Loge Willem Frederik Karel 041 Den Helder – De Voorzittend Meester heet u welkom

Of u nu doelgericht of toevalligerwijze op onze website bent terechtgekomen, in beide gevallen heet ik u van harte welkom.

Misschien wordt het doorbladeren van onze site wel de vondst van uw leven. Wij zoeken namelijk mensen die met vragen zitten, zoals ‘Waar kom ik vandaan’ en ‘Waar ga ik naar toe?’ Als dat u aanspreekt, dan bent u met ons op zoek naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Als u daarnaast iemand bent, die bereid is om zijn medemens als vriend te ontmoeten, en die verdraagzaam is tegenover de ander, dan zou het best eens kunnen zijn, dat u bij ons vindt waar u al lang naar op zoek bent.

Het is binnen de Loge allerminst de bedoeling elkaar van zijn gelijk te overtuigen. Zending wordt niet bedreven en evenmin komt het tot twistgesprekken. Niets menselijks is ook ons niet vreemd. Met andere woorden gezegd ‘Wij zijn geen engelen’. Wel zetten wij ons in om mogelijke verschillen van mening op onze eigen wijze op te lossen. Wel proberen wij, ieder op zijn eigen wijze, een waardevol mens te zijn in de maatschappij. We zijn er trots op vrijmetselaar te zijn. Die trots willen we graag met u delen en als u al bladerend door onze site, en kennisnemend van onze bijzondere werkwijze tot de conclusie komt dat u eens met ons wilt praten, dan nodig ik u daar graag voor uit.

Wij wachten op u, en u misschien op ons.

Willem van der Paard
Voorzittend Meester

Augustus 2017

http://www.logedenhelder.nl/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image