Kathryn Ferguson – Nothing Compares (2022) (Sinead O Connor Documentary)

Sinead Documentary. Nothing Compares

Author Marcus Burrows

 Nothing Compares (2022) (Sinead O Connors Documentary)<

Following the Career of Singer Sinéad O Connor through her

Rise to Fame and How her Iconoclastic Personality Led to her Exile from the Pop MainStream.

Deze Documentaire toont Sinéad O Connors Fenomenale Groei tot Wereld Wijde Pop Ster.

De Film onderzoekt Hoe ze haar Stem Gebruikt op het Top Punt van haar Roem, tot ze In de Ban werd Gedaan, omdat ze met haar Persoonlijkheid Menig Heilig Huisje Om Verschopte. Met de Focus op O Connors Woorden én Daden tussen 1987 en 1993 presenteert Regisseur Kathryn Ferguson een Moderne, Feministische Blik op deze Onbevreesde Pionier.

De Filmische Archief Documentaire bevat Baan Brekende Muziek Video’s en Concert Uit Voeringen, Naast Nooit Eerder Vertoonde Beelden uit de Periode 1987 – 1993. Dit Archief wordt Onder Steund door een Nieuw Interview met O Connor Zelf, waar in ze van uit een Heden Daags Perspectief op de Gebeurtenissen Reflecteert.

Verhalen uit de Eerste Hand vullen het Geheel aan met In Zichten van Heden Daagse Artiesten, Musici en Maatschappij Kritische Individuen. Zij brengen Bredere Thema’s ter Sprake, zo als de Geschiedenis van Ierland, de Politiek en het Wereld Wijde Activisme. Dit doen zij door de Hele Tijd naar O Connors Kunst Zinnigheid, Impact en Erfenis Terug te Kijken.

De in Belfast Geboren Ferguson is een Innovatieve en Grens Verleggende Regisseur, die zich heeft Gericht op Kort Werk rond Identiteit, Gender en Politiek en Gemeenschap Zin.

Met Nothing Compares maakt ze haar Debuut op het Gebied van Documentaire Films. Nothing Compares werd Officieel Geselecteerd voor de World Cinema Documentary Competition op het Sundance Film Festival Eerder dit Jaar, waar na ze Meerdere Prijzen in de Wacht sleepte, waar onder Beste Ierse Documentaire op het Galway Film Fleadh, Publiek Prijs voor Beste Documentaire op het Aegean Film Festival en de Publiek Prijs bij Docs Ireland.

De Documentaire is Even Eens Genomineerd voor Beste Muziek Documentaire van de International Documentary Association en heeft Drie British Independent Film Prijzen Gewonnen.

Regie Kathryn Ferguson
Omroep NTR, Uur van de Wolf

https://www.2doc.nl/documentaires/2023/01/nothing-compares.html

Reacties
https://ok.ru/video/4137632270984

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dublin Mo Chroí (@dublinmochroi_)

https://www.instagram.com/reel/CviLoFlgaY8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kathryn+Ferguson
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sinead+O+Connor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nothing+Compares
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ierland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ireland

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image