LNN Media | Rick Kuitems – Urk bewijst wederom, dat afschaffen van Corona Virus Maatregelen gewoon kan: Wint de Kerk het van de Staat?

De Sion Kerk in Urk (foto LLN Media)

Urk bewijst wederom, dat afschaffen van Corona Virus Maatregelen gewoon kan: Wint de Kerk het van de Staat?

Volgens woordvoerder Hessel Snoek gaat het om een lokale proef, aangezien het zo goed gaat met de besmettingen in het dorp. Veel mensen verkeren in geestelijke nood, dus het lijkt de kerk verantwoord om hun deuren gewoon te blijven openstellen en de draconische regels van de Overheid, het World Economic Forum  én de World Health Organization los te laten.

Waar tevens ook keer op keer geen sprake is van maar enige uitbraak of besmettingsgolf, is na elke  demonstratie (zonder Mondkapjes of Anderhalve Meter) op het Museumplein of het Malieveld. Misschien zijn de reguliere Media en de Overheid vergeten dit te volgen, maar herinner je je nog vooral de angst, die zij ook toen in juni afgelopen jaar verspreidden, toen de eerste massale Racisme en anti Corona Virus Maatregelen demonstraties in Amsterdam begonnen. De besmettingen zouden uit de hand lopen, de Intensive Care’s kwamen vol te liggen en het leed zou weer eens niet te overzien zijn, maar toch gebeurde er helemaal niets. Net als na de massale demonstratie van honderdduizenden mensen in Berlijn.

Marion Koopmans van het Outbreak Management Team en zelfs Premier Rutte waren er weer snel bij met hun commentaar. Volgens Koopmans is wat de Kerk doet ‘Russische roulette’. Deze vergelijking houdt in, dat er kans is dat één op de zes mensen zou kunnen doodgaan. Het is weer typisch een uitspraak uit de Hoge Outbreak Management Team Angst Campagne Hoed. “De besmettingen onder jongeren nemen toe. Dus is het zeer onverstandig”, meldt Koopmans verder. Dat zij hier vervolgens niet of nauwelijks ziek van worden, of dat er al sprake is van eventuele Groepsimmuniteit, wordt even buiten kijf gelaten, maar er wordt meteen weer ingespeeld op het schuldgevoel van de bevolking, want dat schijnt nog steeds goed te werken. De StaatspropagandaNiet lullen maar testen’ moet voorkomen, dat de jongeren de oudere groepen dan mogelijk zouden besmetten.  Massaal testen en vaccineren blijft zogenaamd nog steeds de enige oplossing. Pas dan mogen we weer, wel mét Mondkapjes op, én de Anderhalve Meter aanhoudend, met z’n allen naar de Kerk. Of de veel al christelijke, en de vóór het Corona Virus al Vaccinatie wantrouwende bevolking van Urk het hier mee eens is, zal nog moeten blijken. Eerst maar eens zien of Politie en Mobiele Eenheid komende zondag ook deze Kerkelijkewappie’ bijeenkomsten hardhandig tot een einde zullen brengen.

LLN Media, maart 25, 2021

https://www.lnnmedia.nl/corona/urk-bewijst-wederom-dat-afschaffen-coronamaatregelen-gewoon-kan/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rick+Kuitems
https://robscholtemuseum.nl/?s=LLNMedia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hessel+Snoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Urk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sion+Kerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marion+Koopmans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Virus+Maatregelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Health+Organization
https://robscholtemuseum.nl/?s=Outbreak+Management+Team
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staatspropaganda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Groepsimmuniteit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geen+Mondkapje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geen+Anderhalve+Meter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Museumplein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Malieveld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Russische+Roulette

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image