Kleintje Muurkrant | WK – Op de barricades in Frankrijk (39)

In tegenstelling tot wat de media ons op de mouw proberen te spelden is in het geheel geen sprake van het uitdoven van de protesten van de Gele Vestjes. Integendeel. De opkomst, ondanks het politiegeweld bedoeld om het verzet te intimideren, neemt toe en ook de woede en verontwaardiging tegen de ordetroepen Zie deze video:

Reservoir Apps – BOULEVARD DE CLICHY: Le recul et la fuite de la Police! #Acte33

Gepubliceerd op 30 jun. 2019

14:29 Le recul et la fuite de la Police. 23 minutes de tensions !
#GiletsJaunes #Acte33 #ActeXXXIII #YellowVests #29Juin #29Juin2019

Reacties:
https://youtu.be/T5dYJNMyR1s

De politie is moe. De demonstranten niet. Zie ze rennen met woedende betogers achter zich aan tijdens Acte 33 in de straten van Parijs. Je zou haast medelijden met ze krijgen, ware het niet, dat ze verantwoordelijk zijn voor zoveel gewonden en uitgeschoten ogen. De demonstranten verachten ze, zingen ze toe. De huurlingen van de gehate Christophe Castaner gaan er vandoor in hun busjes, achtervolgd door het volk. Nix Black Blocks, die hulptroepen van de overheid. Het volk. Jeugd en bejaarden. Gehandicapten in hun rolstoelen. Overal in Frankrijk.
Iedereen, die beweert, dat het verzet uitdooft, liegt. De media worden niet geloofd door het volk. RT France wordt beticht van ‘fake news‘ en wordt met afsluiten bedreigd, omdat ze de waarheid laten zien, die Macron en MSM willen verhullen. De ongelofelijke moed van de demonstranten iedere week weer moeten worden verborgen gehouden voor de kijkers.
Bekijk de massale opkomst in Lille, regionaal speerpunt van de acties.

Lalas59 – Yellow Vests | Act 33 | Lille: Heet! Warm ! Warm!…

In première gegaan op 30 jun. 2019

Het protest van Lille op deze wet 33 was erg warm, letterlijk en figuurlijk!
Inderdaad, voor deze hete zaterdag op 34° (temperatuur in de schaduw) van 29 juni 2019, was het een regionale oproep om te protesteren in Lille.
Gele vesten waren warmer, heter dan de traan!
Black Blocks en Antifas waren er ook en ze dwongen een FDO dam in de buurt van de kerk tussen de rue Nationale en Solferino.
De Krachten van de Orde, die onder hun uitrusting kookten, waren zeer reactief en repressief!
Er is veel gebruik gemaakt van de traan in de hand en rook, maar ook veel arrestaties, waaronder die van Alexandre Chantry, een van de leiders van Yellow Vests Lille.
Er kan ook worden opgemerkt, dat brandweerlieden erg druk zijn geweest met deze hitte en zoals altijd vergemakkelijkten de gele vesten hun passage met hun applaus.

Voor deze wet 33 heeft de regering via het ministerie van Binnenlandse Zaken via de media een zeer nauwkeurig cijfer bekendgemaakt van het aantal gele hesjes, dat in heel Frankrijk is getoond, namelijk 5760 personen!
Ik vestig uw aandacht op de minachting van deze regering, die zichzelf toestaat een belachelijk laag cijfer aan te kondigen, dat eindigt op precies 60!
Alsof de telling zo goed was, dat hij de persoon kon aankondigen!
Maar deze regering erkent elke toename van de deelname aan Parijs.
Het is grappig, ook in Lille was er een rebound!
Ik wed, dat het in elke grote stad hetzelfde was!
En voor Akte 32 kondigde de regering 11.800 gele vesten aan in heel Frankrijk!

Nogmaals gefeliciteerd met de Street Medics, die er altijd zijn om te helpen en te zorgen voor demonstranten!…

P.S: Hartelijk bedankt aan de abonnees en al diegenen, die mijn video’s bekijken!

Reacties:
https://youtu.be/A5BLT8WYvaQ

Het is 34 graden, maar de betogers zijn er niet minder om. De aantallen demonstranten, zoals opgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken, zijn belachelijk: 11.800 vorige week bij Acte 32 in het hele land. Voor Acte 33 telden ze “5760”! De helft, haha. Door dit soort cijfers maakt de regering zich alleen maar verder ongeloofwaardig.
Ondertussen speelt Macron wereldleider op de G20 in Osaka. Terwijl hij in eigen land inmiddels iedere machtsbasis kwijt is. Dit waait niet over. Dit wordt steeds sterker en heftiger!

Kleintje Muurkrant, 30 juni 2019

https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/overzicht-actueel/op-de-barricades-in-frankrijk-039

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Op+de+barricades+in+Frankrijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Macron
https://robscholtemuseum.nl/?s=Castaner
https://robscholtemuseum.nl/?s=gele+hesjes
https://robscholtemuseum.nl/?s=yellow+vests
https://robscholtemuseum.nl/?s=gilets+jaunes
https://robscholtemuseum.nl/?s=gelbe+westen
https://robscholtemuseum.nl/?s=chalecos+amarillos