Jorn Luka – The Trueman Show (92) met Anneke Lucas

The Trueman Show (92) met Anneke Lucas (foto Jorn Luka)

The Trueman Show (92) met Anneke Lucas

Gepubliceerd 13 okt. 2022

Jorn Luka

The Trueman Show (92) Anneke Lucas

Al onze Content is Gratis voor Iedereen Beschikbaar op https://www.jornluka.com. Vind je het Tof wat we doen? Wil jij ons helpen (door) groeien? Via de Website kan je een Financiële Bijdrage doen. Als je Iets Anders wil bij dragen, kan dat ook. Mail ons dan op info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie Steun. Jullie maken The Trueman Show en onze tours mogelijk!

Voor deze 91ste Aflevering zitten we Weer bij onze Vrienden van Op Hodenpijl. Hier in de Gezellige Zit Hoek van Oker zaten we op de Bank met Anneke Lucas.

Anneke Lucas is Slacht Offer van Seksueel Ritueel Misbruik. Als Kind is ze in dit Pedofiele Netwerk Misbruikt en Mishandeld en was ze Onderdeel van de Mind Control Programma S. Ze heeft haar Verhaal op geschreven in het Boek ‘Quest For Love, A Memoir of a Child Sex Slave’. Ze vertelt het Verhaal van haar zelf als Vijf Jarig Meisje, dat Gevangen zit in dit Pedofiele Netwerk en te Midden van Alle Traumatische Gebeurtenissen op Zoek is naar het Licht en Onvoorwaardelijke Liefde.

Anneke Lucas vertelde over wat ze als Klein Meisje heeft Mee Gemaakt, toen ze Terecht kwam in het (Satanische) Pedofiele Netwerk. Ze deelde tot in de Detail over het Misbruik, de Rituelen en de Traumatische Ervaringen. Ook vertelde ze over de Werking van Mind Control en voor Welke Doel Einde deze wordt toe gepast. Anneke sprak over de Keuzes, die ze moest maken tussen Leven en Dood, tussen haar Leven geven of Zelf een Ander Leven nemen. We spraken ook over het Bijzondere Verhaal van Hoe ze Uiteindelijk uit dit Netwerk is gehaald en hoe ze haar Leven heeft Voort Gezet. Een Verhaal van haar Heling S Proces en een Zoek Tocht naar het Licht en Onvoorwaardelijke Liefde.

Het is een Podcast met een Belangrijke Boodschap en een Zwaar Beladen onderwerp. Voor Velen Misschien Moeilijk om te Beluisteren. Voor ons was het Tegelijker Tijd Ook een Heel Mooi Gesprek waar in, ondanks de Zwaarte, ook in Licht, Hoop en Vertouwen werd gesproken. We hopen, dat deze Podcast daarom een Mooie Spiegel mag zijn voor deze Tijd en dat we weten, dat we van uit het Donker alleen maar RIchting het Licht zullen gaan.

Voel je dat deze Podcast Belangrijk is? We waarderen het Zeer als je hem deelt met je Vrienden en op je Socials!

LOVE

https://www.ninefornews.nl/anneke-werd-op-haar-zesde-slachtoffer-van-satanisch-ritueel-misbruik-door-belgische-elite-dit-is-haar-verhaal/