Leon de Winter – Wat als Overheden en Bepaalde Media Zelf de Ergste Bronnen van Nep Nieuws vormen?

Wat als Overheden en Bepaalde Media Zelf de Ergste Bronnen van Nep Nieuws vormen?

Vlak voor de President Verkiezingen van 2020 dreigde er voor Joseph Biden een Debacle. Zijn Zoon Hunter had bij een Computer Reparatie Zaak de Oph Haal Periode van zijn Lap Top over schreden, en dat betekende, dat volgens de Regels de Reparateur de Achter Gelaten Lap Top mocht verkopen. Wat hij op de Harde Schijf aan trof, was Vrij Verbijsterend. Hunter had zijn Leven als Drugs Verslaafde en Hoeren Loper met Foto’s en Video’s vast gelegd, en er was Meer. De Harde Schijf bevatte Correspondentie, die stonk naar Corruptie, waar bij ook Hunters Vader betrokken was. De Lap Top kon Joe Bidens Tocht naar het Witte Huis verwoesten. Na dat hij een Kopie van de Hard Drive had gemaakt, leverde de Reparateur de Lap Top af bij de FBI. De Kopie belandde Uit Eindelijk bij de Conservatieve Krant The New York Post.

Kreeg de Lap Top bij Andere Media de Aan Dacht, die hij verdiende? Nee. De Meeste Amerikaanse Media doen het Loop Werk voor de Democraten, en ze slaagden er in het Schadelijke Nieuws te beperken. Wat daar bij hielp, was een Gerucht Makende brief van Een en Vijftig Kop Stukken van de Amerikaanse In Lichtingen Diensten. Zij noemden de Lap Top een Typisch Staaltje Russische Des Informatie. Hadden zij daar voor Aan Wijzingen? Nee. Maar om dat ze wilden voor komen, dat Joe Biden Schade onder vond, plakten ze er het Etiket Russische Des Info op.

In een Recente Getuigenis voor een Commissie van het Huis van Afgevaardigden gaf de Voor Malige Adjunct Directeur van de CIA Michael Morrell toe, dat de Brief tot stand was gekomen op Initiatief van Figuren rondom Joe Biden. Het Doel heiligde de Middelen. Verklaar, dat er een Foute Russische Hand Zichtbaar is, en neutraliseer de Gevaren voor Bidens Mogelijke Presidentschap. Grote Namen als John Brennan, James Clapper, Leon Panetta, verschenen onder de Brief, Ook Al wisten ze dat de Lap Top Authentiek was.

Dit is Een van de Vele Voor Vallen, die aan tonen hoe Mensen die ik geef toe, het is een Term, die ik Ooit moet preciseren, tot de ’Elites’ horen, zich manifesteren om Belangen te verdedigen of Doelen te verwezenlijken.

Dirty Tricks

Opinie Onder Zoek gaf later aan, dat een Substantieel Deel van het Electoraat Anders had gestemd als het had geweten, dat de Brief een Staaltje van Volk Verlakkerij was en dat de Inhoud van de Lap Top Authentiek was, het Wakker Geschrokken Deel van het Electoraat was Zo Groot, dat het de President Verkiezingen een Andere Wending had gegeven als de Media hun Werk hadden gedaan. De Brief van de Leden van de ’Deep State’ had Doel getroffen. Het had Gedaan Wat Gedaan moest worden om Donald Trumps Her Verkiezing te voorkomen. De Brief geldt Inmiddels als de Meest Invloed Rijke Variant van ’Dirty Tricks’ in de Amerikaanse Politieke Geschiedenis, Effectiever nog dan de Jaren Lange, op Niets Gebaseerde Jacht op Trumps ’Collusion’ met Rusland. Staan de Media er Vol van? Heeft U er van gehoord?

Zonder die Brief had er wel licht een Andere President in het Witte Huis gewoond. Had hij de Gruwel van de Oorlog in Oekraïne kunnen voorkomen? We weten het niet, maar wel is Zeker, dat Trump voor de Leden van het Establishment de Vijand was. Twee Maanden na Trumps Zege in 2016 zei de Democratische Senator Charles Schumer in een Interview, dat Trump een Ernstige Fout had begaan door de In Lichtingen Diensten tegen te spreken over de Russische Betrokkenheid bij de Verkiezingen. Schumer zei in een Interview „Ik zal het zo zeggen, als je de In Lichtingen Diensten uit daagt, dan beschikken ze over Alle Denkbare en Ondenkbare Methoden om jou dwars te zitten.” Of wel, in de Eerste Week van januari 2017 waar schuwde Top Senator Schumer de Zo Juist Gekozen President al, dat de InlichtingenDiensten zich niet zouden op stellen als Loyale Organisaties. Hij bevestigde het Bestaan van de ’Deep State’. Het was een Verbijsterende Op Merking.

Veel Onder Tekenaars van die Brief over de Lap Top zijn Mede Werker bij Amerikaanse Nieuws Zenders. Er bestond Al Langer een Net Werk van Likkende In Lichtingen Mensen en Volgzame Journalisten bij Voor Beeld de New York Times en de Washington Post, maar de Innige Verstrengeling, die de Af Gelopen Jaren heeft Plaats Gevonden is Nieuw. Die Verstrengeling is Uit Gebreid naar Big Tech. Een Voor Beeld James Baker was een Top Advocaat bij de FBI en hij stapte over naar een Leidende Functie bij Twitter, waar hij Druk uit oefende op de Mensen, die Berichten konden filteren en onder drukken. Ga er van uit, dat Alle Berichten, die ’Anonieme Bronnen bij In Lichtingen Diensten’ citeren een Functie hebben in de Manipulatie door de ’Deep State’ van de Nieuws Voor Ziening.

Kennedy

Inmiddels heeft de Linkse en Onafhankelijke Robert Kennedy Jr zich gemeld als President Kandidaat, en dus als Concurrent van Joe Biden. Kort geleden werd hem in een Interview gevraagd, of hij wist wie in 1963 zijn Oom JFK had vermoord. Hij antwoordde, dat Alle Belangrijke Documenten worden weg gehouden, en zei toen zonder een Spoor van Ironie „De CIA.”

Is het Gek, dat je je af vraagt Welke Krachten in Nederland de Tsunami aan Nep Informatie over COVID 19 aan joegen, waar door we ons moesten onder werpen aan Lockdowns en Mond Kapjes? Er dreigt Nieuwe Wet Geving te komen over het bestrijden van Nep Nieuws, maar wat als Overheden en Bepaalde Media zelf de Ergste Bronnen van Nep Nieuws Vormen?

author avatar

Leon de Winter

De Telegraaf, 9 May 2023 17:50:21 UTC

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1119761219/wat-als-overheden-en-bepaalde-media-zelf-de-ergste-bronnen-van-nepnieuws-vormen

https://archive.ph/2023.05.09-175021/https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1119761219/wat-als-overheden-en-bepaalde-media-zelf-de-ergste-bronnen-van-nepnieuws-vormen

N Morgan – Hunter Biden S Laptop Exposed: Horrifying Child Porn, Drugs, Corruption! WARNING!! CONTENT IS GRAPHIC AND DISTURBING!!! DISCRETION IS ADVISED!!!! 

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leon+de+Winter
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=JFK
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+F+Kennedy
https://robscholtemuseum.nl/?s=JFK+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+F+Kennedy+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=RFK
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+F+Kennedy
https://robscholtemuseum.nl/?s=RFK+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+F+Kennedy+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hunter+Biden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joseph+Biden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+Morrell
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Brennan
https://robscholtemuseum.nl/?s=James+Clapper
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leon+Panetta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Charles+Schumer
https://robscholtemuseum.nl/?s=James+Baker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huis+van+Afgevaardigden+Commissie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Big+Tech
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twitter
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+New+York+Post
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Washington+Post
https://robscholtemuseum.nl/?s=FBI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Federal+Bureau+of+Investigations
https://robscholtemuseum.nl/?s=CIA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Central+Intelligence+Agency
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dirty+Trick
https://robscholtemuseum.nl/?s=Electoraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elite
https://robscholtemuseum.nl/?s=Deep+State
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID+19
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nep+Nieuws