Lolke Kuipers – Bericht aan Theo Knippenberg (2)

Onderwerp: Re: Persbericht
Datum: Fri, 15 May 2015 18:00:56 +0200
Van: Lolke Kuipers <l.kuipers@gemeenteraad.denhelder.nl>
Aan: Theo Knippenberg <theo@knippenberg.nu>

Geachte heer Knippenberg,

Het spijt mij dat u geen antwoord hebt kunnen vinden, boetseren, maken en samenstellen op mijn onderstaande mailbericht met vragen.

Het valt ook niet mee om 100 BN-ers zo ver te krijgen dat zijn ook daadwerkelijk iets voor u willen betekenen; althans iets meer dan de vermelding van een handtekening, waarvan zij waarschijnlijk zelf niet op de hoogte zijn dat deze is gebruikt en/of gezet!

Ik heb op maandag 4 mei jl. twee keer de heer Hanne Obbink, de u zeer bekende journalist van Trouw, aan de telefoon gehad met het verzoek tot een telefonisch interview over het zgn. Rob Scholte Museum. Uiteindelijk heb ik hem, vroeg in de avond, zelf terug gebeld en zeker 25 minuten gesproken. Ik heb op al zijn vragen een eerlijk en juist (!) antwoord gegeven.
Ik heb daarvan helaas niets teruggelezen in zijn verschenen artikel over Scholte, maar dan ook geen letter! Maar dat paste waarschijnlijk niet in zijn/uw verhaal. Zwak, zeer zwak…..

Ik heb de betreffende Trouw heden van de heer Obbink per post mogen ontvangen. Ik heb hem zojuist, met onderstaand sms-bericht, daarvoor bedankt:
Geachte heer Obbink,
Hartelijk dank! Ik heb de krant, Trouw, met de betreffende Rob Scholte promotie, ontvangen.
Ik betreur het èn zie het als een gemiste kans, dat u de door u toegepaste hoor en wederhoor op geen enkele wijze hebt verwerkt; maar ik vermoed dat het uw opdracht niet was om Trouw’s objectiviteit aan het papier toe te vertrouwen.
De opdracht van Knippenberg, de subjectieve zwijm van de Rob Scholte Hulp Actie….het druipt er allemaal af! Jammer!
Ik had, zeker na ons telefoongesprek, een ander artikel verwacht en had tevens van u niet de indruk dat u uw oren zou laten hangen….
En dat u zo, zonder eigen mening, uw verhalen zou laten dicteren en noteren.
Groet, Lolke Kuipers

Ik wens u veel succes en objectiviteit in uw gevecht met en over de heer Rob Scholte.

Dan nog een tip van mijn zijde.
Gaat u de heer Scholte alstublieft helpen met zijn business plan! Schakelt u aub ‘deskundige en relevante’ adviseurs in; die worden namelijk node gemist.
De goede man dient namelijk op 1 juni as. Zijn plan in te leveren bij het College van de gemeente!

Daar heeft hij meer aan dan uw ‘Don Quichot’-gevechten…..

Een simpele collecte (100 BN x € 5.000…….) voor de man zou hem ook al een heel eind op weg helpen….

Graag vernemend!

Groet,
Lolke Kuipers
D66 Den Helder