Laila Mol – Pers Bericht Controle Verkiezingen: Grove Onregel Matigheden bij Tel Proces!

Pers Bericht Controle Verkiezingen: Grove Onregel Matigheden bij Tel Proces!

Vier Samen Werking’s Verbanden, Police for Freedom, Samen voor Nederland, Voorwaarheid en Ik, De Burger, sloegen Samen met hun Achter Ban de Handen In Één om Controles Uit te Voeren op de Verkiezingen van 15 maart. Ze wilden dit op een Aantal Manieren gaan doen, onder andere via Controle Activiteiten bij de Stem Bureaus en via Controles van de Uit Eindelijke Tellingen. Uit een Pers Bericht van Vandaag, Één Dag na de Verkiezingen, wordt Pijnlijk Duidelijk wat de Nood Zaak van een Dergelijk Initiatief is, waar de Help Desk Hier Van Over Spoeld is met Meldingen van Controleurs.

Zo staat er.

In Cira 15% van de Stem Bureaus waren Controleurs Aanwezig. De Help Desk is Gister Avond over stelpt met Meldingen van Waar Nemers, die Ernstig Gehinderd werden in het Uit Voeren van hun Werkzaamheden. Volgens de Kies Wet en Publicaties van de Rijks Overheid staan deze Controleurs Echter Volledig in hun Recht.”

Ook wordt Gespecificeerd Hoe de Controleurs werden Gehinderd in het Uit Voeren van de Controles.

Waar Nemers werden Extreem Beperkt in hun Rechten. Zo kwamen Meldingen Binnen, dat Controleurs Geen Foto’s mochten Maken, Weigerden Voor Zitters Onrecht Matigheden op te nemen in het Proces Verbaal en Één WaarNemer heeft Onder Dwang Foto’s van het Proces Verbaal van haar Telefoon moeten Verwijderen.”

En het wordt Nog Erger,

Drie Controleurs van 59, 65 en 70 in Rotterdam zijn Zelfs door Handhavers Onheus Bejegend en Door de Politie Verwijderd. Daar Naast zijn In Verschillend Bureaus Niet Vergrendelde Stem Bussen Geconstateerd.”

Trek Zelf je Conclusie!

Lees Hier onder het Gehele Pers Bericht van Controle Verkiezingen.

Pers Bericht Controle Verkiezingen

@valentinobasilii #voorjou ♬ origineel geluid – Valentino Basili

https://www.tiktok.com/@valentinobasilii/video/7210453046646557957

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image