L.O.S. Locale Omroep Stichting Den Helder – Politiek uurtje in DWOZ

In De Week op Zaterdag dit keer uitgebreid aandacht voor de politiek van de afgelopen week. Vier raadsleden spreken een uur lang over de onderwerpen die op de politieke agenda stonden.

Na een paar weken van afwezigheid, door extra uitzendingen van de LOS, keert DWOZ nu terug. In het politieke uur zijn Roy Slort (CDA), Frans Klut (D66), Peter Reenders (Stadspartij) en Michiel Wouters (Behoorlijk Bestuur) te gast. Natuurlijk wordt ook gesproken over de stadhuismotie, maar ook de Kadernota komt aan bod.

Andries Pruiksma komt ook langs, maar dan om te praten over zijn conflict met wethouder Van der Paard, inzake de toekomst van de Johan Rudolph Thorbecke school.

Kunstenaar Rob Scholte komt ook langs. Het college wil hem definitief weghebben uit het postkantoor, maar Scholte laat zich niet zomaar wegjagen. Met Piet van Pelt (vz OKK) een gesprek over de overlastgevende jeugd rond Sporthal Marsdiep.

Verslaggever Gerard Terpstra is zaterdag live bij de plantdag van het Eyserhof, de finales van het schoolhandbaltoernooi en bij de officiële opening van het nieuwe onderkomen van de zendamateurs.

DWOZ is zaterdag en maandag van 11.00 tot 14.00 uur te beluisteren, ook online via http://www.losdenhelder.nl. De presentatie is zoals gebruikelijk in handen van Koen Warmerdam en Ronald Boutkan.

L.O.S. Locale Omroep Stichting Den Helder, 17 juni 2016

http://losdenhelder.nl/politiek-uurtje-in-dwoz/

Interview met Rob Scholte vanaf 32:20 minuten

Uitzending 18 juni
http://losdenhelder.nl/luister-terug-de-week-op-zaterdag-18-juni-2016/