Marilyn Alcalá-Wallé – Projectiel gegooid in PAR-sede + NU.nl Redactie Curaçao – Brandbom naar gebouw Curaçaose partij PAR + Paradise FM – Sede PAR in brand gestoken

Projectiel gegooid in PAR-sede

Awe mardugá a tira un obheto den Sede di PAR i kima nos Sede. Esaki no ta koïnsidensia. I tampoko un akto di baldadinan.
Ta remarkabel kon un grupo di kriminal polítikamente ligá, ta hasi tur lokual ku ta posibel pa kaba ku PAR. PAR ta keda hasi bon maske kon nan purba mancha i spanta nos.

Vannacht is er een projectiel gegooid in de PAR-sede en is het gebouw in brand gestoken. Dit is geen toeval meer. En ook geen onschuldige daad.
Het is opvallend hoe een politiek geëngageerde groep alles eraan probeert te doen om de PAR te schaden. PAR blijft ondanks alles het rechte pad volgen.

https://www.facebook.com/marilyn.alcalawalle

Brandbom naar gebouw Curaçaose partij PAR

Bij het partijgebouw van de politieke partij PAR in Willemstad op Curaçao is zaterdagochtend vroeg (lokale tijd) een molotovcocktail naar binnen gegooid. Het gebouw heeft brandschade opgelopen.

Leider van de PAR, Eugene Rhuggenaath, noemde het een terroristische daad. De afgelopen dagen zijn ook billboards van de PAR beschadigd en drie trailers met reclamemateriaal gestolen.

Rhuggenaath ziet het als een georganiseerde aanval op de partij. “De PAR is voorvechter van de komende verkiezingen. We staan voor deugdelijk bestuur en onze campagne is duidelijk aanwezig. Wellicht willen anderen ons daardoor intimideren.”

Volgens Rhuggenaath zal de campagne van de PAR gewoon doorgaan en laat de partij zich niet uit het veld slaan door de aanvallen. Op 28 april zijn verkiezingen op Curaçao.

De Rijksministerraad bepaalde onlangs dat die worden gehouden onder toezicht van de gouverneur van Curaçao, nadat de huidige regering de verkiezingen probeerde uit te stellen.

NU.nl, 15 april 2017 18:13, Laatste update: 15 april 2017 18:12

http://www.nu.nl/algemeen/4623354/brandbom-gegooid-gebouw-curaaose-partij-par.html

http://www.knipselkrant-curacao.com/telegraaf-brandbom-in-gebouw-curacaose-partij/

http://www.knipselkrant-curacao.com/nu-brandbom-gegooid-naar-gebouw-curacaose-partij-par/

Sede PAR in brand gestoken

De afgelopen nacht is er brand gesticht in het onderkomen van de PAR aan de Fokkerweg. Dat werd vanmorgen gemeld op de facebookpagina van Marilyn Alcala-Wallé.

De daders sloegen een ruit in en wierpen een brandbaar object naar binnen. In het facebook bericht meldt Alcala-Wallé:

“Vannacht is er een projectiel gegooid in de PAR-sede en is het gebouw in brand gestoken. Dit is geen toeval meer. En ook geen onschuldige daad. Het is opvallend hoe een politiek geëngageerde groep alles eraan probeert te doen om de PAR te schaden. PAR blijft ondanks alles het rechte pad volgen.”

Vanmorgen vond een persconferentie plaats over het incident. De PAR heeft al eerder aangifte gedaan over de vernieling van verkiezingsborden.

Op de persconferentie werd het volgende bekendgemaakt: Bij het partijgebouw van de politieke partij PAR is zaterdagochtend vroeg een molotovcocktail naar binnen gegooid. Het gebouw heeft brandschade opgelopen, maar de brandweer was snel aanwezig om het te blussen.

Leider van de PAR, Eugene Rhuggenaath, noemde het een terroristische daad. De afgelopen dagen zijn ook billboards van de PAR beschadigd en drie trailers met reclamemateriaal gestolen. Rhuggenaath ziet daarin een georganiseerde aanval op de partij.

‘De PAR is voorvechter van de komende verkiezingen, we staan voor deugdelijk bestuur en onze campage is duidelijk aanwezig. Wellicht willen anderen ons daardoor intimideren.’

Volgens Rhuggenaath zal de campagne van de PAR gewoon doorgaan en laat de partij zich niet uit het veld slaan door de aanvallen. ‘We gaan gewoon door. Niets kan ons nog tegenhouden.’

Volgens hem hebben veel politici van andere partijen hem gebeld met steunbetuigingen. ‘In elke partij zitten fatsoenlijke mensen.’ Hij riep op tot gebed door voorspoed en vrede voor Curacao. Ook zegt hij te bidden voor degene of degenen die dit hebben gedaan. ‘Waarschijnlijk is dat iemand in problemen die aangezet en betaald is om dit te doen.’

http://paradisefmcuracao.com/sede-par-in-brand-gestoken/

http://www.knipselkrant-curacao.com/pfm-sede-par-in-brand-gestoken/

http://pap.parcuracao.com/