KRO NCRV | 2Doc | Wilfried Koomen – Beerput Nederland

Beerput Nederland (foto YouTube)

Beerput Nederland

Diepgaand Onderzoek naar Milieu Criminaliteit in Nederland. Milieu Rechercheurs vertellen in de DocumentaireBeerput Nederland‘ hoe Frauduleuze Afvalbedrijven Al Decennia Lang Ongestoord hun Gang Kunnen Gaan.

Interview met Regisseur Wilfried Koomen over Beerput Nederland
https://www.2doc.nl/nieuws/artikelen/binnenland/2017/interview-wilfried-koomen.html

Eind 2016 staat een Nederlandse Inzamelaar van Scheepsafval Stoffen voor de Rechter. Hij wordt er van Verdacht 30 Miljoen Liter Giftig Afvalwater uit Angola illegaal naar Nederland te hebben laten Verschepen en te hebben Gesjoemeld met Transport Documenten. Op Papier is de Giftige Substantie Keurig Verwerkt, maar het Gros van de Betrokken Afval Verwerkers kan Volgens het Strafdossier Niet Goed Uitleggen Wat ze met het Afval hebben Gedaan. De Politie vermoedt, dat een Groot Deel in het Milieu is Beland, wellicht ook in het IJ in Amsterdam.

Regie Wilfried Koomen

KRO NCRV 2Doc, 4 december 2017

https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2017/december/beerput-nederland.html

2 Comments

  1. ‘Beerput Nederland’ en de VVD zit er op alle niveaus tot de nek toe in.
    De VVD is blijkbaar verworden tot een organisatie, met het doel tot ondersteuning en ontplooiing van criminele activiteiten.

  2. Waarom reageren de Nederlanders niet, waarom reageren de media niet op deze documentaire ? Lilian Ploumen gaat kamervragen stellen. Welke 2e kamerlid nog meer ?

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.