Marischka de Jager – Stadsdebat over stationsgebied in nieuwe Stadshal Den Helder

DEN HELDER – Meepraten over de invulling van de stadsentree én een voorproefje van de nieuwe Kampanje. Dat kan dinsdag 22 september wanneer een stadsdebat wordt gehouden in de Stadshal. Met stemkastjes kan iedereen meebepalen wat de meest gewenste ingrediënten zijn voor de stadsentree vanuit het station.

De hele zomer hebben inwoners van Den Helder via Facebook, e-mail en http://www.stadsentreedenhelder.nl/ voorbeelden aangedragen van pleinen of parken waar zij blij van worden.

Een week geleden zijn alle beelden en teksten verwerkt in moodboards. Die leveren indrukken op als: maritiem, Helders – iconisch, groen – parkachtig, een plek om elkaar te ontmoeten, wijdse vergezichten en met respect voor het bestaande. Ook zijn afgelopen week reizigers bevraagd over hun verwachtingen in een stationsgebied.

Uit al deze ingrediënten maken de aanwezigen tijdens het stadsdebat een keus voor een bepaalde sfeer, waarmee een ontwerper aan de gang kan.

De inloop is vanaf 19.00 uur via de nieuwe glazen entree aan de binnenzijde op Willemsoord. Het debat start om 19.30 uur.

NHD, 15-9-2015, 15:35 (Update 15-9-2015, 15:36)

http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/denhelder/article27504072.ece/Stadsdebat-over-stationsgebied-in-nieuwe-Stadshal-Den-Helder?lref=SR_3

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image