Marielys Roos – In Bloemendaal: Al weer dreigen met strafvervolging? Het hoofdstuk “Hoe snoer je raadsleden de mond”

Facebook, 13 december 2017 om 17:25

https://www.facebook.com/100006871658829/videos/vb.100006871658829/1857917554447282/?type=2&theater

2 Comments

  1. Wat een MEGA goed raadslid. Marielys, wil tzt je niet naar Den Helder verhuizen? Dan hebben we over vier jaar eindelijk een goed raadslid in Den Helder. In de tussentijd misschien een cursus schaapsherder volgen, vanwege de omgang met collega’s in de raad.

    “Staatsbelang (gemeentebelang DB) is slechts een woord dat uitgevonden is om tirannen als excuus te dienen” (Voltaire). Het uitoefenen van democratische grondrechten door volksvertegenwoordigers is al een strafbaar feit aan het worden in dit land. Vroeger op de middelbare school kon ik bij geschiedenis maar niet begrijpen, hoe het land van Schiller en Goethe in no time in een afgrijselijke dictatuur veranderde, zonder dat daar ook maar enig protest tegen kwam. Maar inmiddels begrijp ik er alles van. Je ziet exact hetzelfde nu gebeuren. De mens is helaas een schapensoort.

    De teloorgang van ons democratisch huis voltrekt zich volgens dezelfde principes als een brand in een woonhuis; In de eerste minuut kun je de brand nog met een vingerhoedje water blussen. In de tweede minuut heb je al een emmer water nodig en in de derde minuut sta je machteloos met een motorspuit. Ben je zo verstandig om in de eerste minuut van de brand meteen met een motorspuit te komen aanzetten, dan vindt iedereen je een zeikerd. Maar ik vrees dat dit systeem allang niet meer te redden is.

  2. Ik ben me nog aan het verdiepen in deze mevrouw. Wat heeft ze een goede uitstraling en wat is ze moedig. Bijna al haar collega’s in de raad vallen haar af. DOODENG! Dit politieke systeem is echt dood en doodziek. Mensen durven hun geweten niet meer te volgen en zijn bereid om totaal gewetenloos te worden om maar bij de schaapskudde te blijven horen. Hetzelfde zie je in maffia gat Den Helder.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.