Mail voormalig directeur Openbare Werken Den Helder ir. Jan Vonk aan Ronald van Splunter, secretaris burgemeester, over RSMuseum, 3 juli 2017 + Antwoord Van Splunter aan Vonk, 4 juli 2017

Van: j.a. vonk
Verzonden: maandag 3 juli 2017 15:20
Aan: Ronald van Splunter
Onderwerp: afspraak voor gesprek

Goede middag mijnheer Van Splunter,

Hopelijk is de ergste drukte nu voorbij voor de burgemeester en is het mogelijk een half uur in te ruimen voor een gesprek met mij.
Onderwerp: een uiterste poging om in het belang van de Gemeente een oplossing te vinden voor het conflict met Rob Scholte.
Ik wil graag uitleggen waarom ik denk dat ik het samen met twee andere mensen zou kunnen. Ik hoor beslist niet bij een bepaalde groep en ben onafhankelijk.

Vriendelijke groet J.A. Vonk

Deze e-mail is uitsluitend bestemd voor de beoogde geadresseerde. Mocht u dit bericht bij vergissing hebben ontvangen, wilt u mij dit dan meteen laten weten en het bericht (inclusief eventueel meegezonden bijlagen) uit uw postbus verwijderen? Stuur in dat geval de tekst van het bericht ook niet door.

———————————————————————————————————

From: Ronald van Splunter
Sent: Tuesday, July 4, 2017 9:39 AM
To: ‘j.a. vonk’
Subject: RE: afspraak voor gesprek

Geachte heer Vonk,

Dank voor uw bericht. De agenda is na Sail nog niet minder druk.

Zoals eerder aangegeven, zal op dit moment, vooralsnog, geen gebruik worden gemaakt van uw diensten en om die reden wordt er (nog) geen afspraak gepland.

Wanneer ik u anders kan berichten, neem ik graag zelf contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Ronald van Splunter

2 Comments

  1. Wat een bloedschande om iemand met het statuur van Ir. Vonk zo genadeloos het bos in te sturen. En wat is die Schuiling toch een glibberige rioolrat, heeft nou echt niemand dat door?? Zo crimineel om te laten schrijven dat er (nog) geen afspraak gepland kan worden. Daarmee zeg je tegen Vonk dat hij de bomen in kan, maar mocht er toch een schaap in de raad zijn dat gaat blaten. dan roept Schuiling, ik heb alleen gezegd dat ik NOG geen tijd heb. Misselijkmakend en zo tekenend voor Schuiling. Hij krijgt iedere keer weer een kick as hij ons vernaaid en daarna te slim af is. Wanneer worden we in Godsnaam eens wakker?? Schuiling is geen burgervader, maar een geesteszieke man die dringend behandeld moet worden voor zijn machtsspelletjescomplex.

  2. Als Schuiling nou gewoon had gemaild: Donder op Vonk, dan had ik nog wel een klein beetje respect voor hem gehad. Dit is ZO immoreel en laf, ik kan hier echt niet over uit. DIEP geschokt. En dat terwijl Ir. Vonk zo’n prima kerel is en zo deskundig op dit gebied. Maar alleen het gekwetste ego van Schuiling telt, al moet heel Den Helder daarvoor is de as worden gelegd….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image