Leander Mascini – Gemeente Hilversum stelt Strenge Regels voor Demonstratie Aankomende Zaterdag: ’Overlast Meldingen en Gevaarlijke Situaties nemen toe, Geen Contact met Organisatie’

Er is de afgelopen tijd veel vaker Gedemonstreerd op het Mediapark tegen het ’Fake News’ van de NOS (foto Studio Kastermans)

Toegestaan Demonstratie Gebied: het Plein naast Beeld en Geluid (foto Jorrit Lousberg | Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid)

Gemeente Hilversum stelt Strenge Regels in Voor Demonstratie van Aankomende Zaterdag: ’Overlast Meldingen en Gevaarlijke Situaties nemen toe, maar wij krijgen Geen Contact met Organisatie

Hilversum – De Gemeente Hilversum heeft Strenge Voorwaarden Gesteld aan de Demonstratie van Komende Zaterdag. Er wordt Gedemonstreerd op het Mediapark tegen ’Fake News’.

’De afgelopen weken zijn echter de Overlast Meldingen over de Wekelijkse Demonstratie steeds Verder Toegenomen en zorgden Demonstranten voor ‘Gevaarlijke Situaties’, verklaart Hilversum. Toch zijn de Actievoerders Nog Gewoon Welkom deze zaterdag. ’Wij staan voor het Recht om te Demonstreren.’

Naast Beeld en Geluid

Wel is het zo, dat de Demonstranten zich aan Strenge Regels moeten houden. De Bijeenkomst van komende zaterdag tegen ’Fake News’ mag alleen plaatsvinden op het Plein aan de Sumatralaan naast Beeld en Geluid van 12.00 uur tot 14.00 uur. „Ik doe een Dringend Beroep op de Demonstranten aan om zich hier aan te houden, zodat de Openbare Orde en Veiligheid van onze Inwoners en de Demonstranten kan worden Gegarandeerd”, aldus Burgemeester Pieter Boertjes.

Geen Contact

De Afgelopen Vijf Zaterdagen werd er ook Al Actie Gevoerd op het Mediapark. De Gemeente constateert echter, dat de Overlast toeneemt voor Bewoners, Bezoekers en Ondernemers van Hilversum. Ook leverde dit Gevaarlijke Situaties op. De Gemeente wil daarom graag in Contact te komen met de (Vaste) Groep Demonstranten en Heldere Afspraken te maken. Ondanks Meerdere Pogingen is dit tot nu toe Niet Gelukt. Om toch Duidelijkheid te geven Onder Welke Voorwaarden Hilversum haar Demonstranten Ruimte Biedt, ziet de Gemeente zich Genoodzaakt tot het Nemen van een Eenzijdig Besluit om de Demonstratie van een Vaste Plaats en Tijd te Voorzien.

Noordhollands Dagblad, 28 oktober 2021, 11:32

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211028_5003410

https://twitter.com/Core2Et/status/1451866553000079362

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Broertjes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Gelauff
https://robscholtemuseum.nl/?s=NOS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fake+News
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nep+Nieuws
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staatspropaganda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mediapark
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlands+Instituut+Beeld+en+Geluid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilversum

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image