LOS Den Helder – De Week Op Zaterdag: Interview met wethouder Michiel Wouters

Gepubliceerd op 27 okt. 2018

Wethouder Michiel Wouters wordt door Ronald Boutkan geïnterviewd over de rechtszaken tussen gemeente Den Helder en Rob Scholte.

Dit radio interview vond plaats op 27 oktober 2018 bij het programma “De week op zaterdag” van LOS Den Helder.

Reacties:
https://youtu.be/LsgcYdQaztM

11 Comments

 1. Michiel, een van de meest trieste dingen die ik ooit gehoord heb. Je bent een kolonel b.d. van de Koninklijke Marine -voormalig marine attache in Londen- die door zijn personeel op handen gedragen werd. Integer mens met een ijzeren reputatie. Nog geen paar maanden werk je nu samen met Schuiling en ook jij bent een rat geworden. Dood en doodeng. Ik focus hier even op een ding; Het feit dat je uit ‘fatsoensoverwegingen’ tegen Scholte gezegd zou hebben; Kom je spullen maar ophalen. Maar waar moet een dakloze vent zonder benen die jullie met de ME de straat op geknuppeld hebben met zo’n enorme inboedel naar toe?? Naast hem in de regen op straat zetten? Is dit wat er over is van jouw fatsoen?? Wat jij fatsoenlijk noemt is totaal onmenselijk. En dat kun je nu zien! Daar hoef je de uitkomst van de rechtszaken niet voor af te wachten. Ik zag jou als de laatste hoop voor Den Helder……

  GATVERDAMME MICHIEL GATVERDAMME!!!

 2. En de werkelijk krankzinnig hoge opslagkosten van de door de gemeente in beslag genomen inboedel zijn de verantwoordelijkheid van de deurwaarder… En wie stuurt die deurwaarder aan Michiel??

  Het fregat van de kolonel Wouters is aan de grond gelopen. Wie krijgt de schuld? Een matroos….

  Ik begin mijn respect voor je te verliezen Michiel.

 3. Michiel Wouters is m.i. een prima wethouder en volgt de procedures zoals dat hoort, ook hij weet best dat het schip van College Schuiling op de klippen van de rechtbank vast gaat lopen.

 4. Wouters is twee keer snoeihard oneerlijk in bovenstaand interview. Daar ga je natuurlijk niet op in. Je komt alleen met loze kreten aanzetten. De Hoge Raad volgde ook ‘de procedures’ toen ze in 1940 de wetten van de bezetter op een lijn zette met de Nederlandse wetgeving. Daarover heeft de Hoge Raad inmiddels diepe spijt betuigt. Nee, dit is geen Godwin, maar de juiste lessen trekken uit de geschiedenis. Mr. Visser -de beroemde rijdende rechter- zegt altijd; Eerst volg je de de procedures, maar als die tot een gigantisch onrechtvaardige uitkomst leiden, dan schuif je de procedures aan de kant! Tegen Scholte -die letterlijk dakloos is gemaakt door de gemeente- roepen kom je spullen maar ophalen, die hij alleen maar naast zich in de regen kan zetten, is een smerige truc. Als Wouters -die ik ook heel hoog had zitten- vervolgens roept, dat hij dit aanbod uit ‘fatsoensoverwegingen’ heeft gedaan, dan zakt hij bij mij door het ijs. Hij loopt dus ook al aan de leiband van Schuiling. Doodeng. Judge x, als je weer reageert, wil je dan inhoudelijk doen en je niet beperken tot propagandistische kretologie?

 5. Het belang van de gemeente? De burger van Den Helder gaat het in zijn portemonnee merken, jawel maar hoe blij zijn deze burgers met Rob Scholte en hoe blij waren de burgers met het museum?
  Bla bla bla bla, met een stem van :” ik sta in mijn gelijk en ik ga het zakelijk afsluiten”!
  De wethouder, samenspraak, participatie enz, waar zijn al dit soort zaken in Den Helder ondergeschoven!
  Het is een schande, raad en college van Den Helder, je zou maar door zo,n bestuur worden geregeerd!

 6. Ik maak zelf wel uit hoe ik reageer, dat laat ik niet door een hysterisch potentaat-je bepalen.
  En ik heb een hekel aan mensen die zich met demoniseren bezig houden !

  • Hekel aan demoniseren? Kijk eens wat je hier zelf aan het doen bent Judge….

   Onderbouwde kritiek wat kracht bij zetten, vind ik geen enkel probleem. Mits je ook met argumenten komt. Jij presenteert werkelijk geen enkel argument en plakt alleen stickers. En dat met jouw opleiding en maatschappelijke achtergrond. Ja, dan heb je inderdaad een schuilnaam nodig, maar soms kent iemand je identiteit toch. Wat je hier schrijft is natuurlijk schandalig onrechtvaardig. Je deelt de visie dat Den Helder gaat verliezen. Dan is die fucking procedure die Wouters volgt toch alleen maar het nodeloos in stand houden van zwaar onrecht ten opzichte van Scholte? Dan ga je toch praten met elkaar. Ondanks een indringende oproep daartoe van de rechtbank weigert Wouters dat…..

   • Ik ben van mening dat Michiel Wouters als wethouder, in de huidige situatie de juiste procedure volgt en ik laat mij door een hysterische potentaat als u niet dwingen tot een andere mening, want ik heb het democratische recht op een eigen mening.
    Mijn interesse richt zich op wat eerst komt, de kort geding rechtbank of de kantonrechtbank.
    Wouters zegt snelle procedure en dat zou nu dan toch wel binnen 2 weken mogen gebeuren zou ik denken.
    Er valt verder volgens mij niets te onderbouwen en zie geen aanleiding om mij te begeven in oeverloze discussies met iemand zoals u.

 7. Marcel van Dam tegen Pim Fortuyn: “U bent een buitengewoon minderwaardig mens”.

 8. “Hysterische potentaat”. “Iemand zoals u”. “Vergeet uw medicijnen niet”(DHA).

  En dan: “Er valt volgens mij niets te onderbouwen”.

  Iemand niet onderbouwde negatieve kwalificaties toevoegen, dat is mijn definitie van demoniseren. Komt u wel met een onderbouwing (ook al deel ik uw mening niet) en trekt u mij daarbij door de stront, dan moet ik dat als grote kerel kunnen hebben. Wat u doet, vind ik echter verwerpelijk. Laag zelfs.

 9. Omdat Judge X niet kan argumenteren en kennelijk uit de lucht is, zal ik het van mijn zelf kritische modus moeten hebben;

  Verdomme Berts, wat ga je nou weer absurd hard tekeer en waarom maak je het zo persoonlijk in de richting van Michiel Wouters??

  Ik ben zo boos, omdat ik buitengewoon op Michiel Wouters gesteld ben en dat meen ik. Daarom word ik woest als hij zijn geweten -dat hij beslist heeft- zo compleet negeert.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image