Laan Makelaars – TE KOOP? Drs. F. Bijlweg 20 te Den Helder + Jan Spoolder – Bestuurlijke lange neus naar burger

Kop van Noord Holland voelt zich trots: VANAF A.S. MAANDAG TE KOOP? Drs. F. Bijlweg 20 te Den Helder

Aanstaande maandag bestaat Laan Makelaars exact 10 jaar. Trots zijn wij, dat wij vanaf maandag het meest besproken object in de gemeente Den Helder van de laatste 10 jaar gaan aanbieden!

In verband met een voorgenomen verhuizing bieden wij aan een riant object met ruim 11.000 m2 gebruiksoppervlak (BAG/Kadaster) over meerdere verdiepingen.

De handen zullen deels uit de mouwen moeten, maar dan krijgt u wel een uniek object met historie, waar het goed is, dat de muren geen oren hebben.

De eigenaar heeft besloten de verkoop in handen te geven van ons kantoor door onze onderscheidende wijze van verkoopmarketing, goede resultaten, scherpe tarieven, bereik op sociale media en wervelende verkoopteksten. Lees rustig even verder…

Een goede voorbereiding op de mogelijke aankoop is een verkoopadvies van uw eigen woning. Dit is bij LAAN vrijblijvend, discreet en altijd inclusief een waarderapport van uw eigen woning.

DRS F. BIJLWEG 20 te DEN HELDER
prijs: nader overeen te komen

De entree is in een ruim opgezette en centrale hal, die u toegang biedt tot een grote gemeenschappelijke ruimte met 31 zetels, voldoende ruimte voor visite en een uniek spreekgestoelte, gebruikt door de (burger)vader des huizes.

Er zijn meerdere kamers, waar wij er graag een aantal van uitlichten.

De rechtervleugel is het domein van VVD wethouder Kees Visser met een inrichting geïnspireerd door zijn verblijf in verschillende luxe hotelsuites in binnen en buitenland compleet met een nog nooit gebruikte fitness ruimte en intensief gebruikte wellness.

Het bruisend hart is de royale eetkamer voorzien van een mahoniehouten tafel, waar zowel coalitie als oppositie plaats kan nemen. De fijne sfeer in deze kamer heeft menig echtelijke twisten doen uitspreken. Vanuit de eetkamer bereikt u de keuken. Deze is professioneel ingericht en o.a. voorzien van een traditionele pizzaoven en afhaalpunt. De favoriete plek van Beter voor Den Helder voorman Carlo Assorgia.

Ook aan de kinderen is gedacht. Een speelkamer om u tegen te zeggen. De ballenbak, trampoline en Playstation 2 inclusief 50 spelen worden ter overname aangeboden door de jongste bewoner van het gebouw, fractieleider van het CDA, Harmen Krul. Let wel, de verzameling knuffels, de driewieler en trapauto neemt hij graag mee.

De zorg voor ouderen komt steeds meer op het bordje van de familie. Uw ouders en of grootouders laten inwonen is hier dan ook geen probleem. Onder aanvoering van Remco Duijnker van de Seniorenpartij is er een complete kangoeroe woning gebouwd en door het WMO ingericht met o.a. een verhoogd toilet, zithoek met uitzicht, geraniums, een directe telefoonlijn met het afhaalpunt in de keuken en de ruimte is volledig drempelloos.

En dan het hoogtepunt van het object. De master bedroom. Een suite, zoals u deze nog niet eerder heeft gezien. Perzisch hoogpolig tapijt, wanden bekleed met natuurlijk behang en bladgoud accenten, velours gordijnen, barok en pluche, heel veel pluche. Kleuren crème, bordeauxrood en paars tinten vieren hoogtij. Het voelt bijna koninklijk aan. U zult zich niet verbazen, dat burgemeester Koen Schuiling hier resideert.

De zolderverdieping is omgetoverd tot een zelfstandige studio. Ideaal voor een studerend kind, dat veelal buitenshuis is, maar ook zijn eigen privacy verlangt. Op dit moment is deze ruimte in gebruik door wethouder Pieter Kos, die  het merendeel van zijn tijd doorbrengt in Leiden. Het meubilair blijft dan ook achter en is nauwelijks gebruikt.

De voorbereidingen zijn getroffen tot het realiseren van een museum, toegankelijk voor een breed publiek en rolstoelvriendelijk. Diverse kunststukken zijn reeds uit een boedel overgenomen en worden bewaard. Contactgegevens van een mogelijke curator en of museumdirecteur zijn op aanvraag beschikbaar.

Tot slot nog de buitenruimte. Naast diverse terrassen, gazons en borders met groen is er nog een grote moestuin, die alle bewoners van het object voorziet van de dagelijkse behoefte aan vitaminen. De huidige beheerder wethouder Tjitske Biersteker zou graag in de weekenden voor het onderhoud blijven zorg dragen.

Het geheel wordt beveiligd middels een geavanceerd beveiligingssysteem. De kadastrale grenzen zijn voorzien van schuttingen. Tijdens bezichtigingen dient u zich te legitimeren bij de toezichthouder op de kadastrale grenzen, de heer van den Born, leider van de PVV fractie in Den Helder.

De verkoop van dit bijzondere object start maandag 01 april 2019. De oplevering dient te geschieden voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Het is niet uit te sluiten, dat hierna de bewoners besluiten toch te blijven zitten. Verkoop geschiedt bij inschrijving, waarbij de eigenaar het recht heeft op gunning. In de wandelgangen is vernomen, dat de complete bewonersgroep de heer T. Baudet zal uitsluiten van deelname. Hiervoor nemen wij als kantoor geen verantwoording of standpunt in.

Het pand wordt leeg en ontruimd opgeleverd, tenminste dat hopen we, de huidige bewoners zijn van het type ‘gehecht aan het pluche’.

LAAN MAKELAARS, al 10 jaar
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties aankoop verkoop
van bestaande woningen

0223-627596
info@laanmakelaars.nl

Facebook, 31 maart 19:27

https://www.facebook.com/laanmakelaars/posts/1689163204453477

https://www.facebook.com/betervoordenhelder/posts/2381516092078558

Bestuurlijke lange neus naar burger

Jan Spoolder - Bestuurlijk lange neus naar burger, Helderse Courant, 30 maart 2019

Helderse Courant, 30 maart 2019

https://www.noordhollandsdagblad.nl/regio/noordkop

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laan+Makelaars
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drs.+F.+Bijlweg+20
https://robscholtemuseum.nl/?s=gemeentehuis+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Visser
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carlo+Assorgia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Harmen+Krul
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remco+Duijnker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Schuiling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Kos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tjitske+Biersteker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+den+Born
https://robscholtemuseum.nl/?s=Baudet