Lydia Jasper – Wethouder Heleen Keur van Den Helder binnenkort weer terug op haar post

Heleen Keur (1) (foto Peter van Aalst)

Heleen Keur (2) (foto Peter van Aalst)

Wethouder Heleen Keur van Den Helder binnenkort weer terug op haar post

Den Helder – Wethouder Heleen Keur pakt rond de zomer haar Portefeuille weer op, zo laat de Helderse afdeling van het CDA weten. De Wethouder, woonachtig in Andijk, nam vanwege Privé Omstandigheden begin april tijdelijk afstand van de Lokale Politiek.

Recent sprak Keur met Harmen Krul, de Fractievoorzitter van het CDA. Krul: ,,Het gezin heeft een ongelooflijk moeilijk periode achter de rug, met het overlijden van hun twintigjarige Janneke. Heleen moet nu eerst haar aandacht besteden aan het verwerken van dat verlies. Als Heleen er klaar voor is, komt ze weer terug. Zoals het er nu uitziet is dat ergens rond de zomer.’’

Een exacte datum kan Fractievoorzitter Krul nog niet melden.”In een situatie als deze zijn emoties elke dag anders, maar de berichten van Heleen zijn hoopvol.”

In de tussentijd neemt Wethouder Kees Visser haar Portefeuille waar. Het gaat om onder andere Ruimtelijke Ordening, Wonen, Regionale samenwerking, Cultuur en Erfgoed, Willemsoord, Verkeer en Vervoer, Toerisme, Recreatie en Citymarketing en Landbouw.

Ik ben blij dat mijn collega’s mij vervangen en kijk er naar uit om straks zelf weer aan de slag te gaan“, aldus Heleen Keur. “Er moet nog veel gebeuren.”

Helderse Courant, 24 juni 21:00

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/DMF20210624_73469600

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heleen+Keur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Harmen+Krul
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Visser