003 de Soms Rivaliserende Britse Bank NM Rothschild & Sons en het Franse Rothschild & Cie Banque Samen. Onder Top Man David werkte de Huidige Franse President Emmanuel Macron voor de Bank. Een Eerdere Franse President, de Socialist François Mitterrand, Nationaliseerde in 1982 de Franse Rothschild Bank. David richtte Simpel Weg met Familie Kapitaal een Andere Bank op, Aan Vankelijk onder de Naam Paris Orléans, omdat het Rothschild Etiket na de Nationalisatie Enige Tijd Gevoelig Lag. Mede door het Vaardig en Discreet Opereren van David de Rothschild bouwde de Bank In Korte Tijd een Kop Positie op in de Parijse Haute Finance. In Londen was NM Rothschild & Sons, Jaren Lang Geleid door Sir Evelyn de Rothschild, Onder Meer de Huis Bank van Koningin Elizabeth.

Voor Lopig staat Rothschild & Co, als het Een Maal van de Beurs is Gehaald, Voor Andere Uit Dagingen

In de Financial Times wordt Gespeculeerd over een Volgende Stap in de Geschiedenis van de Familie. Het Samen Gaan van Rothschild & Co met een Andere Bank binnen de Dynastie, Edmond de Rothschild Group, Gevestigd in Genève en Gespecialiseerd in Vermogens Beheer voor Rijken. Deze Bank wordt Geleid door Ariane de Rothschild, de Echt Genote van Benjamin, Neef van David.

Ariane had tot 2018 In de Clinch Gelegen met David over de Naam Voering van de Parijse Bank. Ariane vond dat David zijn Bank Niet Zo MaarRothschildMocht Noemen, Zonder Voor Naam, omdat hij Niet het Alleen Recht zou hebben op het Legendarische Keur Merk. Na Gedreig met Top Advocaten werd een Schikking Uit Onder Handeld. Voort Aan moest Ook Aan Emails en Web Adressen van de Parijse Bank& Co’ worden Toe Gevoegd.

Voor Lopig staat Rothschild & Co, als het Een Maal van de Beurs is Gehaald, Voor Andere Uit DagingenDoor het Verslechterde Beurs Klimaat zijn, Zo Als bij Vrij Wel Alle Zaken Banken, de In Komsten uit Fusies en Overnames Terug Gelopen. Op 13 februari publiceert de Bank haar Jaar Cijfers.

Correctie

In een Eerdere Versie stond, dat Concordia 48 Euro per Aandeel biedt, plus een Speciaal Dividend van 8 Euro per Aandeel en plus Regulier Dividend van 1,40 Euro. De Bieding van 48 Euro is Echter Inclusief het Dividend. Hier Boven is dit Aan Gepast.

Lees ook
Geheime Documenten over ‘N’ in Pannen Koeken, en Rothschild, Rockefeller en Bernhard Nu Openbaar

NRC, 6 februari 2023

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/02/06/adieu-aan-beleggers-familie-rothschild-haalt-bank-van-de-beurs-a4156318

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Beunderman
https://robscholtemuseum.nl/?s=NRC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rothschild+Familie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mayer+Amschel+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jacob+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alexandre+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Benjamin+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Guy+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=David+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Evelyn+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nathaniel+de+Rothschild
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rothschild+&+Co
https://robscholtemuseum.nl/?s=Federal+Reserve
https://robscholtemuseum.nl/?s=Islamic+State
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH370
https://robscholtemuseum.nl/?s=Institute+Voor+Manipulatie+Rothschild