Kees Visser – VVD opent verkiezings Pop-up store! + Redactie DHA – VVD opent winkel in de binnenstad + Leon Brandsema & Martijn Klerks – Huizenbezitter niet meer veilig bij VVD

VVD opent verkiezings Pop-up store!

Op 24 februari opent de lokale fractie van de VVD een tijdelijke winkel in het stadshart van Den Helder. ‪Het stadshart knapt zienderogen op en de VVD in Den Helder maakt graag de stadshart‬ ‪plannen af.‬

In deze zogenoemde Pop up Store staat gedurende vier weekenden voor de Gemeenteraad verkiezingen ‪op 21 maart‬ een team van kandidaat raadsleden u graag te woord.
Zij vertellen u niet alleen , waarom u op de VVD zou moeten gaan stemmen ‪op 21 maart‬ aanstaande, maar leggen u ook graag uit wat de Gemeenteraad nu eigenlijk doet en waarom het juist belangrijk is om te gaan stemmen.

Praat met ons over het tegengaan van leegstand en verpaupering, over de horeca naar Willemsoord, minder regels voor ondernemers, over het afmaken van het stadspark, hoe om te gaan met het verplaatsen van de coffeeshops of over bereikbaarheid en parkeren. Uiteraard kunt u met elk onderwerp bij ons terecht!
Onder het genot van een kopje koffie of thee met daarbij een overheerlijk koekje kunt u op een schoolbord tevens uw vraag of wens aangaande de Gemeente(raad) noteren.

De VVD Den Helder is lokaal betrokken en willen Den Helder graag nóg mooier maken. Niet alleen plannen maken, niet doorschuiven, maar aanpakken en kiezen voor doen!

Openingstijden: Iedere zaterdags van 10.00 tot ‪16.00 uur‬ en de Koop‪zondag 25 februari‬ van 12.00 tot ‪16.00 uur‬.

Tot ziens in de Keizerstraat!

VVD Den Helder, 24 februari 2018

https://denhelder.vvd.nl/nieuws/28042/vvd-opent-verkiezings-pop-up-store

VVD opent tijdelijke winkel in de binnenstad

Den Helder – De VVD heeft zaterdag een tijdelijke winkel geopend in het stadshart van Den Helder. “Het stadshart knapt zienderogen op en de VVD in Den Helder maakt graag de stadshartplannen af”, meldde lijsttrekker Kees Visser bij de opening.

In deze zogenoemde ‘pop-up store’ staan gedurende vier weekenden voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart, een team van kandidaat-raadsleden de kiezers graag te woord. “Zij vertellen u niet alleen waarom u op de VVD zou moeten gaan stemmen op 21 maart aanstaande, maar leggen u ook graag uit wat de gemeenteraad nu eigenlijk doet en waarom het juist belangrijk is om te gaan stemmen.”

“Praat met ons over het tegengaan van leegstand en verpaupering, over de horeca naar Willemsoord, minder regels voor ondernemers, over het afmaken van het stadspark, hoe om te gaan met het verplaatsen van de coffeeshops of over bereikbaarheid en parkeren. Uiteraard kunt u met elk onderwerp bij ons terecht”, belooft Visser. “Onder het genot van een kopje koffie of thee met daarbij een overheerlijk koekje kunt u op een schoolbord tevens uw vraag of wens aangaande de gemeente(raad) noteren.”

De VVD Den Helder is lokaal betrokken en wil Den Helder graag nóg mooier maken. Dat is dan ook het motto van de campagne. “Niet alleen plannen maken, niet doorschuiven, maar aanpakken en kiezen voor doen!” De tijdelijke winkel is iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend en ook vandaag (koopzondag 25 februari) van 12.00 tot 16.00 uur.

Den Helder Actueel, 25 feb 18 – 09:28

Reacties:

Reacties:

Jonathan
25 februari 2018 at 09:57
Hier worden knollen voor citroenen verkocht.

Judge X
25 februari 2018 at 10:28
Voldoet de winkel wel aan de benodigde vergunningen vraag ik mij hier af en staat men ingeschreven bij de kamer van koophandel ?
Of is dat alleen van toepassing bij echte ondernemers en niet bij VVD-verkooppunt “Jokkebrok”.

caso
25 februari 2018 at 10:35
VVD-ers zijn geen politici, maar bedrijfskundigen met cursus excel voor gevorderden.

jantje123
25 februari 2018 at 11:18
Hadden we maar bedrijfskundigen, dan stond Den Helder er financieel niet zo slecht voor als nu,…

caso
25 februari 2018 at 14:03
Ongetwijfeld, maar door de aan/uit bestedingen is het niet goedkoper geworden bij de inwoners.

George
25 februari 2018 at 10:39
Inderdaad pop-up. Na de verkiezingen duurt het 4 jaar dat ze weer aandacht schenken aan de kiezers.

Sigmund
25 februari 2018 at 22:46
De uitverkoop begint op 21 maart a.s.!

Judge X
25 februari 2018 at 10:54
Ik stel voor dat we “RB’s Handhavers” er gelijk maar eens op af moeten sturen, om de vergunningen te controleren.

Ziener
25 februari 2018 at 11:05
Het is een weggeefwinkel. Tot na de verkiezingen, dat dan weer wel. Daarna mag u weer de maximale prijs betalen.

sukkels
25 februari 2018 at 11:24
zie hier verkoopt de vereniging van dwazen [ lees vvd] zijn leugens

Rupert S
25 februari 2018 at 15:09
Eén grote, ononderbroken rij van rijkelijk gevulde winkels met ijverig kopend publiek, publiek dat koopt om te kopen, ‘gewoon omdat het kan’….. Dat beeld is geschiedenis. Over en uit.
Geen enkele strohalm zal de VVD genoeg grip bieden om de oude status quo te herstellen. Gaat niet, gebeurt niet, nu niet, morgen niet en ‘nooit niet’. Natuurlijk niet!
Een optocht van blinden door de stad: de VVD. Ze blijven maar surfen op oude glorie, zonder visie maar mét de vieruitlatige Audi in het wapen. Beetje zielig ook!
Er is van alles aan de hand. Er is (al jaren) een machtige en onomkeerbare kentering aan de gang die de koopwinkel in de stad sluit tot in de eeuwigheid. De liberalen signaleren dit niet, doen geen onderzoek, stellen hun visie en plannen niet bij, laten enorme, enorme kansen liggen.
Dus mijn advies: als u voorbij de winkel loopt, zwaai dan even lief, ze zullen het nodig hebben, want het koop-o-ceen ligt achter ons.

Judge X
25 februari 2018 at 17:07
Hahaha …., blijf er bij Rupert en gaat zo voort, ik lig in een deuk ….! 😀

Judge X
25 februari 2018 at 17:23
Deze wil ik graag opdragen aan dhr. K. Visser redactie:

“In een stadshart volgeladen met zulks legen winkelpand,
VVDoet u nu beleven hier is echt NIETS aan de hand !”

strandloper
25 februari 2018 at 21:58
Het eerste wat ik dacht bij de foto: Het is een bordeel met gasgevulde VVD-condooms ter verwelkoming.

Judge X
25 februari 2018 at 22:19
Niets is nog onmogelijk bij de VVD om het politieke hoofd boven water te houden strandloper.
Alles wordt nu uit de kast gehaald om te overleven, behalve de lijken natuurlijk die moeten blijven waar ze zijn.
Kort-gevat vecht men dus om de lijken in de kast te houden. 🙂

scherpe ogen en oren
25 februari 2018 at 23:45
Volgens de VVD gaat het heel goed met de binnenstad maar ze kunnen wel direct hun intrek nemen in een pand? vast een leeg pand van een ondernemer die gelokt is richting de Beatrixstraat.

fFred
26 februari 2018 at 07:18
Leegstand en verpaupering: Leegstand , daar kan de plaatselijke VVD met de beste wil van de wereld niets aan doen, De leegstand, is een gevolg van de economische crisis, Verpaupering. daar heeft de gemeente zelf grote schuld aan, door de door hen aangekochte panden niet te onderhouden cq toonbaar te houden. Daar vallen mensen over. En wat doet de VVD, die gebruiken dit gelijk als verkiezings slogan. gebruik maken van de onderbuik gevoelens van de burger . Bekende handelswijze van de politiek. ( over wat er niet is , kan men ook niet klagen ) Dus slopen ze het maar . Het stadspark, idem zo. Omwille , van het park met de scheve bomen dat kosten wat het kost afgemaakt moet worden, en sneuveld er een zo goed als nieuw gebouw ( Koploper) Complete kapitaal vernietiging Maar daar kijkt de partij van het dikke ( andermans ) geld niet naar. ( De Burger betaald wel)

Rupert S
26 februari 2018 at 14:56
De persistente leegstand is echt niet alleen het gevolg van ‘verpaupering’ (zou eerder een oorzaak kunnen zijn) of de economische crisis. Er is véééél meer aan de hand. Het wordt ook nooit meer zoals het was. Nooit. De binnensteden kunnen gewoon weer bewoond worden, net zoals aan het begin van de stad, ab urbe condita.
De oorzaken zijn… Internet natuurlijk! Hoe kun je daar nu overheen kijken? Webshops zijn de baas voor de komende duizend jaar. De rest is geschichte. Over & uit. Verder zie je ook een verschuiving in zingeving. Voor veel mensen was ‘het kopen’ de enige manier om het bestaan inhoud te geven, of om het draaglijk te maken.
‘Hebbe-hebbe-hebbe’ als grote opdracht op aarde is achterhaald, fout, ontmaskerd en over. Woorden als ‘winkelen’ (dat is ‘kopen om te kopen’) zal je over een tijdje nooit meer horen. Gelukkig maar! De economie mag namelijk geen doel zijn, maar alleen een middel. Want we weten het allemaal: economische groei is niet de oplossing van alle problemen maar de oorzaak van alle problemen.
En dan nog een tip: maak eens een wandeling in de Donkere Duinen. Kost niks maar is meer waard dan een paar glimmende Nikes. Miljarden en miljarden keer meer waard. Bevrijd, verlicht, mooi, klaar.

Anti VVD
26 februari 2018 at 12:46
Wat krijg je hier te horen? Lesje over integriteit?
Of “heul mee in de leugens van de VVD?”

Kees Jan
26 februari 2018 at 14:51
Integriteit kennen ze dat bij de VVD?
De VVD vind dat criminele verenigingen verboden moeten worden. De vereniging Bandidos is door de rechter verboden omdat het een criminele organisatie is. Hoe kan het dan dat de VVD nog bestaat? Het heeft er alle schijn van dat de VVD ook een criminele organisatie is… Alleen wordt de hand boven het hoofd gehouden door het VVD ministerie van klassenjustitie….

Rupert S
26 februari 2018 at 15:00
Mee eens. Het zijn egofiele roofridders die zich op geen enkele manier gehinderd wensen te voelen bij het uitbuiten van zichzelf, de medemens en de leefomgeving. De VVD is geen partij maar een probleem. Een groot probleem. Het zijn grote kinderen die hun hele leven blijven zeuren om méér speelgoed. Ze zijn (derhalve) zielig, sneu en vooral: overbodig (dit is een eufemisme, want ik wilde zeggen: de pest). Gelukkig leren de kinderen dat op school (niet wat een eufemisme is maar de VVD als maatschappelijk probleem).

https://denhelderactueel.nl/2018/02/vvd-opent-tijdelijke-winkel-binnenstad/

Huizenbezitter niet meer veilig bij VVD

Amsterdam – Gemeenten hebben de lokale lasten de laatste vier jaar veel harder laten stijgen dan de inflatie. In een aantal gemeenten zijn de afvalstoffen heffing, rioolbelasting en ozb zelfs met tientallen procenten omhoog gegaan.
Het is bepaald niet goedkoop wonen op Vlieland.

Ook de VVD, die geen gelegenheid onbenut laat om zich als ’lage lasten’ partij te profileren, heeft zich de laatste vier jaar schuldig gemaakt aan forse belastingverhogingen op lokaal niveau. Zelfs de onroerende zaak belasting – de heffing speciaal voor mensen met een koopwoning – is door de liberalen niet in toom gehouden. In gemeenten met een VVD bewind steeg de Ozb zelfs iets harder dan gemiddeld. De liberalen moeten niet alleen hun meerdere erkennen in D66, maar ook in GroenLinks.

Hoe hoog zijn de lokale lasten per inwoner in veranderd sinds 2014? Zoek uw gemeente op de interactieve kaart hieronder. Niet (goed) te zien? Klik dan hier: https://localfocus2.appspot.com/5a9463a4ca7a8.

Bewoners van de Waddeneilanden betalen dit jaar de hoogste lasten aan hun gemeentebestuur. Schiermonnikoog, Vlieland en Ameland bezetten landelijk de plekken één, twee en vier van de ranglijst. Het goedkoopst wonen is het in de gemeente Binnenmaas. De plaats onder de rook van Rotterdam heft dit jaar 259 euro per inwoner. In het naburige Cromstrijen en Strijen, ook op het eiland Hoeksche Waard, horen de gemeentelijk lasten bij de laagste van Nederland.

Wat betaalt u dit jaar aan gemeentelijke lasten? Op deze kaart kunt u het opzoeken. Niet (goed) te zien? Klik dan hier: https://localfocus2.appspot.com/5a9465db04463.

De Telegraaf, 26 februari 2018, 23:59

https://www.telegraaf.nl/financieel/1723763/huizenbezitter-niet-meer-veilig-bij-vvd

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Visser

1 Comment

  1. Goeie zet van de VVD. De winkelsluiting in de binnenstad is afschuwelijk. Danzij de VVD mogen we binnenkort ook een keer vreugde ervaren als er een winkel sluit.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.